Отговори
# 480
  • София
Добро утро Hug
Силванче,благодарско за кафето,макар че изобщо не обичам канела Sick,но от сладкиша ще се възползвам Peace
Аз съм все така болна,но вече с гнойни храчки и сополи.Т тази нощ и рано сутрин не вдигах,което май си е напредък Praynig надявам се.
Герчо,аз не мога да препоръчам нищо,защото никога досега не съм имала този проблем newsm78.Може би защото винаги го мия на чешмата,мокри кърпички използвам само като сме на консултация PeaceНамерих отдавна нещо из форума и го запазих,ако ни се наложи някой ден :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418033.0
Честити месечинки на Габка на Vanirra и Никола на Vanya_P Hug Heart Eyes
Хубав ден на всички Hug

# 481
Ger4o аз ползвам Sudocrem и съм супер доволна, мажа и след след 2-3 пъти  изчезват всякакви подсичания.
Саши не го оправя,като се зачерви много.Но Имазола веднага върши работа.
Диваненце,надявам се да не е нищо сериозно.Ние имаме Бейби Вак и доста добре смуче.
...ако са зьби защо през деня е добре?

Гер4о ако много се влоши-може да пробваш Тридерм за мазане-има АБ,противогьбичкова сьставка и кортикостероид-всичко оправя (;
Повечето болежки се обаждат нощем,когато имунната и нервната системи са в покой,затова децата тогава най-много се тормозат.А аз не бих мазала подсечено дупе с кортикостероид. Peace Все пак това са сериозни медикаменти,вредни за здравето и се използват при труднолечими заболявания.Подсечено дупе минава с много по-щадящи неща.
Сииско,да се оправяте бързо.Саши има Т тази сутрин и кашля гадно,нервен е.Ще идва педиатърката да го прегледа пак,за всеки случй,въпреки АБ.продължаваме с инхалациите.

# 482
Добро утро!

Моето голямо бебе му е минал мензиса май и пак е сговорчив. ЕЕ ама ми писн аот неговите настроения. Понякога си мисля, че е превъртял от липсата на кислород в пилотската кабина толкова време.

Герчо, пробвай да я миеш на чешмата като ака всеки път. Даже със бебешко сапунче или шампоанче. Аз също съм за Судокрим. Ползвам също Стелактив крем на Мустела.

Диваненце, представям си колко си притеснена. Аз щях да откача като ми го направи този номер Валерия. Повече от месец беше така. Даже по едно време се засили. Ужас! Дано се оправите бързо.

Деси, айде и вие. Дано се оправите вече!

# 483
  • София
Здравейте,
да се включа и аз.
Герчо,и аз съм много доволна от Судокрем. Пробва ли с него? Странно наистина за 5 часа само да се подсече така  Thinking
Да ви питам нещо. Онзи ден като бяхме на консултация, педи го пробва дали си стъпва на крачетата, ама той си ги свива, и тя "е май те мързи". Не си спомням с каката как бешо, но мисля че и тя не искаше да стъпва. Това нали не е притеснително. Вашите бебоци стъпват ли? Иначе се надига да сяда, даже от полулегнал се изправя до седнал и се задържа за няколко секунди. Иначе друго всичко му е ОК. Наддал е 700гр. и 7см е пораснал.
Деси, да се оправяте бързо  Hug

# 484
Кали и аз искам такава да си взема ама как да включа прахосмуто в 2-3 часа посред нощ.Комшиите ще ме линчуват.Това ми е проблем тук.Ами физиологичен разтвор слагаш ли преди това или не?
   Да , слагам физиологичен разтвор, през деня изчаквам 1 мин да се отпусне секрета от него и тегля, но нощем  веднага след впръскването на солената водичка,  дърпам гадостите. Бях много притеснена как ще включа прахосмукачка в носът на детето преди да купя джаджата, но  сега видях че това е от най сполучливите ми покупки . Малката проплаква, но е за момент, защото бързо приключваме, детето ще плаче и ако с ръчна тегля секрета, но тогава ще е голяма борба и няма да е същия резултата  Peace .
  Много ли ви е шумна прахосмукачката ? Нашата е на степени и  не се чува много Thinking .
  И моята мацка е с много суха кожа, ползвах на НИвея олиото , но се образуваха люспички по тялото и. Попаднаха ми на Бюбхен мострите от Родилното ми ги дадоха, бях възхитена от резултата, прекрасна кожа завъди малката . И представете   си как мама Рали реши да купи шише с олио БЮбхен. От икономия взех 1 л. Майко мила, като намазах малката вечерта на следващия ден беше ужасна в тялото. Цялата в люспи, огромни люспи. Как може да продават такива боклуци. Няма нищо общо с мострата която пробвах, а и аз с цялата си лекомисленост купих 1л олио ooooh!Crazy То и за салата не става Crazy.  Мамите , които са имали същия проблем, с какво мажете сега малките зайчета ?

# 485
Добро утро Simple Smile Благодаря за кафенцето!

ДесиХ3, не си писала как ви е баткото? Оправя ли се?
Как сте другите болнички?

Кали, ние се мажем със студено пресован преварен био зехтин (да ме питащ защо и био...) нямаме проблеми.

Герчо, ние бяхме подсечени, а имаше и друг проблем та редувах сутрин киснех дупето в отвара от лайка, а вечер смрадлика...случва ми се е да преспи с изцапано дупе...то може ли винаги да усети човек, особено сега докато не им мирише силно.

Диваненце, много безскрупулно звучи тази помпичка за малко бебе, включена към прахосмукачката Joy Дано с дупенцето нямате проблеми !

Като ви чета на какви градуси живеете...аз съм за линчуване, денем сме на около 23-24, вечер хола и кухнята и банята са около 28...а спалните ни са около 22...ама като ми е винаги студено...

Като чета за  сърдитите бебета, то и ние на моменти сме много сърдити ...предната вечер до 11:00 не искаше да заспи...и ние сме на моменти кисели, може зъбите и нас да са ни почнали. При каката ни нямаше никакъв признак и на 4 месеца изби първия...но всяко дете си е индивидуално. Сутрин в колко ставате- ние сме около 6:30 - 7:00 на крака и е будна до 9:00, по случая съм наготвила и изчистила вече и чакам да се събуди всеки момент Simple Smile

# 486
Да кажа добро утро Peace
Имаме ужасно много болни дечица, а с тях барбар и мамите Confused Да оздравяват, че сига толкоз болежки Peace
Аз да почерпя, че пак ще ставам леля Grinning newsm38 Брат ми ще си имат пак бебенце, не че това е пораснало много, но...случилило се Grinning Давид ще става батко, той сега е на 9м. и ще им е доста трудно, но ще се справят Wink
И мъжо вчера ми направи по-рано Валенстинския подарък- сърце на Сваровски на сребърна верижка Mr. Green Голям кеф Peace
И ние сме е Бейби Вак помпата и съм мн. доволна Peace

# 487
Дааа, мерси за поздравите  Hug. Само 'дето майчето на нашето астрално близначе не пише вече  newsm78.
Калии, ние мажем с олиото на Бюбхен още от раждането- бях купила малки шишенца, но кожата й беше перфектна с тях и след това и аз купих литър. Аз съм доволна  Peace. Като се позатопли ще купя и лосион вместо олио.
Норче, хубаво е, че се включваш- много големи тези принцески, бре. А Чоковците наистина ги няма- в близнашката тема не пишат ли?
Мегсчо, честито !!! Аз си спомням като писа, че бебе Давид се е родил.
Слънчице се опитва да пробие, да видим  Praynig.
Всички, всички да оздравяват   bouquet.

# 488
Ел-Пл,Дани е добре,успяхме да се преборим с него без много лекарства,даже е на детска от 2 дни,че детето изкука с мен у дома.Благодаря,че питаш.Simple Smile

# 489
Здравейте момичета  Grinning
-silvana- ,благодаря ти за кафенцето.,но и аз ще откажа кекса...първо защото има много ядки по него ,пък е и рано за сладко  Wink/ама че съм и капризна  ooooh! Grinning/
Всички болни дечица да оздравяват бързо и мамите покрай тях  Praynig Hug Hug
за мазането ,аз я мажа с олиото на HiPP и сменям от време на време със свинска мас ...добре е кожичката и  Peace
за нослето , аз съм с тази помпа и съм доволна,защото другата с прахосмукачката ми се вижда доста...брррр стряскащо....пък и тя има само една степен и както засмуква  ooooh!
,преди да измуча сополките пръскам със Стеримар.
megs ,честито   bouquet
Честито на всички месечинки!

# 490
Добро утро! Hug

Софи, Кристиан също не си стъпва на крачетата и аз доста се бях притеснила. Онзи ден на прегледа док. го изправи и дори го придвижва леко напред, за да види дали прави крачки. Каза, че всичко е наред, и това, че сега не стъпва на цяло стъпало, а криви краката не е проблем. Крис също от легнало положение се изправя до седнало като е хванат за 2 пръста. А док. се опита да го изправи от легнало положение на крака. Било хбаво да се прави това упражнение.

Калли, не веднъж съм писала, че А-Дерма е козметиката! Peace Преди 2 години Ема ми беше много зле, до дерматолог стугнахме и откакто изпозлвам тази козметика няма грешка. Кристиан по същия начин, чувствителен, започнах А-Dermа Exomega DM, след 2-то намазване, всичко е ОК. Peace

Герчо, прегледай Ева за гъбички в устата. Кристиан по едно време беше много, ама много подсечен. Опитвах всичко на пазара, като паралелно мажех с крем за млеченицата. Педиатъра изписа капки за тях и се оправи за 4 дена. А си ходеше подсечен около месец преди това. ooooh!

За нослето използвам Бейби Вак, това и при нас е една от най-успешните покупки за бебето. Не я използвам ежедневно, защото четох, че не е хубаво/с ноти една от помпичките не е хубаво да се почиства ежедневно нослето/. Но при настинка върши чудеса.
Иначе всяка сутрин пръскам стеримар, после с кречка за уши вадя доста сополки.

# 491
  • София
Миата беше с много суха кожа и студенопресования био зехтин не вършеше работа (но за азлика от олиото на Бюбхен става за салата Mr. Green). Педиатърката изписа крем на Lipobase  и е уникален!!! Кожата вече й е баш бебешка - мека и "сочна", само за яко мачкане!!!
Юле - жестока е Никол с тоз смях Laughing
Герчо - за подсеченото дупе аз ползвам Фуксин (пак багрило) и Дектакорт, когато е мн зле. Иначе подкрепям с двете ръце НЕползването на кърпички и миенето при всяка смяна на памперса - поне с Миа това е разковничето. Но от друга старна толкоз бързо и толкоз свирепо да стане... аз бих се консултирала.

Стискам плаци да разкарате всички сопполи, кашлици, температури и тем подобни Praynig

Мегс - айде честито на брата и на Давид (милият той, колко кратко ще му е царството на единствено дете Mr. Green)

# 492
Благодаря ви за съветите, момичета. Ева очевидно не се трогва от обеленото си дупе и е доста спокойна. Спа си добре.
Ронка, ще проверя за гъбички - благодаря за съвета

# 493
Помпичката, която се ползва с уста, колко струва и от къде може да се купи  Thinking ?

# 494
Добър ден!
Благодаря ви за вчерашните поздрави! Направихме цели 4 месеца!

А днес, честито на месечинките и на megс, че ще става леля!На мамите с болни бечета  Hug и се надявам бързо да отминат мъките и притесненията!
И аз ползвам Судокрем,Бочко и здраве.
Ронка, ние също сме като вас на пропорции!
За нослето - да кажа, че и аз имам помпичка, но избягвам да я ползвам. Съветът ми е - напръскайте  с морска вода, после обърнете детето да си лежи по коремче. В повечето случаи сами си изтичат секретчетата и като си кихне. На мен доки ми препоръча рядко да ползвам такава помпичка Peace
Айде насрахме се до ушите!

Общи условия

Активация на акаунт