Отговори
# 465
О, тити86, мерси за съвета, аз естествено се борех с пикселите преди да се предам  Peace Ползвам Макбук и програмите са малко различни, но ще се напъна за последен опит от домашното PC та да ви гледат двете дебеланки от всеки (все по-нередовен) мой пост Simple Smile
Айде, Лека нощ, че все ми се спи и по цял ден се прозявам  Tired

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:59 от noraishkova

# 466
Ева се се е подсекла зверски. През деня всичко е било наред, но направи един 5 часов сън и сега задника и е направо на мехури. давайте идеи. не е акала от 3-4 дни сигурно - т.е. не е от несменен памперс. Венеца изглежда спокоен, независимо, че ръката и е все в устата - мисля, че  не е зъб. Ако някой се сеща за друго да сподели. козметика?

# 467
Гер40, на нас най-много ни помогна едно евтино кремче Бейби Тан (левче и нещо, има го по аптеките), за нула време зараснаха раничките на едната близначка, която се беше подсякла до червено/кръв,мисля, че е на Арома.
Иначе сме ежедневно с правеното кремче от аптеката за дупето (Ланолин, Ванолин, ВИт А, ВИт Е) и сме ОК.
По-малко мокри кърпички, по-често по голо дупе да си рита, а много майчета преди тук съветваха да се сменят памперсите, например да минеш на Либеро. Ако е нещо обаче сериозно, мини да я види кожен лекар или педиатърката, че едно близнашко майче беше писала за някакви си сраствания при момиченца , ама да не се вкарваме във филми, надявам се, че е нещо безобидно и бързо ще отшуми.  Peace

# 468
Имазол,Гер40.

# 469
Ger4o аз ползвам Sudocrem и съм супер доволна, мажа и след след 2-3 пъти  изчезват всякакви подсичания.

# 470
  • Пловдив
Аз се справям с много подсечено с Фенистил гел или Пиоктанин разтвор(но много цапа,едно лилаво е,но пък с чудно действие Grinning)

# 471
Ger4o аз ползвам Sudocrem и съм супер доволна, мажа и след след 2-3 пъти  изчезват всякакви подсичания.

Peace

# 472
  • София
Герчо, и аз съм много доволна от Бейби Тан кремчето, както и риткането на голо!

Ние също спим на студено, около 18 градуса, а през деня е 20. Гледам да не навличам - боди с къс ръкав и цял гащеризон, денонощно!

Мойте и тримата миналата седмица бяха с кашлица. Тази вече голямата не кашля, но Слав ( баткото )  започна наново. На Боян вече отшумява, но беше много стресираща кашлица. Викахме дори за второ мнение още един доктор, от който останах страшно доволна, особено като каза просто нищо да не давам ( а аз очаквах да се презастрахова с АБ). Той е шеф на педиатрично отделение в инфекциозна болница и като започна да ми разправя за допълнителни ваксини, които трябва да сложа и на тримата, та аз сега съм в чуденка  newsm78...все протичоречиви мнения има за тях!!!

Деси, и Боян вдигна температура на няколко пъти, и кашляше доста неприятно...ако искаш мога да ти дам координатите на този доктор, за който казах по-горе.

# 473
моми4ета имам вьпрос-Ема от няколко дни е много неспокойна ве4ер и през ноща-заспива трудно и се сьбужда много 4есто,не пла4е силно,но мрьнка;мисля 4е не са колики-те сякаш поотминаха вече,а и тогава плачеше следобяд и ве4ер,но през ноща се сьбуждаше само да яде...ако са зьби защо през деня е добре?

Гер4о ако много се влоши-може да пробваш Тридерм за мазане-има АБ,противогьбичкова сьставка и кортикостероид-всичко оправя (;

# 474
Добро утро!!!Хайде на кафето

# 475
Силве, мерси за кафенцето, ще пропусна кексчето Simple Smile
Надявам се болничките да са по-добре днес, ще вляза по-късно да видя как сте.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 09:05 от noraishkova

# 476
  • София

Добро утро!

Много гадно, когато са болни мъничките душишки.... Cry Магуто  се измъчи с тези сополи, вчера по обяд имаше 38.1 , после я посмкна,  днес към 7.30 бе с 37.5... Rolling Eyes Аз съм с възпалено гърло и огромни сливици, пръскам биопарокс и пия сиропче и литри чайчета! Хайде всички болни да се оправяме и да обикаляме парковете!

Деска, Сашито по-добре ли е?

Герчо, ние преборихме подсеченото дупе с Бочко, както и вратлето, а преди това ползвахме Себамед, но Бочкото определено по-бързо оправи дупето на Магуто!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 08:48 от Sisko*

# 477
  • Deutschland
Добро утро.
Мен тая нощ Виктор ме изненада с жилки кръв в акото и днес пак ще го водя на доктор.А какъв е студ навън... ooooh! Стискайте палци да не е нещо сериозно .Много съм се шашнала.Иначе сополите ни не искат да минават.Някой има ли впечетления от помпичка за нос,от която се смучи с уста.Чудя се такава ли да взема или такава за прахосмукачка.Ох,ще се побъркам вече с този нос.  Crazy
Олеле ужас,има ли някой здрав изобщо?!  Rolling Eyes

# 478
Ние си взехме помпичката за нос, която се включва към прахосмукачката. Много съм доволна.Малката  е със сополи и това нещо ни спасява посред нощ. Тя не може да заспи заради секрета и само за 2-3 секунди оправям проблема, не е за разправяне какви гадости излизат, а тя блажено заспива впоследствие . вчера почти нямаше хрема, но и биха ваксина и нощес  се засили секрета, такива количества извадих , които на ръка няма как да стане, а тя заспа накрая  Peace .

# 479
  • Deutschland
Кали и аз искам такава да си взема ама как да включа прахосмуто в 2-3 часа посред нощ.Комшиите ще ме линчуват.Това ми е проблем тук.Ами физиологичен разтвор слагаш ли преди това или не?

Общи условия

Активация на акаунт