Май- 130

• 27 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Е Гуш дано се размине!

# 586
Гуш, и аз ти пожелавам да се размине  Hug

# 587
  • Sofia

Тези цветя са от градинката в моя кабинет, с тях изпращам закъснял поздрав към всички цветя и дървета, празнували на Цветница.
Рали, хлапетата са страхотни, свършила си супер работа. Да са ти живи и здрави
Гуш, и в нашата детска градина имаше скарлатина в съседната група, но остана единичен случай, дано и при вас е така
Дианка - дебнем те, все ще те уцелим без организация,  Wink дано все така да си ангажирана...много благодарим за топчето, Сава е впечатлен. Като типичен телец се притеснявам, дали няма да реши, че е по - добре все да те хващаме с парти, та да получава подаръци  Grinning
Мери, шапката е много красива, браво
Ками, честито жилище и цветята където 6 там и 26
Тиа, тези дни се замислих, че не съм ви виждала отдавна, Калоян още ли е толкова рус, та бял  newsm78

# 588
Здравейте!
Аз 2 дни не съм писала,обаче Крис е болен с температура,разстройство,повръща,не ходи и на училище и направо ужас....Все гледам да го държа по-далеч от Нико и го карам да ходи с маска,ама ме е страх да не зарази Дени и Нико,че тогава....
Иначе Нико ми е много спокойничък пу-пу.Досега не е плакъл нито веднъж,само премрънква когато е гладен и когато се къпем,ама....
Иначе сме добре....Нико вече го извеждахме 2 пъти на двора за по 15 минутки.Много му хареса и добре му се отразява.Нощем се събужда само 2-3 пъти и общо взето ме оставя да се наспивам.Дано е така и занапред.

# 589
Здравейте
Кроче, много хубава градинка.
Гуш, дано да се оттървете от скарлатината.
Ками, честит нов дом
Рали, дано да не се заразяват другите момчета и най вече малкия  Peace
Ние сме добре, Веси е пак болна обаче и е при баба си, а с малкия се гледаме и минават бързо дните и скоро ще е на 4-ри месеца.
Лека вечер

# 590

Тиа, тези дни се замислих, че не съм ви виждала отдавна, Калоян още ли е толкова рус, та бял  newsm78

Ахам. Малко вече е по-скоро рус от колкото бял. Аз като дете съм била същата. Като го организираме на мероприятие ще се видим. Не обичам и не качвам снимки в нета.

# 591
Здравейте!
Гуш, и аз се присъединявам към пожеланията да ви се размине скарлатината  Hug
Камий, честит нов дом! Много да сте щастливи в него  Heart Eyes
Мери, шапката е наистина страхотна, чак ми се прииска и ние да си направим  Heart Eyes
Красони, много хубаво рецитира Веси и е страхотна малка госпожичка Hug
Кроче, градинката е страхотна. Много положително настроение носи  Wink

Весели празници ви пожелавам и болничките бързо да оздравяват   bouquet

# 592
Мерси за пожеланията Hug
Кроче много красиви цветя!
Болничките да се оправят!
Усмихнат ден!  Nature Sunny family 1swing

# 593
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО !

# 594
Христос Воскресе! Желая ви любов, топлина и спокойствие, както в душите ви, така и в семействата!

Днес по обед се прибрахме от Велинград. Бяхме там от петък в една почивна станция. Рекласирахме, починахме си страхотно. Наско беше много щастлив, понеже имаше пълна свобода, изобщо не го търсехме или държахме до нас, а го бяхме оставили (както и всикчи останали деца) да се наиграе на воля. Идваше само да яде и спи. Пък какво ядене му хвърляше...скри ми шапката.
Та така, ведри и отпочинали посрещнахме Великден.
Хубави празнични и почивни дни!

# 595
Весел празник и от мен!Всичко наи- хубаво! easter easter easter
Ние сме на Божурище на вилата на моя приятелка,изкараваме страхотно,почивка,пиене ,ядене....Simple Smile

# 596
Честит Великден, пожелавам ви да сте здрави и много щастливи    bouquet
Ренка, радвам се че сте си прекарали добре  Hug
Приятна почивка

# 597
Здравейте!

Честит Великден!Христос Воскресе!Бъдете живи и здрави!

Иначе ние горе-долу сме добре.Крис беше доста зле,с много висока температура,едвам ставаше от леглото,каквото хапнеше всичко го повръщаше,но сега е много по-добре.Не успя да зарази Дени,обаче Нико е със запушено носле и е много кисел.Май започнаха и коликите да го мъчат.Вече е доста неспокоен нощем и правим масажчета на коремчето,но....И капки за колики започнах да давам.
Ето и малко снимки http://ralyy333.snimka.bg/baby/niko.488816 паролата е niko

# 598
И понеже при вас вече е минало 12-да ви почерпя с нещичко,защото Дени става на 2 годинки!

# 599
Рали да ти е жив и здрав Дени, много да ви радва и да е добър батко   bouquet
А малкия е голям сладур, дано бързо се оправи нослето и да са по малко коликите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт