ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 696
  • 539
  •   1
Отговори
# 300
аз днес се сдобих и с масло от жожоба на икаров.ще го опитам и него в комбинация с крема.дано да се получи Praynig

# 301
Стискам палци да се преборим всички,то надали ще могат напълно да се заличат но поне до степента,че да не са много видими...
Може наистина да си въобразявам,но така или иначе си се мажа,ще видим след месец какъв е резултата(дано има положителен такъв  Praynig )

Успех на всички   bouquet Hug

# 302
да въпроса е да се свият максимално.и аз пожелавам успех на всички  bouquet

# 303
С тоника на bioderm  се бели горния слой на кожата, но отдолу стриите си остават....за съжаление. Поне при мен е така.   Но все пак продължавам да се мажа вече трета седмицаппак ще видим

# 304
1та снимка е след 1 белене,а 2та след 2то белене генерално!!! за мен има огромна разлика,даже още се бели и на повърхността е леко грапава кожата още
http://kama1234.snimka.bg/other/strii.497778
ПРОДЪЛЖАВАМ има още кво да се бели(парола 1234)
тоника на биотрейд ми е на дъното вече обаче ще си поръчам друг

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:32 от бойка*

# 305
ооо определено има разлика! бравооо
значи да търся тоник на биотрейд.. на каква цена е ?

едит: опа биотрейд или биодерм ?
и за колко време постигна този резултат

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:32 от Nicolee

# 306
тоникът е на биотрейд,нзм къв е тоя на биодерм
http://www.kozmetika.bg/showimg.php?filename=zx180_6752.jpg
Видях в сайта им ,че има нова опаковка,ама съдържанието си е същото:)

# 307
наистина има резултат Shocked БРАВО!!! аз на втората снимка даже не забелязвам следи от стрии   bouquet

# 308
абе има какво да се желае още,нали тва си е повърхностно белене,и може би има значение и колко са дълбоки,но определено са се поизравнили,ама аз го правя по- агресивно(не съм спазвала указанието да се мажа сутрин и вечер знаете:))),след 1то белене прекалих и на розова кожа пак почнах мазане и стана супер твърда кожата,изгоря мн бързо и може би затова така се е получило при мен,сега идва лято искам да се пека вече,но от др страна искам и да си се мажа а пък 2те неща са несъвместими,може и да се изоствя сега за 3 месеца  от юни пък наесен пак...предстявам си ако целогодишно се ползва,аз специално си мисля че бих постигнала още по  добри резултати,ама  Цц.. няма начин

# 309
абе има какво да се желае още,нали тва си е повърхностно белене,и може би има значение и колко са дълбоки,но определено са се поизравнили,ама аз го правя по- агресивно(не съм спазвала указанието да се мажа сутрин и вечер знаете:))),след 1то белене прекалих и на розова кожа пак почнах мазане и стана супер твърда кожата,изгоря мн бързо и може би затова така се е получило при мен,сега идва лято искам да се пека вече,но от др страна искам и да си се мажа а пък 2те неща са несъвместими,може и да се изоствя сега за 3 месеца  от юни пък наесен пак...предстявам си ако целогодишно се ползва,аз специално си мисля че бих постигнала още по  добри резултати,ама  Цц.. няма начин
ако се мажеш целогодишно със сигурност ще даде много добри резултати.браво newsm10 smile3501много се радвам за резултата ти.аз засега продължавам с крема и със масло от жожоба защото както каза ти все пак идва лято и аз същко искам да се пека.наесен ще започна като теб ако няма по-голям резултата от крема.

# 310
трябва да ме направят рекламно лице на тоя тоник,защото ако има жени,които да ми повярват,ще им се вдигнат супер мн продажбите:))ще им пиша на сайта да им го предложа .хахаххахааах

# 311
Тези стрии са ужасни. Аз от бременността се нацепих ужасно и сега са ми голям комплекс. След като видях снимките на Бойка и аз ще пробвам с тоника.
Четох из нета, че щраусовото масло и маслото от Ему действат много добре при заличаването на стрии. Намерих и сайт от където може да се поръча. Мисля първо да се мажа с тоника и после като започне да се бели с това масло. Какво ще кажете някоя пробвала с такова масло?

# 312
чела съм за тези масла обаче не ми е известно от къде се набавят и колко струват,то и аз трябва да си взема за мазане нещо за през лятото като спра с тоника,няма да е икаров,нещо друго искам да опитам,добри отзиви има за bio oil ама и то в бг май го няма 
http://www.spiltmilkmoms.com/wp-content/uploads/2009/10/bio-oil-200ml.jpg
ДР za което съм чувала добри отзиви е тва на Eucerin-
http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_body_care/natural-caring-oil.asp
вариантът за капсули витамин Е си ми е по принцип на ума,ама нзм още какво да взема,не ми се дават луди пари,пък не съм и бременна да се мажа със зехтин(както си мисля,че ще правя като му дойде времето) нзм

# 313
Момичета, прочетох ви, много готина тема  Hug Аз получих първите си стрии на 15-16 в пубертета. Най -странното в цялата работа е, че стриите  ми  са най-ужасяващи на сгъвката на коляното.Имам две бременности и нито една стрия на корема, а все пак ......не е като да съм нямала корем!Зад коляното колко може да се разтегне кожата  Shocked за Бога.Напълнявала съм, ама нали се сещатате,че  краката там остават що годе слаби т.е няма някакво страшно разтягане!!!!Много е неприятно, защото иначе се харесвам в къси поли и шорти!
Вече съм на 30, правила съм опити, но уви неуспешни за премахване на тая гадост.Какво ще ме посъветвате за толкова стари стрии?? CrazyИли може би и без това вече съм дърта за къси поли Mr. Green
п.с  От къде мога да си поръчам тоника, за който пишете??? Hug

# 314
Хах,ania79,не си дърта естествено.Един приятел още на 14-15 имаше доста стрии на сгъвката на коляното.Явно има хора на които и там им се получава,от разтягане Simple Smile
Ъпдейт на моето мазане:Две вечери се наложи да пропусна,но сутринта винаги се мажа.Не мисля просто че си въобразявам,не си личат чак толкова просто.Аз съм по-мургава,имам целогодишно тен и просто много си личат едни такива бели и гадни(никога досега червени не съм виждала.Сега някои едвам си личат,трябва специално да се вгледам(щото си знам къде са) за да забележа че е малко по-светло.Доста от тях не са врязани(не знам дали точно го казвам,но не са врязани в кожата) а са на повърхността и са по-светли.Ще го измажа този крем,но просто съм много доволна!И на мен ми беше комплекс за доста време,но сега на плажа ще съм много по-самоуверена,което е важно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт