ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 651
  • 539
  •   1
Отговори
# 495
Там където съм се мазала кожата започна да се бели, и при теб ли беше така?

# 496
  • Wonderland
Да кожата се бели и мен малко ме сърбеше,но отминаваше.....Ако видиш,че много се зачервява и се бели мажи се веднъж на ден,вместо два пъти.Аз сега малко почивам и ще започна пак,защото на някои местенца имам все още.....но постепенно доста от тях се махнаха и не се виждат....

# 497
DA i pri men imashe zacherviavane i sarbeg, sled tova zapochnah da maga po edin pat na den i otmina zacherviavaneto i sarbega. Oshte niama  goliama razlika, no shte chakam Wink

# 498
  • Wonderland
Пожелавам ти успех и дано да има резултат,за съжаление за всяко нещо се иска търпение,което понякога ние жените го нямаме...... Wink

# 499
Благодаря, дано има ефект!!!! Ще пиша как върви! Взела съм и крем за белези Медеказол, но засега мисля да изчакам с него, защото ако мажа и двата незнам дали нямя да намаля действието на един от двата крема

# 500
  • Wonderland
Дано,аз се мажа само с Контратубекс- а,реших да се мажа само с едно за да видя от кое има резултат,за целулит бях започнала да се мажа с няколко и така и не разбрах кое помогна!

# 501
Там, където ходих преди за лазерна епилация, а сега понякоа за други процедури имат лазер за стриите. Бил единствения, който доказано работил. Знам, че е скъпо, една от форумките преди няколко страници писа, че е 1000 лева процедурата, ама ако е сигурно, че с 3 процедури и КРАЙ, мисля, че си заслужава....

# 502
  • Wonderland
Със сигурност си заслужава,но това поне за мен са много пари и в случая при мен стана с козметика и затова може би не бих дала толкова много пари,по - скоро бих си пооправила бюста  newsm12

# 503
Мен ме е страх да мисля за силикон, може би заради две приятелки с доста окепазявания и ужасен резултат...

# 504
  • Wonderland
Повярвай ми и аз преди не мислех,но след раждането определено започвам да се замислям за повдигане на бюста....положението не е толкова трагично,но и не изглаждат както преди....

# 505
  • Бургас
Имате ли впечатления от маслата на Икаров - какаово масло, масло от макадамия, масло от авокадо...
Кое от тях е най-подходящо в борбата срещу стриите?  Hug

И още един въпрос - как да редувам мазането с маслото срещу целулит и маслото срещу стрии?  Thinking
Ако се намажа първо с едното и веднага след това с другото...мисля, че ефекта се губи.

Благодаря предварително!   Hug

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:43 от kzbsn

# 506
  • София
kzbsn , не знам дали още се интересуваш от Икаров, но при мен  мисля, че има ефект. Става дума за току- що излизащи стрии и с ежедневно мазане мисля, че намаляват. Под горещ душ изглеждат зловещо, но на нормална светлина не се забелязват.. Ще продължавам да се мажа - не е скъпо, а кожата така и така има нужда от нещо за подхранване. Само миризмата ми е голям проблем- изобщо не ми харесва  Whistling

# 507
В темата за отслабване с билката Гръмотрън твърдят че премахва целулита, защото при целулита се задържа вода. Е за стриите не знам, но и целулитът е важен.

# 508
Ама стриите са си белези по кожата, докато целулитът са просто вдлъбнатини, заради мастните натрупвания отвътре. Thinking

# 509
За стрии и белези съм правила Колагенов Апарат Ergoline за стягане и изглаждане на кожата на лицето и тялото, и действа такаче пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт