Лакове за нокти-3-та част

• 86 120
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Лу, из нета не съм виждала снимки. Като напиша в Гугъл Caterine Arley ми излизат само 1-2 от холограмните им лакове и това е. Иначе пълната колекция я имаше пак на Иван Асен в едно друго магазинче срещу градинката пред Райфайзен. С няколко стъпала е магазинчето. Там имаше и лакове на Мода и Перфект. Имаха цял стелаж с Катерин Арлей само летни свежи цветове. От всеки цвят имаше по 3-4 нюанса и във вариант перлен, пастелен или с блестящи частички. Аз си купих 3 цвята и на следващия ден като отидох след размисъл да си взема още няколко не беше останало почти нищо  #Crazy Бяха ги изкупили до шушка. След това пак на два пъти зареждаха, но само някои цветове и то не от най-хубавите. Все пак ако имаш път натам можеш да надникнеш. Току виж си уцелила прясно зареждане  Simple Smile

# 676
Лакове на Caterine Arley има и в магазинчето срещу Центъра по хигиена, до Денонощната аптека. Аз оттам си взех от летните им цветове и засега съм доволна, имаше доста цветове  Peace

# 677
  • Belgium
Хм, ами ако имам път ще надникна в магазинчето срещу градинката на Райфайзен.

Това срещу Центъра по хигиена хич не ми е на път.

В нета намерих това на Катерин Арлей, има ли някой от летните цветове?

# 678
не са всички нюанси - моят син беше деветстотин и някой си номер

# 679
  • Belgium
Е, пак е нещо, тази марка трудно се намира из нета.

И един поздрав за лачените откачалки (демек за нас)  Joy Joy

# 680
  • София
Аз си взех тези на Catherine Arley, преполагам че част от тях са от лятната им колекция.Харесват ми, сравнително трайни, хубави цветове Simple Smile

# 681
  • София
Мм да тези са.
А да попитам вторият от дясно кой номер е и колко розов е всъщност и розов ли е или е червен Laughing

# 682
Pink Flower, аз го имам, бих го определила като светъл корал. Много ми допада, вече го ползвах и за педикюр и за маникюр, но трябва да си го видиш наживо, че аз съм много  тъмна  Peace

# 683
Лу, благодаря ти много за отговора за топ лака на Мейбълин  Hug То се е видяло, че ще се купува From start To Finish на Opi  Mr. Green
densi, а ти от кой магазина на България си купуваш Opi? Че с количката ще ми е най-удобно  Blush
Срещу магазина на Wenice точно.

# 684
  • София
Аз се хванах да поизхвърля разни стари и заъхнали лакове и в крайна сметка остана това -
Боичките за рисуване и другите декорации са същата такава купчина, но тях не ми се занимаваше да ги подреждам защото и без друго не ги ползвам. На снимката обаче цветовете хич не са излязли както трябва, но са нимани  телефон и затова  Rolling Eyes

# 685
densi, благодаря ти, сетих се кой е магазина  Hug

# 686
Pink Flower, аз го имам, бих го определила като светъл корал. Много ми допада, вече го ползвах и за педикюр и за маникюр, но трябва да си го видиш наживо, че аз съм много  тъмна  Peace

Да попитам за номера на лака ; защото като отида да ги гледам се обърквам от толкова много цветове. Praynig
За информация в Елитис във Варна ги има всичките цветове. Peace

П.П.Сега погледнах моите са номера 403; 917;129;650;644.

# 687
Досега само четях тази тема, тъй като съм маниачка на тема Лакове, но не се осмелявах да пиша. Е, вече е време и аз да се присъединя в редиците на лакопристрастените съфорумнички...
Вчера си купих лака на Ados, този, който Addri e показала на снимката на първия ред вляво...Много е хубав.

# 688
  • София
Руми, а покривен ли е? Аз си го взех преди повече от месец и така и още не съм се лакирала с него  Embarassed

# 689
  • София
Pink Flower, аз го имам, бих го определила като светъл корал. Много ми допада, вече го ползвах и за педикюр и за маникюр, но трябва да си го видиш наживо, че аз съм много  тъмна  Peace

е разбира се,че първо ще го видя,ама ако може само номера да ми кажете кой е,защото като отида и поне да знам за кой да гледам Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт