Ние сме добре, Веси е на градина, а ние с малкия се гледаме, утре ще го водя на ортопед, а другата седмица Веси на контролен за плоскостъпие, че не е преглеждана от бебе.
Сега отивам да приготвям вечеря и после да къпем Иван.
Лека вечер
Аз пък как забравих, че е тази събота, щях да ида тази вечер да ги гледам на репетицията. Много настроение и поне една награда ви пожелавам
Цяла седмица ми рецитира неговото и на другите деца стихчетата
След това бързо ще трябва да се придвижим на РД. Въобще много ще е натоварено този ден.
А това с помагането на бъдещата кака за бебето е най - доброто решение, така наистина ще е по - малка ревността 

все пак сигурно ще ти помагат майка ти, съпружето, свекървата, ако я допускаш... Грижи се за теб и бебка, стискаме палци да поостане на топло и да се обърне както трябва
Може ако отсега кандидатствате на няколко места, до есента може да ви дойде ред, класиранията са всяка седмица, надежда има - на наши приятели също 2005 набор детето не се вредило тогава за ДГ, записано е в частна, а сега преди няколко месеца им дошъл ред и се освободило място за общинска - но те не искат да го местят и така мястото ще е за друго дете. Мисълта ми е, че надежда има! 

Абсолютно навсякъде не само, че няма места, но и сме над 40то място в списъка с чакащи. Ти по какво съдиш за освободените места - излиза статистика някъде или по познати - може би те имат повече късмет, може би са с някакви предимства или не знам и аз.