Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Христос Воскресе!
rika Честита рожба! newsm30 Да ти е жив и здрав юнака,много да ви радва! newsm32 На теб пожелавам бързо възстановяване!
tuly,riga леко и безпроблемно раждане и здрави бебчета на края. Hug Hug Hug

# 601
Здравейте, дами!
Днес ми е 5-ти ден на закъснението на МЦ. Вчера направих уринен тест за бременност и той е положителен. До тук добре, но сега започна да ме гложди следния проблем (ако въобще може да се нарече такъв): 4-5 дни преди датата на МЦ започнаха типичните предменструални болки, които все още не отшумяват.  Искам да ви попитам как е било при вас в самото начало, не че няма да цъфна при доктора още днес, но все пак не искам да психясвам още на 24-я час от както съм "официално" бременна.
Благодаря!

# 602
  • Варна
Нормално е да ги имаш тези болки, аз бях така и двата пъти като забременях.

# 603
Здравейте, дами!
Днес ми е 5-ти ден на закъснението на МЦ. Вчера направих уринен тест за бременност и той е положителен. До тук добре, но сега започна да ме гложди следния проблем (ако въобще може да се нарече такъв): 4-5 дни преди датата на МЦ започнаха типичните предменструални болки, които все още не отшумяват.  Искам да ви попитам как е било при вас в самото начало, не че няма да цъфна при доктора още днес, но все пак не искам да психясвам още на 24-я час от както съм "официално" бременна.
Благодаря!

И при мен беше така, още няколко дена преди датата на МЦ си имах предменструални болки, след закъснението около 2 седмици може би продължиха. Аз правих тест на 3 ден от закъснението и имах бледа втора черта. На около 12-я ден от закъснението отидох на гинеколог да потвъди бременността и да се уверя, че е маточна. Нормално е да те понаболява тук там, да се чувстваш подута и всякакви подобни  Simple Smile

# 604
Има и такива/аз напр./,които ги наболява през цялата бременност около датите на цикъла.Леко,но напомня.Не се притеснявай,нормалнно е.Четох някъде,че жените,които са имали спонтанни аборти трябва да внимават с натоварването в тези дни.

Да не забравяме най-важното ,ти си още в периода на имплантацията на яйцето и може от това да те понаболява.Може дори да получиш леко зацапване.Не се стряскай newsm10Просто попрочети малко по този въпрос в нета и ще се успокоиш.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 13:10 от AnMary

# 605
Mary_Angel, аз също имах предменструални болки и бях сигурна, че ще ми дойде. Пожелавам ти всичко да е наред.

# 606
  • Plovdiv
 Grinning  Да се похваля и аз че вече съм мама.Синът ни се роди на 1ви април в 6.10 сутринта,всичко беше нормално и е напълно здрав. Вчера ни изписаха и вече сме си в вкъщи  Hug  Hug
Никога не съм изпитвала подобна радост,невероятно е. Пожелавам същото на всички  Hug  Hug   bouquet

# 607
Grinning  Да се похваля и аз че вече съм мама.Синът ни се роди на 1ви април в 6.10 сутринта,всичко беше нормално и е напълно здрав. Вчера ни изписаха и вече сме си в вкъщи  Hug  Hug
Никога не съм изпитвала подобна радост,невероятно е. Пожелавам същото на всички  Hug  Hug   bouquet

Честито  bouquet! Живи и здрави бъдете Hug!
Вече можеш да си смениш линийката Crazy.

# 608
  bouquet  bouquet  bouquetМного ще лъже това тигърче WinkДа сте живи и здрави!

# 609
  • в Кошера
Айде честито!  smile3525
Да ви е жив и здрав и само да ви радва!

# 610
зздр искам да попитам не6то таи като сам нова и не сам много на асно тук направила сам си тест за бременност и бе6е полойителен след 1 седмица пак направих бе отрицателен и сега нз какво да права боли ме корема както преди менструациа благдара предварително

# 611
  • София
Можете да си направите кръвен тест и да се консултирате с гинеколог.

# 612
Здравейте момичета. Днес бях на док ако броим от първия ден на цикъла съм в 5 седмица. Доктора ме гледа на ехограф и каза,че не се виждало бебето, само уголемена лигавица на матката и нямало как да няма бременност било рано да се види. Направи ми картон, мери ми таза, абе всичко.Да ама нали бременноста ми не е потвърдена? Изписа ми ФК,но аз я пия вече и Центрум Матерна. И нещото което най-ме озадачи,че ми каза да отида вече не ЖК на 10 май...не е ли много късно тогава? И как ми прави картон без да е потвърдил бременноста? Много съм уплашена...

# 613
  • София
Здравейте момичета. Днес бях на док ако броим от първия ден на цикъла съм в 5 седмица. Доктора ме гледа на ехограф и каза,че не се виждало бебето, само уголемена лигавица на матката и нямало как да няма бременност било рано да се види. Направи ми картон, мери ми таза, абе всичко.Да ама нали бременноста ми не е потвърдена? Изписа ми ФК,но аз я пия вече и Центрум Матерна. И нещото което най-ме озадачи,че ми каза да отида вече не ЖК на 10 май...не е ли много късно тогава? И как ми прави картон без да е потвърдил бременноста? Много съм уплашена...

Не, не е потвърдена. Лигавицата на матката се уголемява и преди цикъл.
За да бъде потвърдена бременността най-малкото трябва да се види плоден сак.
Изчакай няколко дена и отиди при друг лекар.

# 614
Аз имам вече 10 дни закъснение, 2 полужителни теста симтоми на бременност. Но доктора ме уплаши,как така ме вика чак на 10 май, нали трябва да се види първо бебето да се успокоя аз 1 месец ще ходя като луда из нас  Shocked Cry

Общи условия

Активация на акаунт