Май- 130

• 27 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Всики дечица са прекрасни!

така си е Flutter

днес моята "по добра половинка" има рожден ден, и с малката още сутринта го изненадахме с подарък (часовник), който тя цяла вечер едвам издържа да не му го покаже , при това когато се прибрах с опакованата кутия,  тя ми каза: мамо защо не му купи бонбони във формата на сърце да покажеш любовта си... Laughing уникални са Hug пораснали и остроумни
да са здравички всичките!

# 286
# 287
  • София

Страхотни са, Софи!
Малкия има много палав поглед  Laughing за него вярвам, че е хуна, ама Миша - никак...и още по-хубава е станала.  Heart Eyes
Приличат си в чертите, поне на тези снимки.

ТИ върна ли се на работа?

# 288
Малкия има много палав поглед  Laughing за него вярвам, че е хуна, ама Миша - никак...и още по-хубава е станала.  Heart Eyes
Приличат си в чертите, поне на тези снимки.

Дребният е абсолютна хуна, пълно бедствие е Laughing Мъжа ми има една леля, дето все ми обяснява, че момчетата се гледали по-лесно, гледат се  - дръжки.  Laughing

ТИ върна ли се на работа?

От понеделник се връщам Mr. Green

# 289
Сиска, как сте вие? Дени и той много е пораснал!
Ние сме добре, всичко е под контрол. Дени си ходи на градина, вече почти 5 месеца нон стоп, без нито един ден отсъствие, боледувания и разни други инциденти.И грипната епидемия ни подмина (пу-пу). Расте, поумнява, има си гадже. По английски е много добър, госпожата е възхитена от него. Започнахме детската стая и той е много въодушевен, големи планове си прави Simple SmileОбщо взето, нищо по-различно от останалите набори - аз затова и си мълча.  Wink

# 290
Бубе, ЧРД на съпружето! Да е жив и здрав, да те носи на ръце и винаги да е до теб!!! А ти все пак си покажи любовта с една сърцевидна кутия бонбони, не разочаровай детето.

Сиска, такива здрави новини да продължават да се чуват от вас пу пу пу.

Краси, браво на Ванката, много атлетично го раздава. Лори още трудно завърта гъзягата.

Наистина всичките ни дечица са прекрасни, как започват вече да се разделят с бебешкото в тях и заприличват все повече на батковци и каки.

Августейша, на 3 и 4.03 сме на баните в хотел Извор, ако не са болни от варицела, че Марти е бил контактен.

Софи, много обич струи от твоите мъници.

# 291
Бубе, да в жив и здрав съпруга ти с малко закъснение   bouquet
Сиска, дано и занапред да е така и да няма отсъствия Дени, а стаята му да е най - прекрасната детска  Heart Eyes
Софи, голями палавници са децата на снимката, а за това че се гледало по лесно момче и аз не съм съгласна  Wink
Лек ден

# 292
Ах, каква красота в нашата тема  Hug Разцъфнали пролетни цветенца по снимките  Wink
Всичките ни деца са много сладки, и красиви, и умни...Heart Eyes 
Гуш, това новата изгора на брат ти ли, или онази мома, дето си я знаем  Wink Ама много хубави снимки прави момата-фотографка, няма две мнения. Ма то и моделът си е красив  Heart Eyes
А за Златоград-страхотно градче...направо съм учудена, аз не съм ходила там. Трябва да направим и ние една разходка  Wink
Феъри, малките са направоооооооо бонбони  Heart Eyes
Ками, много пораснали Никол, и хубавица, като мама  Hug
Красони, верно атлетичен Ванко, ще има да търчиш след него  Laughing
Сиска, браво на вас, умник си е Дени  Hug
Кременчен, да се обадиш непременно да се видим  Hug
Ох, дано да не пропусна някого, всички са толкова сладки  Blush
И аз ще пусна снимки тези дни, обещавам  Peace

# 293
Красони, верно атлетичен Ванко, ще има да търчиш след него  Laughing
И аз ще пусна снимки тези дни, обещавам  Peace
Ще търчим няма как имаме нужда  Wink
Ще чакаме снимки да не забравиш  Simple Smile

# 294
Феъри малките са уникални,много са сладки Heart Eyes
Мерси за комплиментите за Ники Hug

# 295
Ще търчим няма как имаме нужда  Wink
Ще чакаме снимки да не забравиш  Simple Smile
Хихи  Laughing Ще, ще  Hug

Бубе, със закъснение честит рожден ден на половинката! Ама каква е сладка малката, на тати слабостта, а? Ми вземи му едни бонбонки на човека, де  Wink

# 296
благодаря момичета Hug
Бубе, със закъснение честит рожден ден на половинката! Ама каква е сладка малката, на тати слабостта, а? Ми вземи му едни бонбонки на човека, де  Wink

Августе, че му е слабост така си е права си  Hug

Незнам нещо ще ги гази мойте деца май, давам оксиокопсиум, витамини но вирусите май пак ни почват Confused

# 297
Ники е добре при баща си е и е много щастлива.
Аз си почивам,отдала сам се на релакс!
Хубав ден  Nature Sunny

# 298
  • София
Здавейте на всички,дали приемате още един човек в редиците ви  Hug Малко късно ви открих,но се надявам това да не попречи,успях поне тази тема да изчета  Mr. Green .
Казвам се Диана,малката е Аделина родена на 26.05.2005.Термина ми беше до 12 май,но смятам че ме объркаха(по мой сметки трябваше да съм до края на Май и така си и стана).Родила съм я секцио за съжаление,но тежеше 4 150 и дълга 56 см.Надявам се това да е всичко за статистиката,ако има други данни ще допълвам.
Това е от мен засега лек ден на всички.   bouquet

# 299
Дидолинке, добре дошла  Hug Разбира се, че приемаме нови в редиците  Heart Eyes Ние сме малка, но задружна дружинка, чувствай се като у дома си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт