ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 682
  • 539
  •   1
Отговори
# 285
иначе сега ще се мажа с този крем ще взема да опитам и предложението на бойка за витамин е защото до зимата има време а до тогава ще се заредя с тоника и третиноина. Hug

# 286
мазане с витамин е веднъж на ден е достатъчно,след баня е,защото кожата е загряла и ако си обтривате тялото с гъба(както си трябва,аз поне докато се насапунисам с душ гел) се засилва циркулацията и така абсорбацията е по-добра,защото порите се разширяват,само че трябва да попие хубаво витамина не веднага да го бършем с дрехите като се облечем.Да ви споделя нещо от личен опит-аз имам котка и постоянно ме дере като се заиграем,ръцете особено,оба4е съм открила безценния лек за рани-ОЛИО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ НА ИКАРОВ(съставката пшеничен зародиш се съдържа  в кремове за рани,които ускоряват заздравяването) и когато ме одере и  потече кръв веднага почвам нанасяне върху одраното директно отгоре,едно 4е заздравява мн бързо,2ро 4е не ми остават белези,и това е логично когато се съветва новите стрии(4ервени лилави) да се мажат с олиа,за тях има шанс да се махнат,но белите каквито на мен ми се появяват лекът е ексфолиацията....та това е от мен,даже някой път ако мн ме е  надрала по ръката мажа се обилно  и отгоре обвивам ръката с тва тънкото фолио прозрачно(найлон) и така седя или приспивам за да поддържам мазно мястото,щото иначе врътна се обърша го някъде а така си запазвам мястото омазнено...и така се справям с нови белези:))даже сега ми доде на ума 4е може вместо икаров да си взема витамин е ,сигурно резулататът ще е още по  добър

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 13:04 от бойка*

# 287
Днес ми доставиха крема и дори се намазах  Peace
И снимка естествено си направих  Mr. Green да видим дали ще има ефект.

# 288
Днес ми доставиха крема и дори се намазах  Peace
И снимка естествено си направих  Mr. Green да видим дали ще има ефект.
дано.аз преди започването на крема се опитвах да си направя снимки за доказателство преди-след обаче незнайно защо на снимките стриите не се виждаха #Crazyа и те моите стрии само с опъване на кожата се виждат-и това опитах но снимка не стана.но здраве да е Heart Eyesважното е да се отървем от гадовете веднъж завинаги Praynig #Cussing out

# 289
и аз си снимах моите стрии,още преди 2 месеца някъде,но като гледам ефекта до днес е почти незабележим Cry , сега се надявам на крема на скин докторс да ми помогне. За витамн Е питах на аптеката и ми казаха че няма,единствено успях да намеря в интернет 100 гелкапсули за 67лв. ,но не съм поръчвала.

# 290
Здравейте пак от мен Simple Smile)) Поръчах си крема,чакам да ми пристигне,50 пъти прочетох съставките и търсих за тях,явно са от най-добрите са стрии,охх трепти ми отвътре,дано помогне,че ако е поредното разочарование с расо трябва да ходя по плажа...Казвайте как върви при вас?

# 291
Малък ъпдейт: пратката дойде преи половин час,не очаквах да е толкова голяма опаковката,чудя се дали ще ми стигне...за 8-12 седмици...защото имам стрии по цялото дупе и малко по бедрата...а пък ако скоро го сложат пак 52 лева надали ще си го взема...

# 292
и аз не очаквах да е толкова голяма  Simple Smile
За момента ще си мажа само корема защото идва лято и не ми се иска веднага да се показвам на слънце, ако пък има ефект есента ще започна и с краката.

# 293
Аз се чудя дали използвам прекалено малко,макар,че стига,но не знам,иначе доста бързо попива и консистенцията е като на мус някак си не знам,така ми се вижда.Аз преди това се мазах със жожоба и мога да кажа че май донякъде помага,защото някои от стриите ми не са врязани,а са на повърхността..

# 294
Аз се чудя дали използвам прекалено малко,макар,че стига,но не знам,иначе доста бързо попива и консистенцията е като на мус някак си не знам,така ми се вижда.Аз преди това се мазах със жожоба и мога да кажа че май донякъде помага,защото някои от стриите ми не са врязани,а са на повърхността..
да консистенцията на крема е като на мус и наистина попива бързо.даже докато го втривам усещам все едно прониква в кожата ми.и аз като стане 52лв няма да си го взема може би-зависи да видим дали ще има още развитие.а това маско от жожоба помага ли?на икаров ли е или?кажи да си взема и него.

# 295
Да,на икаров,помогна ми с малките стрии така че те  като се вгледаш си личат,много добре подхранва кожата и четох че за стрии помага и мисля,че наистина е така.Иначе този крем на Skin Doctors...чудя се дали си въобразявам или дали наистина помага,тези малките стрии едвам си личат вече,а съм се мазала 3 дни...

# 296
Да,на икаров,помогна ми с малките стрии така че те  като се вгледаш си личат,много добре подхранва кожата и четох че за стрии помага и мисля,че наистина е така.Иначе този крем на Skin Doctors...чудя се дали си въобразявам или дали наистина помага,тези малките стрии едвам си личат вече,а съм се мазала 3 дни...
ами и при мен ефекта беше същия на 3 ден от мазането.може и да не си въобръзяваш!браво!!! Hug  bouquet

# 297
Аз си мисля че не е възможно, защото за да се види ефекта е нужно да мине доста време.
За обновяването на кожата са нужни 28 дни или по-просто казано, клетките които сега се образуват в най-долния слой, ще се покажат на повърхността след 28 дни.
Успех   bouquet аз продължавам с мазането.

# 298
не съм чела цялата тема
може ли да ми кажете някакъв продукт, който наистина помага стриите вече не са червени  Sad Sad Sad имам на икаров, но пише че е за пресни стрии и предотвратяването на получаването на нови стрии какво да правя

# 299
Попринцип почти всички мазила са за нови стрии, за стари ти трябва нещо по-агресивно нап. третиноин или тоника на биодерм  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт