ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 579
  • 539
  •   1
Отговори
# 435
Здравей soledat аз още не сам изпробвала по груби методи тай като до скоро кърмих  но вече трябва да се действа по вапроса Ти преди време беше писала за някакъв крем няма ли ефект с него
 а всички останали момичета опитали с biotrade моля ви споделете резултата аз ве4е си порачах тоника и ще запо4на веднага след като го получа а сащо пия и перлите на viskoderm засега нямам впечатления от тях но все пак ги пия от около 10 дни

# 436
другият крем беше на скин докторс.в началото имаше ефект от него обаче после си остана .всмисъл ефекта е някак краткотраен! #Crazy

# 437
Момичета, как е положението при вас? Някакви новости?

Аз обмислям дали да не си поръчам това:

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Cho … apsules/4457?at=0

както и съм се навила за химически пилинг тази есен зима или фракционен лазар обаче за последния цените са.... Shocked

# 438
Здравей Hellena за химическия пилинг незнам Но преди време ходих ж едно студио да се консултирам със специалист за стриите ми жената още като ме видя си вдигна блузата и ми каза всичко съм пробвала лазери мезотерапии при моите стрии не помогна каза че може да ми да ми изготви процедури който са много скъпи но не може да ми гарантира добри резултати Simple Smile Така че относно лазера помисли си добре дали си заслужава  . А за химическия пилинг и аз си мисля че е добра идея Аз първо ще опитам с ретин а четох доста добри отзиви за него Simple Smile

# 439
 Аз пробвах с тоника на Biotrade но нищо! И с прехваленото щраусово масло продалжавам да се мажа 2 месеца и пак нищо. И ще взема и аз да пробвам с химичен пилинг. ако някой е правил нека сподели за резултат. Simple Smile

# 440
  • София
Какви видове химически пилинг има? И аз съм тръгнала на там, при това че се прави зимата.
Знам че стриите няма да изчезнат, но идеята е да не са толкова релефни и по-малко забележими.
Аз съм чувала за диамантено микродермоабразио и пилинг с течен азот. Цените са високи.
Ако някой е пробвал нещо, моля да сподели.

# 441
Какви видове химически пилинг има? И аз съм тръгнала на там, при това че се прави зимата.
Знам че стриите няма да изчезнат, но идеята е да не са толкова релефни и по-малко забележими.
Аз съм чувала за диамантено микродермоабразио и пилинг с течен азот. Цените са високи.

Няма видове химически пилинг, по-скоро има различни марки пилинг с различна сила на използваните киселини. За EasyPeel съм чела добри отзиви, но май е доста агресивен.

# 442
Някой пробвал ли е прием на колаген (желатинов хидролизат) с  цел превенция.

# 443
  • София

Няма видове химически пилинг, по-скоро има различни марки пилинг с различна сила на използваните киселини. За EasyPeel съм чела добри отзиви, но май е доста агресивен.

А дермабразиото, то пак е пилинг, предполагам не химически, а с апарат.  newsm78

# 444
  • София
Ето мнение, което изрових от една стара тема.

"Ами и друг път в подобни теми съм обяснявала подробно ,но  и сега ще кажа.
Процедурата се прави от доктор!Мястото което е засегнато от стрии предварително се обезболява.След това се нанася пилинга/използва се "изи пил"/въпреки ,че е обезболено има една доста силна и пареща болка.След известно време се намазва неутрализиращия крем.Мястото се увива с найлоново фолио ,което се държи около два дни след процедурата.После кожата на мястото със стриите се излющва и се образува нова.Поцедурите се правят веднъж в месеца и трябват няколко / колкото по стари са стриите толкова повече/ мойте бяха на две години и ми бяха достатъчни 5 процедури.Мястото по време и около два месеца след това не бива да се излага на слънце.А след това трябва да се използва висок фактор.
При мен лично изчезнаха , а и на мои близки които си го пхравиха след мен също.
Болката е доста силна както по време на процедурата така и след това / около два дни по-късно/ аз и за това събирам кораж сега пак да си направя.Цената също не е малка.Мойте участаци бяха много малки и ми излизаше по 300лв. на процедура.
Е това е май като цяло за процедурата.
Само да добавя пробвала съм и с микродермабразио/механ.пилинг/, лазер и ефект никакъв."

# 445

А дермабразиото, то пак е пилинг, предполагам не химически, а с апарат.  newsm78

Ами дермабразиото май не е с апарт. Някъде бях чела, че някой го определяше като да ти свалят кожата с телена четка Grinning Не знам точно какво ползват за "телена четка", но някак не ме блазни.. Simple Smile А микродермабразиото не знам с какво го правят, но не е толкова агресивно и съответно едва ли ще има някакъв ефект. Мисля че го ползват за освежаване на кожата на лицето.

Има и лазерен пилинг, който правят на общо взето два принципа. Единия е като нормалния пилинг - свалят горния слой на кожата с лазер, което е придружено пак със съответната болка и дискомфорт, а при другия лазерът прави миниатюрни дупчици на равни разстояния и така унищава не цялата, а да кажем 50 % от кожата на третираното място. Съответно вторият е много по-малко травмиращ, но и по-малко ефективен. Но цените са...  Shocked за втория бях гледала нещо от сорта на 1000 лв за лице.

Така че и аз съм се навила за химически пилинг.. единственото ми притеснение дали кожата ще се възстанови напълно във вида в който е била, защото има някакъв риск да останат белези. Предполагам, че ако се направи от компетенти лекари, риска е минимален.. но все пак.

# 446
  • BG
Момичета,

След като гледах едно повторение на предаването на Гала където споменаха за нова терапия за премахване на стрии. Казва се карбокси терапия. Някоя от вас има ли впечатления?  Thinking

# 447
Доколкото прочетох това е вид мезотеорапия, само че вместо коктейл от различни в-ва ти вкарват СО2. Уж стимулирал производството на колаген и еластин. За целулит може и да има някакъв ефект, но за стрии едва ли.. както повечето неинвазивни методи.

http://drkirchev.com/carboxytherapy-info.html

# 448
  • BG
Hellena_, благодаря ти! Аз все се надявам да намеря вариант, който да ми заличи стриите или поне да ги направи по-малко забележими...

# 449
Hellena_, благодаря ти! Аз все се надявам да намеря вариант, който да ми заличи стриите или поне да ги направи по-малко забележими...

И аз, но засега не съм.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт