ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 58 359
  • 539
  •   1
Отговори
# 465
някой ползва ли го този билков мехлем

# 466
някой ползва ли го този билков мехлем

Не, не го ползвазащото господина си прави реклама на мехлема Wink Ама нищо не пречи да пробваш, все пак парите и тялото са твои! Stuck Out Tongue bouquet

Някой може ли да ми каже дали мазането по време на бременност помага на кожата да не се накъсва? Мерси

# 467
Смятам ,че ако се започне ранно хидратиране на кожата по време на бременност ,т.е. от началото и покачване на теглото не повече от 15 кг. определено кожата ще е по-малко нацепена .

# 468
  • София
И аз съм на мнение, че е много важно да не се качват много кг, но и големината на плода има значение. Аз родих близо 5кг бебе и до седмия месец корема беше ок, но в осмия вече не издържа. Качих и 30кг и постоянното мазане не ми помогна, стрии имам даже и по-бедра, гърди...

# 469
Според мен трябва да идеш на консултация при специалист - дерматолог. Знам, че пресните стрии се повлияват много по-добре от старите.  Peace

# 470
Козметичката ми беше казала следната рецепта за пресни стрии :
вариш мас и като изстине я обираш и я смесваш с лосион за тяло или крем, колкото се може по мазен... мажеш до припадък , колкото често се сещаш ( поне сутрин и вечер)
аз също напълнях много и отслабвам и ме е страх да не се донацепя и аз много, затова спазвам едно нещо от Мириманова и Системата минус 60 : скраб с кафе и разтварям мумио в лосиона ми за тяло... много добре се чувствам и кожата ми е доста гладка Simple Smile на мумиото :смола,натурален екстракт от древни растителни отлагания,която се получава при специфични климатични условия в Хималаите.Използва се от древността за поддържане на добро здраве и физическа форма. Подкрепя бързото възтановяване на организма както при заболявания , така и след физическа умора.Поддържа младостта , тонизира организма  и т.н Мисля че разбираш за какво става дума.Струва 4,50
иначе за други разни процедури нямам представа ( лична )  Hug

# 471
И аз да се включа за стриите. Разбрах, че има някакъв мега нов лазер, който е предназначен за премахване точно на стрии. Отидох при Мадлен Кокева в нейното студио, и искам да ви кажа, че един участък от около 5-6 сантиметра ми струваше 800 лева!!!!
Наистина още на същия ден си личеше промяната, зачервяването, точиците и после самите стрии на другия ден си промениха плътността някак, но... Няма да повторя там защото това е обирджийство за мен! smile3511

# 472
  • София
И аз да се включа за стриите. Разбрах, че има някакъв мега нов лазер, който е предназначен за премахване точно на стрии. Отидох при Мадлен Кокева в нейното студио, и искам да ви кажа, че един участък от около 5-6 сантиметра ми струваше 800 лева!!!!
Наистина още на същия ден си личеше промяната, зачервяването, точиците и после самите стрии на другия ден си промениха плътността някак, но... Няма да повторя там защото това е обирджийство за мен! smile3511

Joy Joy Joy аз имам стрии по целия корем от раждане, по гърба от бърз растеж в пубертета, по краката и особено бедрата - пак от раждането - задържах вода и по дупето - това не знам защо. Ако трябва да ида на тоя лазер трябва първо да си намеря мъж милиардер, за да го разоря  Joy Joy Joy А забравих и по гърдите имам естествено  Peace

Към авторката - изобщо не ме е срам да ти кажа - на който не му харесвам да не ме гледа. Верно по гол пъп не се пускам чак, ама потниците просто няма как да ги пренебрегна в тия жеги. Не се притеснявай, а и наистина иди на дерматолог  Peace Аз лек за стрии нямам - живея си в мир с тях  Mr. Green

# 473
А някой ползвал ли е крем Ревитол за заличаване на стрии? Има много добри отзиви за него в английските и полските сайтове     

http://www.revitolstretchmarkcreamsite.com/visit-revitol.htm

Моля да сподели?

# 474
ето и български страници

http://www.striite.com/?q=page&idd=strii_deistvie

http://www.facebook.com/strii.revitol?sk=wall&filter=2

не намерих обаче отзиви  Thinking

# 475
# 476
Tarsi v Google s prevodacha

# 477
Niakoi shte kage li spravil li se e  s beli strii niakak, pone malko zashtoto cheta, vseki pochva s niakakva procedura ,no ne opisva sled tova kakav e rezultata? newsm78

# 478
Здравейте, момичета! Чета темата от доста време и взаимствах някои от предложените методи за премахване на стрии. Нацепих се жестоко на 14-15 годишна възраст и едва сега виждам значително подобрение. Ходих на антицелулитни процедури с ваучер и там козметичката ми забърка един крем. Мажа се вече месец и половина и виждам подобрение при червените стрии, но не смятам да се отказвам и с белите. Участъците се зачервяват в началото, но е търпимо. Много съм доволна. Успех на всички в борбата   bouquet

# 479
Здравейте и аз изчетох темата с интерес.
Моля, споделете впечатления за LDM Sonoskin технологията. Някой пробвал ли е?
Четох, че технологията е единствената в света, която позволява на съставките, които се използват за подобряване на плътността на тъканите, да проникнат в достатъчна дълбочина за постигане на траен и положителен резултат. Дали?

Общи условия

Активация на акаунт