ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 619
  • 539
  •   1
Отговори
# 480
  • Wonderland
И аз се  включвам в темата за стрии....През бременността се мазах с най-различни кремове против стрии,но въпреки всичките ми усилия те се появиха.....по корема,гърдите и дупето....След като родих отново измазах много опаковки различни кремове и преди 10-тина дни реших да пробвам с Контратубекс,въпреки че той е за белези,но някъде бях чела, че е и за стрии .....Определено това е единственото нещо,което ми помогна с моята кожа....стриите ми почти се заличиха,надявам се скоро напълно да изчезнат.Успех на всички в борбата с тях!

# 481
Simple Smile) и аз се мазах, дори със заешка мас, така ми бяха казали, но пак имам .... малко са, но имам. Решила съм след отпуската и морето да пробвам LDM Sonoskin технологията. Нямам идея на колко процедури трябва да се подложа, но ще споделя впечатления:)

# 482
Момичета да споделя и моя опит със стрийте и целулита.Стрий излекувах с дермаролер с дължина на иглите 1.5мм и крема на Галеник за стрий като го сменях с крем за белези забравих му името някъде около 15лв. беше.Не контратубекс той ще ви дразни след ролера то е крем по мазничък е.Лошото е че това ми отне цели 6 месеца,с целулита беше по лесно хубав качествен гел против целулит и ролер .Разбира се редовно си правех масаж с вендузи по 1 път на ден. Ако някой се интерисува мога да се поразровя за крема против белези.Успех в борбата!

# 483
  • София
Крема за стрии веднага след като минеш с ролера ли го слагаш или изчакваш известно време. Все пак кожата е разранена. Аз след месец подновявам процедурите с ролера. Правила съм няколко преди лятото, но ефекта засега е минимален. Стриите са ми стари и много. И през какъв интервал си правеше процедурите?

# 484
Да крема веднага след ролера (Галеника) ,на следващия ден този за белези.Правех си го на три или четири дена взависимост от състоанието на кожата.Много важно ролера да се дезинфектира хубаво ако иглите са по малки от 1.5мм ефект няма.Дамата която ще се подлага на Sonoskin ефект няма не си давай парите на вятъра единствения лазер който ги маха е Smart Lux 1540 а той е много скъп 1  процедура 1050лв. трябва да се направят 3-5 процедури.

# 485
Да крема веднага след ролера (Галеника) ,на следващия ден този за белези.Правех си го на три или четири дена взависимост от състоанието на кожата.Много важно ролера да се дезинфектира хубаво ако иглите са по малки от 1.5мм ефект няма.Дамата която ще се подлага на Sonoskin ефект няма не си давай парите на вятъра единствения лазер който ги маха е Smart Lux 1540 а той е много скъп 1  процедура 1050лв. трябва да се направят 3-5 процедури.
MM70  как се казва крема за белези и колко е голяма разфасовката аз също имам ролер. Моят е 3.0 мм вече съм си правила 3 процедури и след него мажа със Икаров

# 486
извинете,ако вече има такъв въпрос,но откъде мога да си взема такъв ролер? newsm78
благодаря  bouquet

# 487
Крема е Sodermix 30ml от аптеките имайте впредвид,че във всяка аптека е с различна цена 15-25лв.Който може да търпи хуваво е след баня да се маже с този крем (Sodermix) после дамине хубаво с ролера и пак да намаже от крема за белези.Защото ролера освен,че подобрява колагена чрез микроубождането и помага на съставките да навлязат дълвоко.С ролер може да се снабдиш от Amazon или Ebau.Змм игли не са ли много не се ли наранява кожата доста мисля ,че 1.5-2.0мм са достатъчни.

# 488
Tzveteto 89 --- na kolko sa ti striite, stari li sa?

# 489
  • Wonderland
Tzveteto 89 --- na kolko sa ti striite, stari li sa?
Стриите ги получих по време на бременността.....,значи на около година и няколко месеца.Сравнително пресни стрии са,и забравих да отбележа че са широки и лилави.

# 490
Znachi pri men moge da ne podeistva- moite sa beli i sa na 2godini i interestnoto e che lilavi ne sa bili. No vse pak shte opitam.

# 491
  • Wonderland
Сестра ми започна да се маже заедно с мен,тя е на 17 и нейните са от около 2-3 години,също са бели.....но определено при нея ефекта е доста по-бавен отколкото при мен,но и двете продължаваме и предполагам,че макар и по бавно и нейните ще се заличат.Още от първата опаковка се вижда разликата,поне при нас.Измазах доста козметика,но единствено от това виждам подобрение и заличаване.

# 492
az se maga edna sedmica, i mislia da se maga ako tribva i godina stiga da ima niakakav rezultat

# 493
  • Wonderland
v_t115 - ти сама ще видиш дали има ефект или не върху твоята кожа,със сигурност разликата е видима за окото  Simple Smile ,така че успех и дано има ефект!!! Peace

# 494
sas sigurnost shte probvam Laughing

Общи условия

Активация на акаунт