ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 606
  • 539
  •   1
Отговори
# 450
  • BG
Моя позната се маза с колаген и малко и се заличиха, но не напълно!  Confused

# 451
здравейте скъпи момичета,понеже слад раждането ми излязоха,тези гадни стрии,бчх принудена да търся начин за тяхното премахване и след дълго ровене в интернет открих един крем който мн ми допадна ,защото бил на билкова основа и реших да си го поръчам,струваше 12лв с доставката,която беше за моя сметка с наложен платеж около 20лв,нещо такова беше,но милички казвам ви това нещо премахна всичко от кожата ми направо чудо,мажа се 2 седмица сутрин и вечер и край няма и следа от тях ,за това реших да споделя с вас...Simple Smileако искате може да погледнете в този сайт го намерих Успех на всичкиии....;)http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100001628950267

# 452
  • The point of no return
здравейте скъпи момичета,понеже слад раждането ми излязоха,тези гадни стрии,бчх принудена да търся начин за тяхното премахване и след дълго ровене в интернет открих един крем който мн ми допадна ,защото бил на билкова основа и реших да си го поръчам,струваше 12лв с доставката,която беше за моя сметка с наложен платеж около 20лв,нещо такова беше,но милички казвам ви това нещо премахна всичко от кожата ми направо чудо,мажа се 2 седмица сутрин и вечер и край няма и следа от тях ,за това реших да споделя с вас...Simple Smileако искате може да погледнете в този сайт го намерих Успех на всичкиии....;)http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100001628950267

Ти будалкаш ли ни нещо Thinking Какво е името на крема

# 453
казва се билков мехлем....Simple Smile

# 454
сега ще копна инфото за крема от сайта..Simple Smile         С голямо удоволствие Ви представям един медикамент – 100% на билкова основа, който при експериментите даде много добър резултат.

Мехлем – приготвя се по родова рецепта, в чийто състав са включени няколко вида билки, животинска мас и кремова основа. Бързо се абсорбира от кожата. Съхранява се в хладилник с гаранция до 3 години и няма негативно въздействие върху организма. Нанася се върху болното място с втриване или масаж за определени заболявания. Мехлемът е с разширена употреба и въздействие, като най-вече за болните, така и по късно за профилактика.

Приложение:

-         ставен ревматизъм

-         сухожилни проблеми

-         плексит

-         отоци в колена и глезени

-         рани и изгаряния

-         хемороиди

-         възстановявания след катастрофи-счупвания и натъртвания

-         подагра

-         простатит

-         ухапвания от насекоми

-         дископатични проблеми

-         дискови хернии

-        стрии

Не се втрива и масажира, а само внимателно се намазва при:

-         отоци

-         разширени вени

-         тромбофлебити

-         рани

По последни данни мехлема лекува на 100% стрии.Отзивите са добри от 95/100% от ползвалите го за тази цел.
За контакти: Кирил Борисов / 0895 662207/

Пробвайте,може и на вас да помогне,на мен ми помогна,но освен него всяка вечер по време на банята се търках с груба гъба и после мажех мехлема..Simple Smile успех

# 455
Билковия мехлем ме заинтригува , но малко ми прилича на реклама....  Rolling Eyes
Момичета , използвали ли сте мулио или мумио за заличаване на стрии ?  Thinking

# 456
ами незнам това го копирах от сайта в който го намерих,иначе за мумиото не съм ползвала,но гледам ,че тук има положителни отзиви за него..Simple Smile

# 457
Оф стига с тия глупости! Крем, който лекува дискови хернии, счупвания от катастрофи и стрии на 100 %?!? Не усещате ли, че ставате смешни? ЖАЛКО Е да се се опитвате да печелите на гърба на отчаяни хора!

# 458
Оф стига с тия глупости! Крем, който лекува дискови хернии, счупвания от катастрофи и стрии на 100 %?!? Не усещате ли, че ставате смешни? ЖАЛКО Е да се се опитвате да печелите на гърба на отчаяни хора!
и аз съм на същото мнение!

# 459
както кажете тогава,извинявайте че се включих в темата с цел да помогна...ходете си със стриите тогава....Simple Smile

# 460
  • BG
Четох някаква реклама в списание "Ева" за премахване на стрии с апарат. Не е в мен списанието, но довечера ще проверя и ще споделя.  Peace

# 461
Пък аз специално питах веднъж моята лекарка за стриите, и тя каза, че всичко било реклама, и нямало махане с апаратура Sad

# 462
Пък аз специално питах веднъж моята лекарка за стриите, и тя каза, че всичко било реклама, и нямало махане с апаратура Sad

Абе има но с по-агресивните методи и то май не на 100 %, но пък определено на 70 % например е по-добре от нищо.. А пък, че има и апаратура, която не постига особен ефект, си е така, мога да го кажа от опит.

# 463
Мили момичета, искам само да ви споделя моя опит, дано това помогне на всеки, който има нужда.
За да не се множат стриите, най-важното е да не се допуска вариране в теглото. Захвърлила съм всякаква козметика, ползвам основно свинска мас, за разнообразие зехтин и краве масло, кожата ми се чувства прекрасно, преди с каквото и да я мажех все си беше суха. Само внимавайте мажете се със съвсем мъничко от натуралните продукти и то до пълно попиване, иначе остава по дрехите и не е приятно. Обичам да спортувам, правя го за удоволствие, нямам схема,предполагам че и това допринася.
Ами това от мен като съвет. Всичко най-добро!

# 464
Здравейте! Преди бях много пълна,и имах много стрии,по цялото тяло..и нацепена кожа.Отслабнах,но стриите така и не изчезнаха.Нацепената кожа си стои..гърдите ми са нацепени,раменете също..имам бели стрии по цялото тяло,и лилави по корема.....Е как да се обличам през лятото,мен ме е срам да се покажа навън.Нито потник мога да сложа,нито на море да отида..срамувам се от тялото си.Има ли някакъв метод за премахване на стрии, дами?А нацепената кожа?Как да се оттърва от нея..толкова е грозно и отблъскващo Sad. Моля ви, препоръчайте ми някакво кремче,или ампули,или някакво мазило,което ви е помогнало за заличаването на стари и нови стрии. И знаете ли нещо за премахването със лазер?Някой пробвал ли е този метод?Моля, споделете!
Желая ви лека вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт