ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 643
  • 539
  •   1
Отговори
# 15
Аха, значи е на принципа на химическия пилинг и лазерите, които изгарят повърхностния слой. Но лошото е, че ще засяга и здравата кожа (както и пилинга де), а пък тя и без това кожата по цялото тяло ми е достатъчно суха (ако дори и 1 ден не се мажа с мляко за тяло започвам да се беля Close)

Не, той се нанася върху кожата.Попринцип ретин а (на места се среща като третиноин) е много силен буквално ти излющва горния пласт на кожата и за това доката се ползва не се препоръчва употребата на нищо друго за да може кожата да падне.В някакъв форум четох, че напълно заличил по мъничките стрии на една жена,а по големите ги заличил с околко 90% Shocked

# 16
kori_1, имаш ли наблюдения в/у някой от продуктите от първия линк?

Относно IPL-a в енигма.. аз ходих два пъти в Борекс на един лазер, който също уж стимулира обновяването на кожата, но ефекта е почти нулев, а цените - няма да ги коментирам Shocked А за другия им метод на енигма - ултразвука.. не знам. Абе общо взето тези "noninvasive" процедури според мен не дават особен ефект, а ако дават той е след много процедури и може би на по-пресни стрии.

За водата - вече отвсякъде и за всичко тръбят, че трябва да се пие много вода.. но така да мразя да се наливам, когато не ми се пие! Close

# 17
Тия хора са си изпили мозците:

http://eu.strawberrynet.com/skincare/clinique/cx-stretch-mark-cream/68518/#DETAIL

Кремче за стрии на Клиник - 72 евро! Разбирам добра, добра марка, но дали реално постига нещо?? Confused

За да дам тези пари за кремче, трябва закуска в леглото да ми носи (поне!) Grinning

# 18
Аха, значи е на принципа на химическия пилинг и лазерите, които изгарят повърхностния слой. Но лошото е, че ще засяга и здравата кожа (както и пилинга де), а пък тя и без това кожата по цялото тяло ми е достатъчно суха (ако дори и 1 ден не се мажа с мляко за тяло започвам да се беля Close)

Не, той се нанася върху кожата.Попринцип ретин а (на места се среща като третиноин) е много силен буквално ти излющва горния пласт на кожата и за това доката се ползва не се препоръчва употребата на нищо друго за да може кожата да падне.В някакъв форум четох, че напълно заличил по мъничките стрии на една жена,а по големите ги заличил с околко 90% Shocked

Щом си със суха кожа предполагам ,че ефекрът ще е по-голям,но тъка или иначе ретин а в българия няма.
http://www.framar.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83 … D1%80%D0%B8%D0%B8 това не е много скъпо и коментарите са доста добри Simple Smile.Ако някой го е ползвал нека и той да сподели впечетленията си  bouquet

# 19
аз го ползвам в момента това на галеник-редуктор за стрии.маже се горе-долу от месец.точно не мога да кажа има ли ефект но като че ли са се посвили.може би трябва повече мазане.а и на опаковката пише че трябва да се маже минимум 2 месеца.а пък има едно кремче на скин докторс в което има много от съставките които помагат за стрии но никой досега не даде отзив за него та незнам.вие кажете от какво сте доволни или не?
и друго да ви питам намерих една рецепта за приготвяне на крем за стрии но в нея трябва да се сложат 5с.л.химически пилинг.откъде да го намеря.повечето се продават само за козметични салони и аз не мога да си го купя.дайте идея!!!!? Praynig newsm78

# 20
Не знам точно за химическия пилинг,но в момента всяка вечер се търкам със твърда гъба чист пилинг според мен ,вярно кожата ми стана много мека ,но стриите изобщо не са се свили Crossing Arms

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 18:29 от sisi.sisi.

# 21
Aз имам стрии мазала сам се сас какво ли не но ефект няма питала сам и пласти4ни хирурзи но отговора им беше такова нещо за премахване на стрии няма

# 22
Aз имам стрии мазала сам се сас какво ли не но ефект няма питала сам и пласти4ни хирурзи но отговора им беше такова нещо за премахване на стрии няма

Както по-горе казах аз и неочаквам да изчезнат ами да се посвият и заличат,че да не набива на очи като облека бански примерно

# 23
Не знам точно за химическия пилинг,но в момента всяка вечер се търкам със твърда гъба чист пилинг според мен ,вярно кожата ми стана много мека ,но стриите изобщо не са се свили Crossing Arms

Няма и да се свият Simple Smile Ефектът, които се търси с пилинга, е да се излющи горния слой на кожата, съответно и увредените места.. но проблемът е че стриите не са само на повърхността доколкото знам  Sad Трябва доста дълбок пилинг. С обикновения се изклющва някакъв слой от кожата, но според мен той е по-скоро от мъртвите сухи клетки.. живите не се дават току-така.. освен може би ако не се протриваш много яко може би в продължение на месеци всеки ден Grinning Едно момиче беше писало тук за някакъв Изи Пиил, но той си е доста агресивен химически пилинг.. но пък беше писала че има много голям ефект даже само и от една процедура.

# 24
Сега възнамерявам да си поръчам редуктора на Галеник...ако има някакъв ефект ще ви информирам Simple Smile .А колкото до пилинга забелязах че вече стриите ми не са толкова дълбоки даже едната се изравни с кожата ми.

# 25
Супер! Hug Значи си излющила горния слой на кожата. Моите почти не са дълбоки като изключим тези на задната част на коленете - там са таправо вдъбнати Close

А този редуктор на галеник колко струва? То ако е 50 лв някаква малка тубичка и трябва да се ползва 2-3 месеца по няколко пъти на ден.. сметнете Simple Smile Цената става почти колкото на лазерни процедури или химически пилнг, а едва ли ефектът ще е по-добър.

# 26
редуктора струва около 37лв.поне аз за толкова си го взех.аз вече се мажа месец с него и има още.няма да ми стигне за пълни 2 месеца но горе-долу е добре за цената.75мл е.с пилинг и крем за стрии като този редуктор мисля че ще има ефект а и всичко зависи от това колко са дълбоки стриите.аз си мисля че моите не са толкова дълбоки но ще видим.в момента и аз всяка вечер си правя пилинг където имам стрии и после слагам крем с киселина и след това редуктора.но тази комбинация я започнах наскоро така че все още не мога да кажа дали е добре.но КОЖАТА  СТАВА НЕВЕРОЯТНО МЕКА ,ГЛАДКА И НЕЖНА .......... Simple Smile

# 27
редуктора струва около 37лв.поне аз за толкова си го взех.аз вече се мажа месец с него и има още.няма да ми стигне за пълни 2 месеца но горе-долу е добре за цената.75мл е.с пилинг и крем за стрии като този редуктор мисля че ще има ефект а и всичко зависи от това колко са дълбоки стриите.аз си мисля че моите не са толкова дълбоки но ще видим.в момента и аз всяка вечер си правя пилинг където имам стрии и после слагам крем с киселина и след това редуктора.но тази комбинация я започнах наскоро така че все още не мога да кажа дали е добре.но КОЖАТА  СТАВА НЕВЕРОЯТНО МЕКА ,ГЛАДКА И НЕЖНА .......... Simple Smile

Е, ако мажеш по веднъж на ден и имаш малко стрии ще ти стигне. Но бях чела на редуктор на някаква известна марка, че минимум два пъти на ден трябва да се маже (сложи го за оптимален резултат 4 да кажем). И като добавим аз на колко места имам стрии.. тия 75 мл. до никъде няма да ме докарат. Close  А и да не забравяме, че това е редуктор все пак, т.е. намалява, но няма да ти заличи стриите. Дано да има ефект при теб  Hug но аз не смятам да пробвам.. Едно че стриите ми са стари, друго че са доста. Пък и пробвах вече лазер, който уж трябва да има същото действие като редукторите (да кара кожата да се регенерира) и резултата е минимален.. Така че предпочитам да дам пари (били те и повече) за някаква по-агресивна, но по-резултатна терапия.

# 28
Сега възнамерявам да си поръчам редуктора на Галеник...ако има някакъв ефект ще ви информирам Simple Smile .А колкото до пилинга забелязах че вече стриите ми не са толкова дълбоки даже едната се изравни с кожата ми.

Чакаме да кажеш за резултат (пък ако имаш възможност и да снимаш преди и след ще е супер)  Hug

Пилинга е много добра идея.. мисля и аз да го пробвам,  може би ще заложа на някакъв професионален (и евентуално химически, въпреки че много страшно ми звучи  Cry)

# 29
в началото и аз си мислех за химически.обаче чух много недолни отзиви-коя с петна ...... #Crazyпо-добре някакъв хубав  продукт с пилинг ефект а и има много хубави домашно приготвени пилинга които всеки вкъщи може да си направи.въпроса е постояннство според мен.а в комбинацията в която ползвам редуктора мисля че ще има ефект.и тъй като повечето продукти за стрии са горе-долу на цената на редуктора ще си го взема пак.засега това е единствения продукт за стрии от който съм доволна-не че е направил чудеса де.и да,моите стрии не са много само малко отстрани на бедрата.да и моите са стари -може би вече на 4 години но ще направя всичко възможно да ги намаля до минимум. smile3521 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт