Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз имам вече 10 дни закъснение, 2 полужителни теста симтоми на бременност. Но доктора ме уплаши,как така ме вика чак на 10 май, нали трябва да се види първо бебето да се успокоя аз 1 месец ще ходя като луда из нас  Shocked Cry

Да, това че имаш положителни тестове е добре, но не означава, че бременността е потвърдена.
Просто отиди при друг лекар след няколко дена.

# 616
valia_89, и аз съм със седмица закъснение на МЦ (овулацията ми беше точно преди 3 седмици). Вчера бях на лекар и се видя сакче с големина, която точно отговаря на "точицата", която трябва да е на 3-те седмици. Според мен отиди и на друг лекар (ако можеш да го избереш по добрата апаратура). Моят лекар ми каза, че след седмица ще може да се чуе и сърдечна дейност (дано  Praynig ). Иначе имам болки като за пред МЦ и ми изписа но шпа и дуфастон (но това май е често срещана практика).

От около 10 дни имам проблем с ходенето по голяма нужда, вие как процедирате в такива ситуации?

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 08:43 от Mary_Angel

# 617
valia_89 и моя съвет е като на другите момиче- друг лекар.
 А за запека яж повече плодове- ябълки, тиква, киви, супички и дано се оправиш и честито и леко бременеене  bouquet

# 618
Mary_Angel, на мен много ми помага яденето на киви вечер.

# 619
Да, това че имаш положителни тестове е добре, но не означава, че бременността е потвърдена.
И на мен джипито ми каза, че трябва официално потвърждение от АГ и ми напомни за 2-та лв.  Mr. Green

Mary_Angel, моята панацея са овесените ядки.  Peace

# 620
Здравейте на всички настоящи и бъдещи майки.Моят въпрос е следният-трябва да ми дойде на 11,но нали нямам търпение от вчера до днес си направих 4 теста .Всичките са с втора по бледа чертичка,незная да се радвам или не.Благодаря ви предварително за отговора.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:35 от vanqtedi

# 621
  • в Кошера
Здравейте на всички настоящи и бъдещи майки.Моят въпрос е следният-трябва да ми дойде на 11,но нали нямам търпение от вчера до днес си направих 4 теста .Всичките са с втора по бледа чертичка,незная да се радвам или не.Благодаря ви предварително за отговора.

Аз бях така ОБАЧЕ в първите няколко дни от закъснението, а не преди него  newsm78
Ама щом я има, макар и бледа...май-май има нещо  Wink
Все пак имай търпение и изчакай малко  Naughty Дано всичко да е наред и да се похвалиш после  Mr. Green

# 622
Значи доиде ми на 3 свърши ми на 9  и след 2 седмици ми се появи леко кафяво течение и след 2 дена ми спря ...след това ми доиде пак на трети и ми свърши на 10  и сега пак точно след 2 седмици получих същото течение Може ли да сам бремена ....или на какво може да се дължи това..a направих си тест излезе отрицателен Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 22:24 от AnMary

# 623
  • Варна
Иде ми ,дойде ми ... посети гинеколог най-добре.

# 624
Две седмици след цикъл пак "дойде ми" - евентуално овулация .. newsm78
Извинявай ама ти е много объркан поста- две седмици след като ти свърши цикъла получаваш зацапване, аз поне така го разбрах ?

# 625
Отиди на гинеколог или си пусни кръвен тест. Не сме врачки тук...

# 626
Иди на лекар.
И си оправи заглавието.

# 627
Две седмици след цикъл пак "дойде ми" - евентуално овулация .. newsm78
Извинявай ама ти е много объркан поста- две седмици след като ти свърши цикъла получаваш зацапване, аз поне така го разбрах ?

ДА

# 628
За да се каже на какво се дължи трябва преглед от медицинско лице.Ние тук не сме такива.Нито има как да те прегледаме,нито има как да ти пуснем изследвания. Peace

# 629
Почти винаги едната чертичка е по-бледа.При мен и двата пъти  беше така.Успех newsm10

Общи условия

Активация на акаунт