Лакове за нокти-3-та част

• 86 210
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
  • София
nad_tab, на CND  Peace  Страхотен е, нямам база за сравнение, защото ползвм от месец-два някъде, но нямам забележки, не знам какво повече мога да искам....
Слага се даже на не напълно изсъхнал лак, печеш на лампата, и си готова да действаш с ръцете си без да си пазиш лака по сума ти време после  Mr. Green

Лампите може да се вземат от Ибей изгодно предполагам, сестра ми нашата я купи от БГ за 70лв някъде, което си е цифра, като вземеш предвид колко струва една такава лампа в Бриколаж например...

Освен за UV top-а можеш да си я ползваш и за гел Peace Никак не е трудно, стига да е сръчен човек... Mr. Green Crazy

# 406
  • София
nad_tab, на CND  Peace  Страхотен е, нямам база за сравнение, защото ползвм от месец-два някъде, но нямам забележки, не знам какво повече мога да искам....
Слага се даже на не напълно изсъхнал лак, печеш на лампата, и си готова да действаш с ръцете си без да си пазиш лака по сума ти време после  Mr. Green

Лампите може да се вземат от Ибей изгодно предполагам, сестра ми нашата я купи от БГ за 70лв някъде, което си е цифра, като вземеш предвид колко струва една такава лампа в Бриколаж например...

Освен за UV top-а можеш да си я ползваш и за гел Peace Никак не е трудно, стига да е сръчен човек... Mr. Green Crazy

Не съм достатъчно сръчна за гел Simple Smile

Питах те за марката защото съм пробвала UVтоп на Ез Флоу и не ми допадна, маникюристката ми твърди че и този на OPI не изсушава в дълбочина и това ме отказа да си купя лампа. Щом си доволна от CND, ще взема да го пробвам.

# 407
  • София
А да попитам за UV Топ лака, освен, че с лампа изсъхва по- бързо, удължава ли се поне малко трайността на лака? Моята плочка по принцип е мазна и независимо с какъв лак съм ( Дори и шапкаря на ОПИ) ми пада на 2рия ден.

# 408
Моята колекция,а от днес имам и още,но не са снимани.

Може ли да те помоля да ми кажеш номера на зеленото лакче на Bell, също на малкото зелено на Golden Rose от същата снимка и пак зеления на Golden Rose от последната, защото си търся подобен цвят на тези. Благодаря предварително
Лак4ето на Bell е номер 1,зеленият на Golden Rose e 161 номер,a последния лак e с номер 42,но не е зелен,а по-скоро светло син със сребристо.Все едно е холограмен. 

# 409
Да сте виждали този цвят по магазините?

# 410
  • София
Мммм, много хубав лак. И аз си търся някакъв хубав ментов цвят, но съм стисната и не ми се дават повече от 10-15лв за него  Laughing
Иначе да се похваля, че и аз най-сетне се докопах до лаковете на Мода  Mr. Green В едно магазинче на Иван Асен имаше няколко цвята, но все грозни  Rolling Eyes Единствено едно лилаво имаше хубаво в мат и велур. А аз така се бях наточила да си купя няколко, че седях, пуфтях, оглеждах ги всички по няколко пъти... жената сигурно ме взе за душевно болна  Laughing Та купих си само един лилав велурен, имаше същия и матов. Имаше и бял матов, и бежов. После се замислих, че белият мат ще седи интересно с черен гланцов печат и може и да си го взема. Иначе доста ми хареса как лесно се нанася и моментално съхне лакчето. Седи много добре. Ако намеря някъде определено ще си взема и други цветове

# 411
Адри, Мода имат един ментов, който се води велурен, но е матов - много е приятен, с един топ отгоре става и гланцов - когато както го пожелаеш  Wink

# 412
  • София
Мммм, много хубав лак. И аз си търся някакъв хубав ментов цвят, но съм стисната и не ми се дават повече от 10-15лв за него  Laughing
Иначе да се похваля, че и аз най-сетне се докопах до лаковете на Мода  Mr. Green В едно магазинче на Иван Асен имаше няколко цвята, но все грозни  Rolling Eyes

Addri, ето как седи ментовото от на Мода и струва 2лв. а не 10-15  Laughing

Понеже ми беше прекалено покривно и не достатъчно млечно си направих нов лак на основата на този смесен с бял и прозрачен. Страхотен цвят стана, ще покажа като се лакирам  Hug

# 413
nad_tab, как смесваш? в отделно шише /от стар лак?/ за многократна употреба и преди всяко лакиране?

маникюрът ти е стахотен, аз нямам нито търпение, нито талант да рисувам върху ноктите

# 414
  • София
Прекрасен е. Точно такъв искам. Изобщо не знам с какви дрехи точно ще хо нося и дали изобщо ще се възприема с него, но това е съвсем друга тема  Laughing Сега ще скокна до магазинчето да питам дали не могат да ми поръчат цветове по избор от палитрата  Rolling Eyes

# 415
  • София
nad_tab, как смесваш? в отделно шише /от стар лак?/ за многократна употреба и преди всяко лакиране?

маникюрът ти е стахотен, аз нямам нито търпение, нито талант да рисувам върху ноктите

Избирам лак който не използвам, изливам го и изплаквам добре шишето с лакочистител, като последното изплакване го правя с разредител за лак.

След това вече наливам от по малко и след като постигна желания цвят, сипвам по-голямо количество.

# 416
Адри, Мода имат един ментов, който се води велурен, но е матов - много е приятен, с един топ отгоре става и гланцов - когато както го пожелаеш  Wink

Точно щях да кажа , че пише suede ,а седи matt   newsm78 .Изобщо има ли някой ,да си е взел от тях и да седят кадифено, за матиращите е ясно , че не мога да се възприема   Sick   hahaha .За ментовото и аз мисля да го поизсветля да не бие много на очи или да си намеря някаква дрешка в подобен цвят   Thinking , за да имам оправдание за отровния цвят / или да си ходя с чаша мента в ръка   Joy Mr. Green Wink/

# 417
Плачолина, кадифено стоят /баба ми има едни парчета тъмно червено кадифе - точно като него са - меки, без гланц, само лека нежност, нещо като сияние, но не толкова ярко/, като на тъмните цветове според мен по- им отива 'кадифето', отколкото на светлите; матът е доста по-труден за преглътване  Laughing

# 418
  • София
Велуреният, който аз си взех седи чудесно. Наистина като кадифе. Не е гланцов, но има блясък заради ситните частички вътре. Над Таб беше пуснала снимка преди време на нейните. Аз може да снимам моя малко по-късно как седи

# 419
Плачолина, кадифено стоят /баба ми има едни парчета тъмно червено кадифе - точно като него са - меки, без гланц, само лека нежност, нещо като сияние, но не толкова ярко/, като на тъмните цветове според мен по- им отива 'кадифето', отколкото на светлите; матът е доста по-труден за преглътване  Laughing

Добре де , какво пише ,тогава на шишето ,като на матовите пише suede  #Crazy newsm78 Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт