Лакове за нокти-3-та част

• 86 123
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
Мерси Лу, а цените на ОПИ предполагам сте ги коментирали хиляди пъти - безумни са в БГ. И все по-безумни стават.  Crossing Arms Crossing Arms
Дизайнерската серия бяха 30 лв миналата година Close

# 661
Да по-скъпи са, но са много трайни и много си заслужават според мен. Сега имат два нови, като единия е много тъмно лилав към черен с частици.
Колкото до Катрин Арлей не ми се вярва да даде такъв ефект и не бих пробвала, но знае ли човек.

Аси, Hug  bouquet

# 662
На мен много бързо ми омръзват цветовете и рядко повтарям един и същи цвят, ако трябва да купувам всеки път ОПИ ... ще спя на улицата Simple Smile

# 663
  • Belgium
Фреш, напълно си права, въпреки манията ми по ОПИ, имам не повече от 10 техни лака.

С тия огромни развасофки нямат свършване  hahaha

И да препоръчам за любителките на най-разнообразни цветове, от евтините марки - има едно сбутано магазинче на Иван Асен, срещу бившата поща - пълно е с лакове, свят да ти се завие  Crazy

# 664
На мен много бързо ми омръзват цветовете и рядко повтарям един и същи цвят, ако трябва да купувам всеки път ОПИ ... ще спя на улицата Simple Smile

и аз съм като теб  Laughing
и единственият ОПИ, който си купих, изобщо не покри очакванията ми  Blush, т. е. за мен не беше нещо повече от лак за 2-3 лв., т. е. с качеството на лаковете, които по принцип купувам /4-5 лв. ми е горната граница за лак  Crazy/
за 30 лв. парфюм си купувам  Joy

но много ми харесват нещата, които показват 'опи-манките', ориентирам се за тенденции и ми хрумват идеи  Mr. Green

# 665
И да препоръчам за любителките на най-разнообразни цветове, от евтините марки - има едно сбутано магазинче на Иван Асен, срещу бившата поща - пълно е с лакове, свят да ти се завие  Crazy
хаха - аз точно срещу него живея - гледам го от прозореца си всеки ден  Wink но само веднъж съм купувала от там и.....после пак ОПИ Mr. Green

# 666
Сега имат два нови, като единия е много тъмно лилав към черен с частици.

Искам го!!! Има ли го в БЗ  Blush?

Асинка, много се радвам да те видя тук  Hug Ако пак ни поканиш у вас, първо ще се забием в магазинчето с многото лакове, а после в хладилника ти, да разгледаме какво имаш  Laughing

Кой е номера на Катрин Арли, който отговаря на DS030, аз имам нещо подобно на DS029.

Не знам  Embarassed Ако ми попадне пак ще го погледна. Аз имам един лилав на КА, също ужким променя цветовете, но е адски прозрачен...нямам нерви за 4 пласта все още, ще видим кога ще събера търпение да се лакирам с него.

От приличните цени лакове ми харесват много Флор мар, купих си един лилав перлен, много хубав. Като се лакирам ще ви го покажа  Simple Smile Този или този беше...

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 11:33 от GagaMaga

# 667
  • Belgium
Хихи, Асинка значи сме били съседки, на предното място, където живеех  Wink

От евтините лакове и аз харесвам ФлорМар - имам един плътно розов и един оранжев, много плътни цветове и трайни.  Grinning

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 13:18 от Лу

# 668
  • Някъде тук
Кой е номера на Катрин Арли, който отговаря на DS030, аз имам нещо подобно на DS029.
Фреш, аз имам лакове на Катрин Арли от холограмната серия с номера 675, който прилича на DS026, но е малко по - светъл и номер 800,който е като DS030 на ОПИ  Peace

# 669
Най-накрая след дълго чудене дали ми харесва или не си купих lucky  lucky lavender. На пръв поглед изглежда стандартен цвят,но поне на мойта ръка е хем розово хем лилаво. Седи леко тебеширено,но има много блясък.

# 670
Страхотен е, честит!
Гага не знам за БЗ , аз гледах в Дъглас го имаше новия и в магазина на бул. България, от които си купувам ОПИ аз.

# 671
Долс и аз го гледах този жълтия цвят, но накрая си купих сенките в жълто  Laughing

А на живо толкова бледо и пастелно ли седи като на снимката?

Жълтото е една идея по-ярко на живо.

# 672
  • София
Хехе, това магазинче на Иван Асен и аз го знам (и аз до преди 2 години живеех там, сега съм чак на Дондуков и го посещавам като ходя на гости на майка ми). Там обаче нямат Катерин Арлей, а аз съм се ориентирала само към тях напоследък. Само те ме задоволяват като покривност, бързо съхнене и трайност (Опи не ги коментирам защото и аз съм от тези дето мацват по веднъж от лак и минават към следващия). Иначе сега имат чудна лятна колекция, но почти никъде няма от нея. Навсякъде има само баналните и скучни цветове, които и мен не ме грабват хич.
Сега съм с един техен сигнално оранжев със златиста пудра вътре. Ръцете и краката ми се виждат от километри, а детето забравя за всякакви играчки и дрънкални като му размахам пръст пред лицето  Laughing Като си го купувах не очаквах, че ще седи чак толкова страховито колкото в шишенцето ама той се оказа много плътен, а се лакирах посред нощите на една мижава лампа и хич не го прецених що за чудо е докато не се събудих днеска  hahaha

# 673
  • Belgium
Addri а къде може да се види тази лятна колекция на Катерин Арлей?

Нещо снимчици из нета има ли?

# 674
Лу, благодаря ти много за отговора за топ лака на Мейбълин  Hug То се е видяло, че ще се купува From start To Finish на Opi  Mr. Green
densi, а ти от кой магазина на България си купуваш Opi? Че с количката ще ми е най-удобно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт