Отговори
# 675
Те хората не случайно са казали - майстор да не ти влиза в къщата!

Или  се кълнат на :"Да ти влезе  майстор  в къщата".

# 676
хахаха лоша си Захирка  Party
Аз си направих страхотно меню за Св. Валентин    chef благодарение на Трейси и Тина, благодаря   bouquet Тинче - да не си помислиш, че ще ядем пица   Naughty  Joy

# 677
Ян4е , много гадно, сигурно си

Аман от

Те хората не случайно са казали - майстор да не ти влиза в къщата!

Или  се кълнат на :"Да ти влезе  майстор  в къщата".

Много правилно

хахаха лоша си Захирка  Party
Аз си направих страхотно меню за Св. Валентин    chef благодарение на Трейси и Тина, благодаря   bouquet Тинче - да не си помислиш, че ще ядем пица   Naughty  Joy
Я казвай бързо менюто , 4е аз още  нямам идеи

# 678
хахаха лоша си Захирка  Party
Аз си направих страхотно меню за Св. Валентин    chef благодарение на Трейси и Тина, благодаря   bouquet Тинче - да не си помислиш, че ще ядем пица   Naughty  Joy
За нищо мацка.
Янче, айде дано се оправите по - бързо с тея бани, че ...
ОХ, хора да ви питам нещо и пак засядам над работа. Аз нали вчера захраних (изяде две лъжички картофено пюре) и днес пак давах. Ама изяде има няма 20 грама за един час. Та въпроса ми е: и ваште бебоци ли тооолкова бавно ядат  #Crazy?
Терпсихора, ти ли даваше авокадо? Я кажи ти за себе си как го правиш? Че аз бях купила, ама понеже не можах да измисля как да го направя и накравя се развали. Та дай идея за някоя рецепта.
Шайн, мерси мила, ами  мен много ме кефи и така ...
Столче и ние имаме и на Дани много му харесва да седи в него. Наистина е голямо удобство  smile3521
Аси, мнооого точно си уцелила и мен как изглеждах сутринта. И аз тази нощ бях биберон. Ама моя хубостник тази нощ за сефте като се нахранеше и пак почваше да реве. Ей така бях сутринта  #Crazy #Crazy #Crazy, а трябваше да ходя до съда. Ама какво да се прави, ще се оправяме някак, майки сме, ще търпим.
Янче, много хубаво, че Анди е станала такова будно дете. И Дани много се промен, много е игрив и приказлив, и много се занимава с играчки, за моя огромна радост

# 679
  • София
Трейси, моят още си цока лъжицата, в същото време онзи ден ми гризеше цицата. Голяма мъка ми е да му я набутам лъжицата правилно в устата. А отдавна е захранен, но още явно се не сеща как точно аджеба се нагризва това нещо. Не го чакай много много, като спре да преживя бутай следващата лъжица.

Алегория, благодаря за снимката. Много е готин бебо така. Сещам се за един гаф в господари на ефира - има някакво здравно предаване по една от телевизиите,  на стената виси плакат на скелет и ръчичките на скелета точно така заставаха на ушите на водещия, много беше смешно.

Хехе, Аси, много готини емотикони.
Коя от вас беше пуснала емотиконче със сучещо бебоче и мама по цици, трябва да го потърся по назаде. Много ми хареса.

# 680
Я казвай бързо менюто , 4е аз още  нямам идеи

И на мен ще ми е интересно! Днес цял ден зяпах в готварския, но може и само със зяпането да си остана.................. Sad

# 681
Сън4о, за тази ли става въпрос breastfeeding

# 682
Мислех на лични, но ... само да не ме биете накрая   chef
Търсих нещо вкусно, бързо, лесно и ефектно и избрах : салата със скариди (тя не е от готварсия, моя си е), салата 'дамски обувки' или по-скоро предястие, Свински пържоли с топено сирене и гъби, за десерт ягоди с шоколад и 'шоколадови топки', но аз ще го разточа на тънко и ще купя някакви формички за сладки по-интересни сърца или нещо тематично. Днес ми е отпаднало, май ще настивам и затова не ми се занимава много, много, а освен това все готвя и съм вдигнала летвата доста. По празници все се забивам в кухнята и после немога да се наспадя на празника, защото съм гроги   chef Е тоя път ще си го спестя  Mr. Green

# 683
Сънчо сега прочетох по назад в темата - да знаеш, че съм скарана с кола маската Grinning Grinning Grinning

Иначе за Аватар - така е, но посланието е важно.

Трейси колкото толкова - не го насилвай. Сам ще почне да си хапва по повече.

Лиде и аз затова не обичам рожденни,именни и т.н. дни да се празнуват вкъщи, защото всички празнуват а аз се забивам вкухнята и трябва да готвя, сервирам, отсервирам и докато всички си се веселят аз да съм обслужващ персонал  chef #Crazy newsm28 1dishes newsm55 newsm71  food002
Малко негостоприемно прозвуча ама си е така. Иначе ние св. Валентин не го празнуваме, мъжа ми нещо не го харесва.

# 684
Хариелка, от пролетта ще ти правя компания в северния парк, да знаеш Simple Smile Хем после ще си прибирам и каката от яслата, много ще ми е удобно там за рачзходки, след като вече върви трамвайчето там Wink

Янче, е много гадно така. Аз сигурно щях да го накарам да го преправи и да му сваля разликата от цената, егати, ако не им висиш до главата нищо не правят като хората. Да не я правиш всеки ден тая баня. Всъщност то там май най-много нерви се хвърлят, а и пари. Кухнята сигурно също ще те изтормози, ама направиш ли и нея, вече ще си почтги готова Simple Smile Пожелавам ти да стане скоро  Hug

И ние няма да празнуваме св. Валентин, пък и без това ми се пада плодов ден, какво да готвя. Днес сме на гювечета Simple Smile Най-много ако успеем да излезем малко на близо на заведение, да хапна една салата и просто да съм час два без деца, но дали ще има кой да ги гледа, не е ясно.

Никакво време не ми остава за форума вече. Днес цял ден визитки правя. Надявам се другата седмица вече да са ми в джоба Simple Smile

# 685
  • В друго измерение
Здравейте момичета!

Честити 6 месеца на бебоците!

Аси
- много готина картинка за добро утро си пуснала днес!

Шайн - толкова ли е зле положението със снега при вас все още? Разбирам те напълно, ние 2 дни като не излезем и пощуряваме.  Sad Да се оправя по-бързо!

Терпсихора
- мерси, че сподели за тату-тата и обиците. Трейси и ти! Явно тук е по-зле положението Thinking...А дрогата и тук я има, то и по-мое време също, нищо ново под слънцето. Ужас.

Захира - все те чета и да ти кажа мъчно ми става за теб с това често сукане през ноща...съчуствам ти, незнам как издържаш, а и учиш, как помниш незнам. Аз ако не съм се наспала, главата ми хич не работи.  Shocked Дано се промени нещо скоро, все пак Анди расте.

Ивуша - ама извеждай го това бебе, недей така. Дори и да не се разхождате, просто ей така за 5-10 мин пред блока!

Трейси - аз авокадото го слагам на салати и на дипове, други рецепти незнам.

Алегория - много готина снимка!

Тина, Трейси - може ли линк към това тесто Верди, дето го хвалехте? Аз пица досега не съм правила, но то предполагам и за друго може да се ползва.

Лидия
- браво за менюто, супер ми звучи! А подарък поиска ли си?  Laughing Я кажи, моля те как се прави тази салата със скариди, че имам едни да ги оползотворя!

Яна
- сега майстора да го преправи за негова сметка! А ма ха! Все пак вие плащате, ти ще трябва да живееш с тази баня, аз не бих остъпила и бих направила страшен фурор! Аман от специалисти! Ааааа тя и Цвети подобно те е посъветвала, сега видях!

Аватар не съм гледала още, на кино не сме ходили от точно преди да родя. Филмът го има качен на разни уебсайтове, ама или е лошо качеството, или не може да ми зареди с часове и не иска да върви. Май ще го чакам на двд.

Ние ще имаме гости на Св Валентин, така че искам, не искам ще се готви, но далеч няма е нещо фамозно.

# 686
аватар го гледах от замундата и беше супер качество! Ако искаш пробвай Амбишънс от там!
Утре сме на хепатитна ваксина
А някой може ли да разчете резултатите на кръвта? Че трябва да ходя до педи, трябва ама да си знам, че ми е много любопитно ?

# 687
  • В друго измерение
аватар го гледах от замундата и беше супер качество! Ако искаш пробвай Амбишънс от там!

Алегория, мерси мила  Hug. Ама Замунда отдавна не се отваря от чужбина, за съжаление!  Sad

# 688

Алегория, мерси мила  Hug. Ама Замунда отдавна не се отваря от чужбина, за съжаление!  Sad

Ако искаш , мога да го изтегля и да ти го пусна по skype

# 689
Ееее мамчета, МНОГО ви благодаря за съчувствието  Hug  bouquet Наистина ми е криво. Но знаете ли кое е НАЙ-лошото??? Че е познат и не можем много да кажем! На колежка на мъжа ми мъж, която страшно го хвалеше. И наистина, плочките ги налепиха СТРАХОТНО, просто си личи, че са майстори, но за тази лира имам чувството, че малко множко са им дошли бирите! Казах ли ви, че на всичкото отгоре е и сложена на КРИВО???????????? newsm61 А се подиграваше (познатият) колко криво било направена една колона в хола, пък колко криво били направени фугите в нашата баня, пък не знам на какво още намира кусур, той Богът ето както направи! ОСРА СЕ НА МЕТЕНОТО. Само устата му много знае и нищо не дава да му се каже! Дали не ми отмъщава на мен защото за няколко неща попитах 'това защо така, а не еди как си?'  Thinking  Stop Чудя се дали да му кажем да го преправя или да се примирим, колкото и да не ми се иска  Cry

Трейси: в Англия ми бяха сервирали авокадо със скариди в някакъв млечен сос, беше уникално, но аз самата не съм се пробвала.

Лиде: обожавам месце в сос от топено/пушено сирене (и гъбки) и смея да твърдя, че съм му майсторка   chef Добър избор!

Ние за св Вал. ще сме с приятели на заведение - 3 приятелски двойки ще сме и мисля, че ще се получи супер. И без друго нямаме пари в момента за друго  Cry Мин. год. с мъжо бяхме на Спа в Хисаря, ама нейсе Sad

Някакъв зам. министър на земеделието и храните иска да ме адне във ФБ  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 21:37 от Yana-barborana

Общи условия

Активация на акаунт