ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 696
  • 539
  •   2
Отговори
# 315
Има един крем, дето го рекламират по телешоп-или нещо подобно newsm78
казваше се Елеза ,съдържал нещо като екстракт от на охлюва черупката май...Някой ползвал ли е ?На рекламата една жена си показва корема ,който е направо обезобразен от стрии,и после как е гладък и няма нищо newsm78

# 316
аз на реклами не вярвам,иска ми се ама не става така лесно работата според мен,иначе все от някой щяха да се чуят отзиви,а колкото до тея стрии на свивката на коляното-веднъж видях на 1 момиче и наистина не ми го побира акъла защо там????там кожата е мека тънка,според мен е за консултация с дерматолог,който извършва хим пилинг

# 317
Има един крем, дето го рекламират по телешоп-или нещо подобно newsm78
казваше се Елеза ,съдържал нещо като екстракт от на охлюва черупката май...Някой ползвал ли е ?На рекламата една жена си показва корема ,който е направо обезобразен от стрии,и после как е гладък и няма нищо newsm78

Ивета, не знам дали от този крем има ефект или не, но на рекламата кадърът, който показва "след", където коремът е гладък, си личи че е манипулиран! Close Има един ефект във фотошоп, нарича се "blur" (размазване, замазване) -  с него правят безупречните кожи на моделите по кориците на списанията. Предполагам, че и видеообработващия софтуер има подобно нещо, но не съм запозната с него. Но съм 100 % сигурна, че записа на това място е манипулиран. А защо им е да го правят, ако крема им работи?

# 318
оф кажете сега нещо ефикасно за целулит освен тичане всеки ден и мн вода,някво мазило има ли дето сте доволни(продукти на рок ползвали ли сте??)ами новия серум на нивея?

# 319
Загледах се и аз па Нивеята обаче не го взех.
Ще следя за отзиви. Hug

# 320
Аз също имам стрии на корема и ханша след раждане. Сега детенцето ми порасна и не кърмя вече . Реших да отслабна мъничко и да се боря със стриите . Знам ,че е късно нямах финансова възможност освен кремове ,но те не дадоха резултат. Спряла съм се на един крем
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=4
 Започнах да се мажа от скоро ,около 10-тина дена. Лошото при него е ,че е противопоказание с излагането на слънце . Като свърша опаковката ще трябва да мисля за нещо друго . Ако имам някакъв резултат от този ще споделя .

# 321
и аз се мажа с този крем на скин докторс.имаше ефект малко се позаличиха стриите и сега продължавам.после мисля да си взема един друг крем за който пишат в една друга тема да опитам и него.

# 322
и аз се мажа с този крем на скин докторс.имаше ефект малко се позаличиха стриите и сега продължавам.после мисля да си взема един друг крем за който пишат в една друга тема да опитам и него.

Ако си доволна ,защо не продължи ? Заради слънцето ли ? Колко време се маза ? Сутрин и вечер ли ,т.е. по два пъти дневно или ? На кой друг крем си се спряла ?

# 323

Ако си доволна ,защо не продължи ? Заради слънцето ли ? Колко време се маза ? Сутрин и вечер ли ,т.е. по два пъти дневно или ? На кой друг крем си се спряла ?
аз все още се мажа с него.има още много.взех го някъде края на месец април и още на 3 ден имаше резултат при мен.сега не забелязвам да продължава да се проявява този ефект но ще видим има повече от половин туба от него.иначе се мажа сутрин и вечер.като вечер гледам да премахна мъртвия слой клетки отгоре.

# 324
Сърдечно ти благодаря за бързия отговор ! Кажи нещо и за новото кремче което си набелязала ,защото и аз искам като свърша този понеже идва слънчево време да го сменя !

# 325
Сърдечно ти благодаря за бързия отговор ! Кажи нещо и за новото кремче което си набелязала ,защото и аз искам като свърша този понеже идва слънчево време да го сменя !
другото кремче може да го видиш в темата:крем за заличаване на стрии

# 326
След раждане и кърмене  от напрежение в гърдите ми се появиха червени стрии.Заличиха се с серума за новопоявили се стрии на Мустела и това олио http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_body_care/natural-caring-oil.asp.Бяха червени и дълги резки с интензивно мазане с двете неща ми се заличиха червените,но белите от преди бременността си стоят.От бременността получих и няколко по корема,но не са червени и за тях сега съм взела Био ойл.Дано има ефект.Чудя се и на този крем на скин докторс.
От моя опит /имам ги от пубертета и аз/мога да кажа,че стриите се изглаждат и заличават с разните видове олио и интензивно мазане,а също и ексфолирането преди нанасяне.Спреш ли да се мажеш и пак стават релефни,но за цялостно изчезване и аз не съм намерила лек.По едно време бях доволна от някакъв крем на Ейвън.Бяха толкова изсветлели,но не можах да повторя мазането пак с него.
Добре,че попаднах на тази тема за да почна и аз с усиленото мажа,че покрай грижите за детето си съм се занемарила.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 22:48 от konikonkoni

# 327
и аз сега се мажа с крема на скин докторс има ефект наистина (само че при мен е малко по-бавен защото стриите са ми червени)

# 328
и аз сега се мажа с крема на скин докторс има ефект наистина (само че при мен е малко по-бавен защото стриите са ми червени)
браво много се радвам за всички които се борят и имат успех.това е най-важното Hug  bouquet

# 329
Аз знам ,че червените стрии са пресни и има още кръв в тях и се махат по-лесно.
При мен не знам защо никога не ги видях червени ,винени  или лилави. Възможно е да съм пропуснала този момент .Просто ги видях бели .

Общи условия

Активация на акаунт