Лакове за нокти-3-та част

• 86 188
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
CND, в Дъглас имат матов топ. Идея беше да си купя него, но не се сетих.

мдам, май и аз трябваше да се спра на тази идея  hahaha

# 361
  • София
Недей, този топ не прави матов ефект, или поне не така матов както матиращия топ на Еси. Седи все едно е намазано с масло отгоре на лака.

Виж това:
http://www.honestbabes.com/blog/index.php/honestbabes/?p=18& … amp;tb=1&pb=1

Аз си го взех и съжалявам, на матираност го докарва колкото този на Орли. Може да се направя скоро и да покажа снимки.

# 362
  • София
Ползвала съм матовия топ лакна Оpi,  но няма такъв ефект - просто липсва стъкления ефект.Може би трябва да пише още нещо +мат. Nat_tab ако можеш да уточниш какво пише на шишето и на коя марка.

# 363
Аз видях, че имат, не съм го пробвала  Peace Не сме се минали значи  Laughing

# 364
Аз харесвам матов, велурен маникюр, но хората около мен не. Техен проблем обаче, да си правят какъвто искат те. Mr. Green
В интерес на истината най-много комплименти съм получила за червения коледен на ОПИ, плътно следван от брокатения Луд Шапкар, но него рядко го нося.

# 365
  • София
Densi  Grinning, това като с парфюмите. Колкото повече тестваш и имаш, толкова по-претенциозен ставаш. Първо харесваш всичко червено, после ти омръзва и се  чудиш каква нова комбинация да пробваш...но червеното си остава класика.

# 366
с парфюмите почти не ме интересува кой как ме възприема  Whistling, но не искам да губя време и усилия /много мразя да се лакирам  Blush/, за да ме възприемат като човек с неподдържани ръце заради това, че не могат да оценят прелестта на избрания от мен лак  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 367
  • София
Bubanka, говорех за личното усещане и желания  Grinning  . Ако знаеш колко негативизъм отнесох за
но ми е любим в момента и го нося почти непрекъснато.
Когато лака е сложен върху красиво оформени и поддържани нокти,  цвета и вида не са такова от значение.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 17:13 от Мaрта

# 368
да, разбрах те, но битката в момента е в самата мен - дали или не  Tired
ако ще си крия инстинктивно ръцете което правих днес няколко пъти, защо да го нося? един лак не си струва това колкото и да го харесвам  Naughty

# 369
  • София
Ако го покажеш на нас , ние ще го одобрим  Twisted Evil.

# 370
  • София
Bubanka, говорех за личното усещане и желания  Grinning  . Ако знаеш колко негативизъм отнесох за
но ми е любим в момента и го нося почти непрекъснато.
Когато лака е сложен върху красиво оформени и поддържани нокти,  цвета и вида не са такова от значение.
Кой номер е този да го потърся, че не се вижда хубаво на снимката?

# 371
  • София
Ползвала съм матовия топ лакна Оpi,  но няма такъв ефект - просто липсва стъкления ефект.Може би трябва да пише още нещо +мат. Nat_tab ако можеш да уточниш какво пише на шишето и на коя марка.

Обсъждали сме го няколко пъти в темата, затова не уточних.  Матовите топ лакове които вършат работа са на Еси и Чайна Глейз. А използвам на Еси.

# 372
Ако го покажеш на нас , ние ще го одобрим  Twisted Evil.

късно е, 'гланцирах' го - нямате представа каква прави със самочувствието един слой обикновен топ лак  hahaha

# 373
  • Ст Загора
най - новия ми лак много ми харесва и реших да го покажа ето така стой http://nasito88.snimka.bg/other/dekoracii-na-moq-manikiur.455457.18362474

# 374
  • София
Цитат
Кой номер е този да го потърся, че не се вижда хубаво на снимката?
Ако не е късно  Simple Smile
Chanel Particuliere 505

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:55 от Мaрта

Общи условия

Активация на акаунт