Отговори
# 495
Ах, Чипче....преглъщам пред компа  Laughing страхотно изглежда тази торичка  Peace
Благодаря за поздравите  Wink
radost_i_na , за Lipobase знам, че е лекарствен продукт, а не медицинка козметика Thinking Поне така е казала аптекарката на брат ми, че техния Давид е със страшно тежка форма на Атопичен дерматит Confused И с какво ли не вече не са се мазали.

# 496
Аз пък ползвам само бебешко мляко на Себа Мед и не е имало проблем с кожата на бебе!

Еййй, да ви се похваля! Ще идваме към Бугарскоооо! Тъкмо си поръчвам билетите. Сятам да изджасъм мъжа ми с една бизнес класа за нас двете мадами. Така ме ядосва напоследък, поне да си плати малко за това и в пряк и в преносен смисъл  Mr. Green! Жалко че с бебе не може в първа!

# 497
  • Русе
Здравейте, майчета!

Влизам само да ви почерпя, защото този ден е двоен празник за нас! Татито ни има рожден ден и миналата година по това време разбрахме за бебчо!  Heart Eyes  Ех, че хубаво беше...  Tada

# 498
  • Лавал-Пловдив
Ама, момичета, милост нямате с тези торти  #Cussing out Днес ми е първият воден ден ( устисках 29 дена  Peace - до тук 9 кг долу ) а вие вече 3 торти разхвърлихте. И без това се чудя как ще оживея днес, но затова пък утре ще имам подарък за днешните ми мъки - пътешествие!
за кожата на тялото - в началото мажех Сами с олио, много му се белеше кожата, откакто купих лосиона с лавандула за сладки сънища на Джонсън нямам проблеми. А и така хубаво мирише на тази лавандула. Вчера ги видях на промоция и купих още едно шише.
за подсичане - до сега не се е подсичал, бърша с кърпички, след това мажа с вазелин и това е. Не се е зачервявал въобще, но мисля, че е до кожа. Иначе имам Бочко, много съм доволна от него.
Честити месечинки.
Честито на Давид, който ще става батко. И аз помня снимките когато се роди Peace
Честито на рожденика на Онли Уан.
Дано нещо не забравям, но трябва да карам децата на училище.

# 499
Честит ти рожденик и своеобразна годишнина! Grinning Grinning , Онли уанче!Забравих за мазането - използвам за тялото зехтин, но първо си го преварявам на водна баня! И когато ми свърши лосион за тяла Мустела.
Дорееее, сори! Но браво пък за резултатите!
MVinzens, да не се обидиш, но щом те ядосва мъже ти, тегли му един наказателен секс. Аз така правя като му ядоса моя Crazy!
Още нещо, кажете какво възнамерявате да подарите на половинките - важи само за влюбени Wink Joy?
Чао засега!

# 500
Имам нужда от съвет! Ще отидем на дерматолог, но имам нужда от мнения!

На Ели, може би от около две седмици и се появяват червени пъпчици по брадичката и около устата...мислех, че е  защото  си измивам гърдите с вода без сапун, но ми се струва, че не е това! После си мисля,че се претрива, защото доста яростно суче през деня...а нощем с едно две спокойни хранения няма проблем, сутрин е спокойна кожата, а през днея се показват пъпчиците (приличащи дори на леко притопляне, ама точно там ли)!? кажете при вас как е?

# 501
el_pl, може да е от борещ се за пробиване зъб, особено, ако се лигави.

# 502
Честито на рожденниците и бъдещите батковци! Мерси за тортите! Ммммм много хубави - аз ше си взема от всяка по 2 парчета, защото съм много лакома Mr. Green   chef

Hug за всички болни мъничета- да се оправят бързо, бързо!

Еййй, да ви се похваля! Ще идваме към Бугарскоооо! Тъкмо си поръчвам билетите. Сятам да изджасъм мъжа ми с една бизнес класа за нас двете мадами. Така ме ядосва напоследък, поне да си плати малко за това и в пряк и в преносен смисъл  Mr. Green! Жалко че с бебе не може в първа!

Мария
, завидях ти- неблагородно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Wink
После да разкажеш как е минало пътуването с бебчето (май преди това друго ще му е първото пътуване, нали?) , че аз от сега съм се запритеснила- как ще й понесе, как ще ни слушат като плаче, колички и други майчински глупости Crazy

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 14:37 от Girl from Ipanema

# 503
Имам нужда от съвет! Ще отидем на дерматолог, но имам нужда от мнения!

На Ели, може би от около две седмици и се появяват червени пъпчици по брадичката и около устата...мислех, че е  защото  си измивам гърдите с вода без сапун, но ми се струва, че не е това! После си мисля,че се претрива, защото доста яростно суче през деня...а нощем с едно две спокойни хранения няма проблем, сутрин е спокойна кожата, а през днея се показват пъпчиците (приличащи дори на леко притопляне, ама точно там ли)!? кажете при вас как е?
El pl, и ние имаме подобни пъпчици каквито описваш ти, но са обисновено, когато се лигави и си дъвче ръцете. Вечерно време, след като я изкъпем и я приспя-изчезват. Сутрин няма нищо, започне ли се да се лигави, отново се появяват. Ще питам доки като идем на следващата консултация.

# 504
  • Cambridge, UK
Честито на прaзнуващите Wink

От няколко дни отстрани на колената на малкия кожата е някак грапава - по принцип мажа с олиото на Хип, но сега ще пробвам мазилата препоръчани на Кали  Simple Smile

За Св. Валентин днес купих комплект от няколко вида шоколад на Линдор; утре ще харесам някаква блуза на мъжо, че има нужда от дрехи и ще спазя традицията за поредна година - балон сърчице + да си харесам подарък за мен Simple Smile

# 505
за Свети Валентин се изглезих с едно рокле от мъжа, той хич го няма за подаръци.
Отделно взех една черна блуза за него и черна туника за мен, които ще са изрисувани със сърца и вълци (тотема на нашето семейство  Joy )
с надпис " no matter what happens..I will always love you."
Ще ги поднеса на 14, а с роклето се глезя още от сега  Laughing
Кюфтето намаза със фигурка за рисуване-касичка...малкото ще видим, може да му надпиша един гащеризон - Май прешъс  Laughing

# 506
Дааа, мерси за поздравите  Hug. Само 'дето майчето на нашето астрално близначе не пише вече  newsm78.

Ама ви чете всеки ден  Peace Grinning

Мерси за пожеранията, специално заради Кака Дора а и другите на диета/ няма да слагам торта Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ С ПОВОДИ ДНЕС   bouquet

Пъпчици по брадичката и ние имаме, мисля, че е от непрекъснатото лигавене и не се шашкам.
Кърпички ползвам на Huggies Pure без аромати и съм много доволна, мажа и с Бочко и дупето ни е ОК.

Кали, помпичките за уста ги има в аптеките и бяха или 8 или 12лв newsm78, чудих им се бая, но накрая купих бейби вак, /че и прахосмукачка с нея  Mr. Green/

Всички болни и бебета и мами бързо да оздравяват  Hug

# 507
Ето ме и мен  Peace

Честито на месечинките  Hug Hug Hug

Прочетох ви по диагонал защото нещо бубата е кисела като лимон  ooooh! Чуди се за какво да се разлаче  Rolling Eyes Цял ден не дава на кака й да я гушне, реве ако й падне играчката, реве ..... абе за каквото се сети  smile3511
Сега съм я сложила в столчето за кола и я люшкам та да трае защото и в шезлонга неще той сам я люшка и не й е кеф така ако някой не й е до гъза  Laughing
Габи е направила бронхит и пак смениха церовете  ooooh!

Дано болните дечица да се оправят, че направо не ви завиждам  Praynig

Герчо и аз си мисля, че може да е гъбички или някаква алергия или пък урината от нещо си да е станала по-"люта"  newsm78

# 508
Мами,кога ще е готов  новия колаж ? Heart Eyes

# 509
 Laughing ей, Чипче, развесели ме с този наказателен секс!  Joy. Ама как да го разбирам? Да му ударя един секс ли или да го оставя на сухо. Ако е първото само ще го зарадвам, ако е второто, няма да се трогне, защото така или иначе му се случва от дъжд на вятър. Simple Smile

Ипанемче, и аз се притеснявам скъпа, ама няма как. Да, първо ще и е пътуването до Швейцария. За рева, баща и ще се трогне, но не и аз. Еми кво да направя. Децата ревят. Преди като пътувах постоянно имаше бебенца да ревят.

Да си сверя чесовника аз пак. Вие още ли кърмите на поискване или вече си имат бебчовците режим? Валерията нема никъф рижим Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт