Май- 130

• 27 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честито Възкресение!

Рали, да ти е жив и здрав Дени!

# 601
Раличка, да ти е жив и здрав Дени (и всичките ти мъже)   bouquet
и от мен имате една скромна почерпка, аз и Дени сме явно на един ден родени  Grinning

ние изкарахме празниците при родителите ми, беше чудесно, починахме си, децата ги поглезиха обилно, и РД отпразнувахме семейно, сега съм заредена с положителна енергия Simple Smile

в двора красотите се нижат една след друга - имаме няколко прекрасни теменужки, големи и ярки, жълти нарциси, игликите още стоят - големи туфи-букети, черешката е цъфнала - приказка! Ще садим мушката, донесохме ги армаган от нашите... Такива радости!

Желая усмихната и здрава седмица на всички  Heart Eyes

# 602
Да е жив и здрав Дени,много да ви радва! newsm59 newsm38 Tada  costumed034
Успешна седмица от мен!

# 603
  Много да е здрав и добър батко Дени  bouquet

Mалейна, честито и на  теб, все такава хармония около теб да цари  Hug

Много дъждовна седмица се очертава, дано да е хубава

# 604
  • Sofia
 easter
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ
Честит рожден ден на малкия Дени и на голямата Малейна  Hug

# 605
Рали, честит рожден ден на Дени! Много усмивки и весели игри!  Hug
Малейна, честито и на теб! Бъди здрава, обичана и винаги позитивна!  bouquet

# 606
  • София
Честит рожден ден, Малейна! Пожелавам ти да сте здрави и щастливи цялото семейство!

# 607
Малейна, честит рожден ден и от мен! Остани си винаги такава, то ще е достатъчно   Hug

Рали, честит рожден ден на малкия Дени! Да ви е жив и здрав, достоен батко на малкия Нико!

# 608
Малейна, да си жива и здрава и много щастлива и все така радостна от красотите създадени от вас    bouquet

# 609
  • София
Здрвейте на всички,Малейна честит празник мила,На Рали също да и честит рожденика,пожелавам ви всичко най най в живота и любовта   bouquet

# 610
много ви благодаря за вниманието и хубавите пожелания  Hug мога само да ви пожелая от сърце да ви се връщат - на вас и на семействата ви!  Heart Eyes

при нас днес денят започна весело: съвсем случайно, чрез статистиките на сайта на Минико, разбрахме, че в румънски форум на собствениците на каравани има пусната тема за Миникото  Mr. Green А чичко Гугъл е незаменим - ние естествено румънски не знаем, но преводачът ни даде добра идея за какво иде реч в мненията - голям гъдел  Joy

Слънчев ден пожелавам на всички  Flutter

# 611
Малейна, честито и от мен! Бъди здрава, обичана и винаги така позитивна!
Браво за успехите на тубичката, да се умножават стократно и повече!

Честито и на малкия рожденик! Да е здрав, палав и щастлив!

Аз вече съм вкъщи - първо отпуск, после вече 45-дневния болничен, живот и здраве.
Макар че, като цяло се моля да стигна деветия.... имам си контракции, снощи бяха през 3-4 мин. въпреки лекарствата, имам режещи болки ниско долу - това е заради седалищното предлежание, от което бебето засега не иска да се отказва, като цяло го нося много ниско този път. Така че, нищо чудно, живот и здраве, да си имам още едно Телче, така ги чувствам нещата.

Теа е болна - започна в понеделник вечерта с лека температура, снощи вдигна 39 и видяхме с баща й, че има отново ужасна афта - фиксирахме я с Ваготил и температурата падна малко по-късно. Тази сутрин обаче се събуди с гадене и после повръща. Явно е някакъв вирус, с екстра - афти. Тя нали все ги прави тези номера - почти всеки месец прави или херпангина или някакна такава история с афти в цялата уста. Сега спи, няма да мога да я закарам до Младост на лекар, защото просто не мога да я заведа до колата, а не мога и да я пренеса, така че издирвам една лекарка тук, засега без резулат...

# 612
  • София
мартеа дръж се мила още малко устискай.Ще си почиваш повече,няма да хвърчиш по задачи.Жалко за Теа,идва сезона на болестите и става неприятно,пази се и ти   bouquet

# 613
  • София
Рали, приеми и моите най-добри пожелания   bouquet

Малейна, да си жива и здрава! Много успехи в личен и професионален план  Hug
И аз съм се замислила да купя и подаря едно ваше чудо Wink

Мартейкооо...кога каза, че си бременна, кога ще раждаш  ooooh! Дано Теа се оправи бързо, пък и ти да не се заразиш...Толкова ли е зле, че не може да ходи? Не сии помисляй да я вдигаш...

Ние сме ОК, бяхме в Кнежа за два дена. Беше много хубаво и децата останаха много доволни. Е, Любака пак е нахапан от някакъв паяк...миличкото ми то. Много силно реагира. Но пък се разнообразихме, видяхме се с роднините...хубаво е Simple Smile
Отново ходихме на зоологическа градина и за пръв път видях маймуна да дъвче дъвка  Laughing Ама ужасно смешно...дъвче, тегли с нокът на ръката, навива около пръста, после пак пъха в устата, пък след това с нокъта на крачета пак я издърпа, навие и пъхне в устата  Laughing Голям смях  Laughing
Изобщо, тези посещения в Кнежа ме зареждат много положително. Страхотно градче, страхотни хора.

# 614
пак благодаря за пожеланията  Hug  Heart Eyes
Мартеа, бързо оздравяване на Теа, а на теб - спокоен остатък от бременността и леко раждане - наистина не остана много!  Grinning
Дачи, и ние бяхме до зоологическата градина при нашите и на децата им беше много интересно  Grinning Надето на маймуната казва майНуна  Mr. Green но тази, която видяхме нищо не дъвчеше. Имаше лъв и лъвица, тигър и пантера, вълци, лисици, мечки, но Надето се уплаши от тях, хареса си понито и козлетата, зайчетата, кокошките (джинки)... приятно беше и за нас  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт