Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
ако може да е успокоение за теб - аз съм в същото положение....Охкам, клатя се насам-натам, едвам правя десетина крачки  итърся къде да седна и най-добре да полегна...Като легна пък, мога да лежа предимно на лявата страна, на дясно ми  е некомфортно  и винаги ми излизат киселини...Освен това не мога да се обърна в леглото от дясно на ляво  или обратно - трябва първ ода се  изправя в леглото и тогава  от положение "дупе" се обръщам в нужната позиция....Да не говоря, че  едвам ставам от леглото от болки в кръста  и хълбоците

# 586
здравейте мами! исках само да споделя, че безкрайно дългата ми бременност приключи и вече съм щастлива мама на едно малко тигърче  newsm44
искам да благодаря на всички тук, които ме подкрепяха и съветваха, а на бъдещите мами - леко раждане и здрави бебчета на финала   bouquet   bouquet

# 587
здравейте мами! исках само да споделя, че безкрайно дългата ми бременност приключи и вече съм щастлива мама на едно малко тигърче  newsm44
искам да благодаря на всички тук, които ме подкрепяха и съветваха, а на бъдещите мами - леко раждане и здрави бебчета на финала   bouquet   bouquet

Честита ти радост, майче Hug! Жив и здрав юнак да отгледаш  bouquet!

tuly, riga, много скоро ще свършат неприятните изживявания Peace! Леко раждане на двечките и прекрасни бебоци накрая  bouquet!

# 588
Рика, да ти е здраво и силно тигърчето.  Hug

Леки последни дни до финала на Тули и РигаHeart Eyes

# 589
Не съм писала одавна защото бях на почивка извинете ме .. не искам да се заяждам с никой пуснах темата защото бях бъодушевена  в момента исках да се посъветвам с компетентни хора,знам че има тестове ,както и кръвни проби ...извинете ако съм ви претеснила .. още не съм правила тест ,ще направя след евентуално закъснение ...и тук ще собщя какво е станало ако някой го интересува разбира се  Hug

# 590
Сърдечно благодаря!Ще се отчета,живот и здраве!rika огромно честито,голям човек да стане твоето човече!!!!!  bouquet

# 591
rika, честита радост! Да ви е живо и много здраво тигърчето. Много да ви радва, а на теб бързо възстановяване.
Христос Возкресе, дами! Весел празник.

# 592
Дано резултатът от теста да е такъв какъвто искаш!

# 593
весел празник на всички  bouquet
Честито на Рика, да ти е живо  и здраво момченцето... Heart Eyes
Благодаря за подкрепата ви!

# 594
мисля че имаще такива тестове за ранна диагностика...
може да питаш в някоя по-заредена аптека.
ако искаш де Simple Smile

# 595
Малко ми е странно това,че пишеш,че "не засичаш овулация",но правите секс с презерватив....Сигурно аз нещо не разбирам от отношения...

# 596
Малко ми е странно това,че пишеш,че "не засичаш овулация",но правите секс с презерватив....Сигурно аз нещо не разбирам от отношения...

е защо? не те разбирам. предпазват си се хората и не са мислели точно сега целенасочено да правят деца(поради което и не се е интересувала от овулацията си,защото не са бебеправили,но се е доверявала на защитата си с презерватива), имали фал с презерватив и решили,че ако е станало бебе ще си го раждат и гледат.

# 597
  • София
много съм изненадана от грубата реакция на някои съфорумки към въпроса на момичето; като не искате да отговорите по същество, не отговаряйте, какво толкова ще стане?

относно sure check, през 2008 г. след инвитро, на 14 ден от трансфера показа отрицателен; 2 дена по-късно кръвният тест показа чхг 100; така че не е сигурно, че винаги може да покаже със сигурност преди закъснението

# 598
не се чуди има много хора във форума, които само се чудят с кого да се сдъфчат.
важното е според мен да не им се обръща внимание Simple Smile

# 599
Дойде ми, притесненията са разсеяни. Благодаря за отговорите и разбирането. Успех на всички майки и Честито Възкресение Христово! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт