ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 632
  • 539
  •   1
Отговори
# 240
Мисля,че има ефект,но трябва да мине поне месец.Чесно казано ако постигна нещо мисля,че ще е благодарение на Витамин Е и А и тази моя "измислена смес" Laughing
а ти всъщност сега не се мажеш само със содермикса а и със онази смес със витамин с нали.какви други смеси приготвяш сподели! Praynig

# 241
Какви са тези кремчета newsm78

# 242
Какви са тези кремчета newsm78
кои кремчета??? newsm78

# 243
Мисля,че има ефект,но трябва да мине поне месец.Чесно казано ако постигна нещо мисля,че ще е благодарение на Витамин Е и А и тази моя "измислена смес" Laughing
а ти всъщност сега не се мажеш само със содермикса а и със онази смес със витамин с нали.какви други смеси приготвяш сподели! Praynig

Ами всеки път различни Laughing , защото все се сещам за нещо друго  Laughing .
За сега се мазажирам с тази смес с вит.С (но прибавих и крем за стрии,че да не е съвсем рядко) ,а сега си мисля дали да си купя гелкапсули вит.Е и да си забъркам с тях нещо,но това ще стане по-нататък.

# 244
тези за които Heartbeat спомена

# 245

За сега се мазажирам с тази смес с вит.С (но прибавих и крем за стрии,че да не е съвсем рядко) ,а сега си мисля дали да си купя гелкапсули вит.Е и да си забъркам с тях нещо,но това ще стане по-нататък.
аз герикапс съм си взимаба но не видях ефект.иначе и аз опитах сместа за която ти писа и смятам че може да подейства.аз ще си я приготвям редовно пък да видим.но мисля да си взема или содермикса или третиноина.сега стоя и си мисля............та незнам

# 246

аз герикапс съм си взимаба но не видях ефект.иначе и аз опитах сместа за която ти писа и смятам че може да подейства.аз ще си я приготвям редовно пък да видим.но мисля да си взема или содермикса или третиноина.сега стоя и си мисля............та незнам
те твоите стрии не са червени или розови нали newsm78 ,ако е тка по-добре си вземи третиноин. А колкото до герикапс аз сега нямах предвид тях ами гелкаспули само вит.Е 4000 i.U. , 100 капсули са 67 лв. Ще из1акам сега да ми свършат тези мазила и сигурно ще си поръчам.

# 247
моите винаги са били бели.и аз си мисля че само третиноин ще ми помогне.а и честно казано започна да ми писва все да купувам неща които не помагат и после много се ядосвам #Cussing out #2gunfireзатова най добре още утре да си взема третиноина и да ми е мирна главата. Grinning

# 248
аз се чудя дали този тоник за който бойка спомена,че и е позаличил стриите ще има ефекр в/у моите,защото те са бледо червени newsm78

# 249
аз се чудя дали този тоник за който бойка спомена,че и е позаличил стриите ще има ефекр в/у моите,защото те са бледо червени newsm78
ами би трябвало да има щом има ефект върху бели то тогава няма как да няма такъв върху червени.този тоник не е скъп аз доскоро го имах така че нищо не губиш да опиташ

# 250
  • In the shadows of my mind
Та реших и аз да се включа, да споделя, че вече имам страхотен ефект, много съм доволна! И...може да ми се смеете...ама това се случва само с упоритост и постоянство - ползвам 2 кремчета и 2 мехлема, като най-скъпото от тях е 2,50  ooooh! Защо не ми е хрумнало досега  ooooh!
Сигурно ще ми трябва още време да се позаличат повече, но е чудно когато виждам разликата преди и сега  4470
Mного съм ентусиазирана, можеш ли да споделиш какви са тези кремчета, или евентуално снимка? И как ги мажеш - заедно, по-различно време?  Hug

# 251
червените стрии имат шанс да се заличат с мазнотия,кремове и витамини е..а..обаче моите са били винаги бели и засега тоника ми помага успешно,тъй като съм се мазала преди това с всякви мазила,олиа..глупости и нищо на белите стрии,обаче тоника ме разби...това ми е спасението
 а пък върху червени стрии да се слага тоника -не ми се мисли каква поразия може да стане,просто няма смисъл...аз сам безстрашна да го ползвам,но моите са стари и бели(на 3-4 години) кожата си седи така откакто се помня и тва белене само ги изравнява,ако са червени или лилави значи са скорошни и предполагам 4е още не са се зафомили вдлъбнати ивици..затова знам 4е могат да се третират с мазни неща

# 252
червените стрии имат шанс да се заличат с мазнотия,кремове и витамини е..а..обаче моите са били винаги бели и засега тоника ми помага успешно,тъй като съм се мазала преди това с всякви мазила,олиа..глупости и нищо на белите стрии,обаче тоника ме разби...това ми е спасението
 а пък върху червени стрии да се слага тоника -не ми се мисли каква поразия може да стане,просто няма смисъл...аз сам безстрашна да го ползвам,но моите са стари и бели(на 3-4 години) кожата си седи така откакто се помня и тва белене само ги изравнява,ако са червени или лилави значи са скорошни и предполагам 4е още не са се зафомили вдлъбнати ивици..затова знам 4е могат да се третират с мазни неща
моите също винаги са били бели и са на 3-4 години.затова не ми се иска повече да рискувам и днес си поръчвам третиноина.ако той не помогне остава вече химическия пилинг.

# 253
момичета вижте този крем!от колоко време му се точа и сега е на промоция а в него има много съставки които помагат за стриите.мисля да го опитам.вие какво ще кажете??? newsm78
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=4ftp://

# 254
Чета и да ви кажа днес си взех от тоника. Почвам да мажа и ще видим дали има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт