Или се кълнат на :"Да ти влезе майстор в къщата".

Много правилно
благодарение на Трейси и Тина, благодаря
Тинче - да не си помислиш, че ще ядем пица

благодарение на Трейси и Тина, благодаря
Тинче - да не си помислиш, че ще ядем пица
?
, а трябваше да ходя до съда. Ама какво да се прави, ще се оправяме някак, майки сме, ще търпим.

Е тоя път ще си го спестя

Хем после ще си прибирам и каката от яслата, много ще ми е удобно там за рачзходки, след като вече върви трамвайчето там 
Пожелавам ти да стане скоро 
Най-много ако успеем да излезем малко на близо на заведение, да хапна една салата и просто да съм час два без деца, но дали ще има кой да ги гледа, не е ясно. 
Да се оправя по-бързо!
...А дрогата и тук я има, то и по-мое време също, нищо ново под слънцето. Ужас.
. Ама Замунда отдавна не се отваря от чужбина, за съжаление!
. Ама Замунда отдавна не се отваря от чужбина, за съжаление! 
Наистина ми е криво. Но знаете ли кое е НАЙ-лошото??? Че е познат и не можем много да кажем! На колежка на мъжа ми мъж, която страшно го хвалеше. И наистина, плочките ги налепиха СТРАХОТНО, просто си личи, че са майстори, но за тази лира имам чувството, че малко множко са им дошли бирите! Казах ли ви, че на всичкото отгоре е и сложена на КРИВО????????????
А се подиграваше (познатият) колко криво било направена една колона в хола, пък колко криво били направени фугите в нашата баня, пък не знам на какво още намира кусур, той Богът ето както направи! ОСРА СЕ НА МЕТЕНОТО. Само устата му много знае и нищо не дава да му се каже! Дали не ми отмъщава на мен защото за няколко неща попитах 'това защо така, а не еди как си?'
Чудя се дали да му кажем да го преправя или да се примирим, колкото и да не ми се иска
Добър избор!
Мин. год. с мъжо бяхме на Спа в Хисаря, ама нейсе