ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 583
  • 539
  •   1
Отговори
# 45
и аз съм чела за този натурален колаген обаче незнам дали ще има ефект.
сиси ти взе ли си редуктора?

Да,днес го по получих и веднага се намазах Grinning.Мири6е много хубаво и бързо попива!Засега ми харесва пък и ако има ефект още по хубаво Grinning.Снимах сриите преди да се намажа и пак ще снимам след около месец Peace

mu6inka,ти косултира ли се с дерматолог?Защото попринцип стриите са червени до към 7-8 месец когато станат на година или са сребристи или почти избеднели.

# 46
моите стрии никога не са били червени.само бели още от самото начало.затова ги забелязах и късно май.
сиси аз също продължавам да се мажа с редуктора.днес ми пристигна един пилинг и преди малко го изпробвах и си мисля че ще свърши работа.на мен редуктора ми е на свършване и се чудя да си взема ли пак от него???? newsm78

# 47
Оф явно живота е нечестен в това отношение не само към мен!

Не е нормално на по 20 години да сме целите в стрии при положение, че нямаме наднормено тегло (аз дори съм на долната граница на нормалното тегло!!) Много ме съмнява онзи хормон, за който писах по-напред. За него прочетох, че предизвиквал и завишено окосмяване, а аз имам и такова на някои места!  #Cussing out Ходих на еднокринолог за окосмяването, изследва ми 4-5 други хормона и нищо - перфектно в норма всички.  Shocked Само да приключа с диетата и да ми мине цикъла веднага отивам да си го изследвам.

Момичета, вие имате ли някакви проблеми с окосмяването?

Сиси, а този колаген за пиене какъв е? От какво се извлича? Я прати линк.

# 48
Незнам от какво се извлича.Аз за този колаген съм чела по фороми,че се купува  от аптеките.Сега пак търсих и попаднах на някакви статии за колаген който се нанася върху кожата,но за изглаждане на бръчки.

# 49
Незнам от какво се извлича.Аз за този колаген съм чела по фороми,че се купува  от аптеките.Сега пак търсих и попаднах на някакви статии за колаген който се нанася върху кожата,но за изглаждане на бръчки.

Този рибешкия полския за мазане го има и за пиене - да не си гледала същия? Общо взето за да е натурален трябва да се извлича от животно. Растенията нямат колаген. Другия вариант е да е синтетичен някакъв, но не знам дали въобще има такъв.

# 50
Незнам ти пита ли в аптека  newsm78

# 51
Незнам ти пита ли в аптека  newsm78

Не съм. Мисля да си взема тази добавка на Now Foods, за която бях писала по-горе. Нямам му много вяра на този колаген  Confused Но все пак, ако разбереш нещо по въпроса, сподели Simple Smile

# 52
добре,а ти кажи ако забележеш ефект от хапчетата Peace

# 53
sisi.sisi здравей.как върви с редуктора?моя вече е на привършване и се чудех дали да си взема нов ......но откакто започнах с пилинга май има по-голямо подобрение.имах едни по дълги стрии които в момента вече не виждам.само че сега с пилинга слизам все по надолу в кожата и се окажа че някои от стриите ми са дълбоки и по широки.и при теб ли е така?всмисъл забелязваш ли подобно нещо?защото аз си мисля че е нормално-все пак вътре в кожата може да са по-големи въпроса е да стигнем до там където са най финни ако може да се нарече така разбира се Grinning

# 54
Ти с какво си правиш пилинга?

Не мога да кажа още дали има резултат защото се мажа от 3 4 дена,но се надявам да има Simple Smile.
Не съм забелязвала такова нещо,единствено стриите ми се изравноха с кожата.

Днес следах едно клипче в youtube и третираха стрии със лимон (едно току що отрязано парче и се търка в/ъ стриите околко 5 мин после се избърсва и се масажира с бадемово масло) аз пробвах,но с маслото на икаров,защото нямам бадемово-казват,че има ефект пък да видим.

# 55
а ще го опитам и аз.значи лимон и бадемово масло или каквото има

# 56
http://www.ecresearchcorp.com/SearchResults.asp?Cat=33 това кремче ми изглежда идеално Heart Eyes .. има ефект и в/у стари стрии Shocked

Сега обмислям дали да си го купя Grinning ,защото ме мога да си гледам стриите #Cussing out

# 57
http://www.ecresearchcorp.com/SearchResults.asp?Cat=33 това кремче ми изглежда идеално Heart Eyes .. има ефект и в/у стари стрии Shocked

Сега обмислям дали да си го купя Grinning ,защото ме мога да си гледам стриите #Cussing out
а каква е цената на този крем?ти какъв пилинг си правиш?скакво?аз със дермаабразиото на ейвън и имам един на бюти.та ги редувам.а понакога и с трици само че заедно с душ гел.дали така се прави?или може би трябва нещо по агресивно..... newsm78

# 58
80$ е опаковка за 1 месец,150$ за два,обаче то за 1 месец е достатъчно.

Аз пилинга си го правя с по-твърда гъба и сапун на Aroma,със зеления чай който е в прозрачна опаковка.Или с трици объркани със зехтин.

# 59
Абе имаше нещо подобно по нашите ТВ шопове, но май не беше същото.. Но там определено си личеше, че кадъра на "След"-то е манипулиран  Close  Мошеници!! Confused

Общи условия

Активация на акаунт