Отговори
# 450
  • Пловдив
Добър ден от нас!
Честити месечинки на Катерина на chip4e и Мартин на rossin555  Hug
За обръщането по корем - сам го прави, той се обръща от 10-тина дена, но досега в леглото не го беше правил. От вчера обаче установи, че може и ...... сега няма спиране, едвам го удържам като тръгне да заспива. Вече почти нищо не може да го удържи по гръб когато е буден, установи, че света е по-интересен като се обърне по корем и ...... само това прави.
За температурата - в къщи през деня е 20-22 градуса, през нощта е 19-20.

# 451
Здравейтееее!
Ей, аз днес сколасах да се лакирам....и се радвам и само си гледам ноктитИ...  Party
И ние утре сме на мерки, теглилки и ваксина.Ще треперя след това, защото Дара още кашля от време на време...мнооого рядко, ама аз изтръпвам.Наистина е отвратителен вирусът.Две седмици кашлица, а сега вече е трета и още откашля.
Мойта дебелата не може да се обръща.Мъчи се на една страна, наема се с едното краче, ама не може да си врътне задничето целулитно. Laughing
Ние също спим на хладно, дори Дара се събужда като и е горещо.
Честити месечинки на дечицата!Да са ви живи и здрави!
Честито на мъжа на Пламито...и по-леко с изненадите!
Mr. Green
Днес мойто малко момченце има имен ден - св Валентин по православния календар.Обаче понеже съм босичка и не мога да ви почерпя виртуално, ама тъкмо всеки ще си хапне каквото му се яде. Hug

# 452
A Саши вече е на антибиотик.Вдигна температура.

# 453
Ох,Деска.Да се оправяте,че не незнам.Пък и тоз дребосък с тая Т

# 454
  • Карлово
Днес бяхме на консултация, само при сестрите де. Вече сме 6.95кг и 62см дълги. Сестрата, която ни гледа ме съветва да я тренирам да спи вечер без да яде. Тя имя близначки и казва, че те спят по 12 часа без да се събуждат. Тук би ми било интересно мнението и на ЛЛЛ. Та тя ме съветва да не я храня през нощта, да и давам вода или чай и в никакъв случай да не се приспива на гърда. През деня да спи 2 пъти по 2 часа на затъмнено, за да знае, че това е времето за сън. Така ще се научи да не се събужда през нощта и да спо по-дълго. Също ме съветва да я храня на 3-4 часа, защото с това хранене на често и по малко не се наяжда през деня и затова се буди през ношта. Какво ви е мнението?
MVinzens, точно на място си употребила думата "тренира" и точно затова от ЛЛЛ не препоръчваме премахването на нощното хранене. И по друга причина също. Нощното кърмене от голямо значение за добрата лактация, защото тогава хормона пролактин, който е отговорен за производството на кърма, е в най-високи граници и кърмейки, ние го стимулираме още.
При някои бебета се получава това "трениране", но при повечето, дори и на 2-3 месеца да са успели да отучат бебетата си да не се будят, около 6 месец, когато започват най-често болките от зъбоникненето, нощното събуждане се връща и не преминава докато не пробият всички зъбки. Събуждането през нощта не е свързано предимно с глад, по-скоро е незряла нервна система. Фазите на съня при бебетата се редуват по различен начин и са с различна продължителност спрямо възрастните, затова е трудно постижимо небуденето нощем.Друг е и въпроса, че много майки не признават дори пред себе си, че децата се будят нощем, дори и да не ядат. Доста често съм чувала реплики "Той спи цяла нощ, само 2-3 пъти става да пие вода".
Не виждам нищо лошо и в приспиването на гърда, щом бебето го желае и не пречи на майката. Hug

# 455
Момичета само вирус е това, вече месец аз баща ми, мъжът ми и никол, не можем да се отървем от кашлица, писна ми от лекари "специалисти" като се почне от  дж.п-то и се мине през две клиники уж с добри лекари. Що антибиотик изпихме, сиропчета и имуностимуланти.... аман да свършва гадната зима.
Оздравяване на децата....

# 456
Здравейте мамчета аз искам да ви попитам дали е нормално да не ми идва цикъла докато кърмя?

# 457
Здравейте мамчета аз искам да ви попитам дали е нормално да не ми идва цикъла докато кърмя?
Нормално е и да ти идва, и да не ти идва  Peace.

# 458
Ей Деска измъчихте се.....ужас ! Дано се оправя малкото фъстъче бързо!

Аз имам един въпрос (то май трябва да пусна такава тема,ама незнам къде точно) става въпрос за болестта Хашимото и за евентуално лечение в Германия или Австрия. Искам да намеря кординати на хора,които са се лекували там или някакви мнения за клиника .Ако някоя от вас може да ме ориентира ще съм много благодарна! Става въпрос за моя ужасно близка приятелка.

а Никол вчера се скъса от смях....  ето клипче  http://www.facebook.com/video/video.php?v=298902043393&saved

# 459
Ох ама много съм зле ,намерих във форума много теми по въпроса с хашимото. Хващам се да чета  Thinking Thinking Thinking

# 460
Здравейте,

Деси и всички болнички, бързо оздравяване. Hug

Вчера водихме децата на педиатър. Биха им по 2 ваксини, имаше малко драми от страна на Ема, но няма как.
Кристиан е 6250гр. и 65см. Елегантно го раздава младежа ми. Heart Eyes

Забравих какво съм чела и какво исках да пиша...

Лека вечер, отивам да рисувам с Ема. Simple Smile

# 461
Аз докато се появя и станало време за другото сутришно кафе ама нямах интернет цял ден,но merydit се е погрижила за Вас,за което й благодаря Hug
plamitoto Честит ти рожденник жив и здрав да е!

# 462
Юлия Кристи, Хашимото е доста сложно заболяване на щитовидната жлеза. Майката на моя приятелка от години е с това заболяване. Хормоните, които се произвеждат не са в норма, но точно как е, съм забравила. На нея и направиха и операция. Нека все пак да се консултира много обстойно, защото на мен една идиотка-лекарка от Смолян (съжелявам за израза, но по друг начин няма как да я нарека, даже ще кажа и името и - Апостолова, раздава го по разни лекарски сдружения и задруги) ми постави тази диагноза само на ултразвук без да ми изследва хормоните и даже ме наблъска с лекарства. След което аз отидох в Пловдив при друг лекар, който като ми изследва хормоните категорично заяви, че такова нещо нямам и ако взимам лекарствата ще си докарам нещо също толкова лошо. И така до сега нищо ми няма. От много години ми е леко увеличена жлезата, но без функционални изменения. А въпросната Апостолова просто искаше да ме диспансеризира при нея и да си взима пари от здравната каса. Ейй, сега като пиша и си спомниам страшно се ядосвам.... ммм...и.. стара. Кой знае колко хорица е "оправила".

Лека ви нощ и цунки-гунки

# 463
Много неприятно, че има болнички и на антибиотици - моля се бързо да се оправяте и да не се мъчат бебчетата и мамчетата  Praynig

Деси, кофти, че въпреки денонощните ти усилия с инхалатора, Саши е вдигнал Т и сте минали на антибиотик, целуни го по главичката и да сте здрави по-скоро и ти да се наспиш.

julia_kristi, Никол много сладко се смее, може да конкурира това бебе  - http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

И на моите днес чак сколасах да им бият и 3-тия Пентаксим, дано са добре тези дни. Личната каза, че били дебелички (7,300 и 7,900 или 5 кила отгоре за 4 м и половина) - не знам вече дали да не захраня и постепенно да заменя обедното хранене със зеленчуково пюренце  newsm78 Ще говоря с частната педка, че искам и за Вигантола да я питам - дали да им давам по 3 капки (личната толкова казва) или с 2 сме ОК.

Честити месечинки на всички днес! Плами да ти е жив и здрав Водолея и да те слуша много!

Ванирка, мерси за поздравите на патерица  Peace, това с аватара и с "пиксели-миксели" и на мен ми е тъмна индия та затова съм без снимка от доста време. Май ще пишем на Аддри да ни "обслужи".

Нещо зачезнаха близнашките мами Чоко и Дани (Бейни Уан), ще взема да им пиша на лични да се отчетат - кой знае какви образи интересни са станали Димана и Косето и Ина и ЦВетелина.

Ронка, Крис е много елегантен, хайде качи някоя снимка, не го крий за любовния колаж Simple Smile

# 464
здр., като вляза винаги чета последното и този път се оказа, че дори мога да помогна с компетентен отговор, мисля! Simple Smile
noraishkova - за качването на снимчица отстрани в профила сигурно говориш, когато изписва информация за грешка става на въпрос, че снимката която искаш да сложиш е с мн. голяма резолюция, т.е. с повече от така изискваните 160 на 200(мисля че бяха) "квадратчета" - пиксели! Решението на този проблем е да намалиш съответно резолюцията, но това винаги е за сметка на качеството на снимката. можеш да го направиш, ч/з една програмката за рисуване, която я има на всеки комп. - "Paint", натисни клавиша "Ctrl" от клавиатурата едновременно с кл. "W", намали със съответно някакъв процент - хоризонтално и вертикално, запишия снм., посочи я, виж новата и рез. съответства ли на 160 на 200, ако не повтори. Това може и по др. начин, но това е най-лесният, мисля! Дано съм те разбрала правилно!

Общи условия

Активация на акаунт