Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 54 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
можеш да забременееш по всяко време...и по време на цикъл и преди и след него и някъде между два цикъла и т.н...
стига да има секс, вероятност има, особено щом не се пазите.

# 706
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470049.0                          и отделно влез в нета с "Бракстън Хикс контракции "и ще ти излезе много информация

# 707
Е как да е бременна като:

почти сме сигурни че сперма не е попадала около влагалището ми?

# 708
  • София
ааа аз прочетох само първият пост....

ми ако все пак следващият цикъл закъснее да си направи тест..ако са се пазили с прекъсване на половият акт..

# 709
здравейте...
искам само да се отчета,че имаме малка принцеса на 4 дни...Раждането мина много добре, бързо според мен - за час и половина родих, по естествен начин - без система дори...
Пожелавам на всички безпроблемна бременост и леко раждане...
Riga, как си...

# 710
  • в Кошера
здравейте...
искам само да се отчета,че имаме малка принцеса на 4 дни...Раждането мина много добре, бързо според мен - за час и половина родих, по естествен начин - без система дори...
Riga, как си...

Честито!  smile3525

# 711
здравейте...
Riga, как си...

Ехеее, браво бе Hug! Честито и много здраве и късмет на малката госпожичка  bouquet!

# 712
да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

# 713
Тули Честито smile3501Пожелавам всичко най-хубаво както на теб така и на твоето семейство

# 714
благодаря ви, аз ви пожелавам още веднъж лека и безпроблемна бременост и на края успешен финал...  bouquet

# 715
Здравейте искам да попитам нещо , ако случайно се е случвало на някой  бременна съм в 6г.с. ,но проблема е че съм истинала и кашлям серизно та въпроса ми е възможно ли е като се "напъвам" да кашлям да навредя на точицата си.Може да ви се стори малко тъп въпроса но имам 1 неуспешна бременност а и мъжът ми само ми прави забележка че ще направя беля така и малко се притеснявам. newsm78

# 716
  • София
Здравейте искам да попитам нещо , ако случайно се е случвало на някой  бременна съм в 6г.с. ,но проблема е че съм истинала и кашлям серизно та въпроса ми е възможно ли е като се "напъвам" да кашлям да навредя на точицата си.Може да ви се стори малко тъп въпроса но имам 1 неуспешна бременност а и мъжът ми само ми прави забележка че ще направя беля така и малко се притеснявам. newsm78

Не, не е възможно.
Но е възможно инфекцията, ако не отидеш на лекар и не я лекуваш, да стане беля.

# 717
Благодаря за успокоението.Аз естествено съм се консултирала с лекар и съм взела мерки но просто докъто мине ме беше страх да не стане нещо,а за този въпрос не ми беше дошло тогава на ума  ooooh!

# 718
  • в Кошера

Пробвай със Стодал, аз се оправих за 3-4 дни, бях бременна в началото като теб.

# 719
Благодаря за съветите , за сега избягвам лекарствата слава богу не съм много болна и с кашлицата почти вече се справих с мед+лимонов сок.

Общи условия

Активация на акаунт