ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 691
  • 539
  •   1
Отговори
# 330
Аз знам ,че червените стрии са пресни и има още кръв в тях и се махат по-лесно.
При мен не знам защо никога не ги видях червени ,винени  или лилави. Възможно е да съм пропуснала този момент .Просто ги видях бели .
и моите винаги са били бели-никога червени лилави или нещо такова.просто такива се появиха.

# 331
Наистина червените могат да се заличат.Това го видях с очите си,както писах имах по гърдите червени и бели и съм ги мазала с едни и същи неша.Червените изчезнаха,но белите още са си тук. #2gunfire

# 332
Здравейте момичета!! Я се похвалете как върви мазането/ излющването/ другите процедури при вас? Аз в момента с нищо не се мажа.. малко съм се отчаяла от тези кремове.. може би за по-нежнни стрии помагат, но за моите тлъсти и вдлъбнати едва ли. Сега няколко месеца ще бъда безработна, но като започна пак работа, ще пробвам може би дермабразио или химически пилинг..

# 333
аз продължавам мазането с скин докторс.пак се вижда лекичък резултат но не е нещо кой знае какво.просто вече не са толкова вдлъбнати-все едно са върху кожата ми вече.е и това е нещо.а се мажа точно месец вече.

# 334
и аз продължавам с мазането и каточели са леко избледнели стриите ми  Hug

# 335
Мажа го,но не помага...изобщо  Cry Дори имам няколко нови по бедрата  Cry Cry Cry няма да ходя на море или на плаж...

# 336
Мажа го,но не помага...изобщо  Cry Дори имам няколко нови по бедрата  Cry Cry Cry няма да ходя на море или на плаж...

И аз съм загубила всякаква надежда, че някога пак ще мога да отида на може или плаж..  Cry
Освен, ако не ми паднат от някъде 5-6 хиляди за микродермабразио или CO2 лазер...

# 337
galko che ne pomaga
imah niakakva nadegda Sad

# 338
аз съм многоо доволна от едно кремче,което дори и не е за стрии ами за прсориазис и кожни екземи .. Клобедерм се казва и е 4 лв мисля че е 20 гр или 12 .. искам да кажа,че за 4 дена ми заличи стиите повече отколкото другите кремево за 4 месеца ... СТРАХОТЕН е !!! (да добавя че говоря за червени стрии,незнам дали ще има ефект при бели )

# 339
аз съм многоо доволна от едно кремче,което дори и не е за стрии ами за прсориазис и кожни екземи .. Клобедерм се казва и е 4 лв мисля че е 20 гр или 12 .. искам да кажа,че за 4 дена ми заличи стиите повече отколкото другите кремево за 4 месеца ... СТРАХОТЕН е !!! (да добавя че говоря за червени стрии,незнам дали ще има ефект при бели )
мерси мила.  bouquetоще днес ще си го взема и ще започна да се мажа пък да видим.аз ще опитам върху бели стрии.

# 340
О,мерси много сиси!Ще го пробвам и аз върху бели,моите изобщо не са червени,сега забелязах че имам и леко лилавеникави НОВИ(въпреки че ВСЕКИ БОЖИ ДЕН се мажа с тъпия скин докторс....).Което за 1ви път го виждам,явно преди не съм ги забелязвала защото са мнооого бледи почти бели но не баш  Laughing .Ще си взема онзи крем,дано помогне... Sad

# 341
Надявам се да има ефект Hug ... да добавя още нещо , ако сте си си го купили и сте чели листовката в нея пише ,че е кортикостероиден продукт.Кортизолът заради който май ми се появиха стриите,също е кортикостероиден хормон ... може би затова така ми действа.Също не е хубаво да се ползва прекалено дълго време,затова сега спрях да се мажа и след седмица пак ще почна Simple Smile

# 342
i az dnes si go vzeh i zapo4vam s mazaneto.pri beli strii sigyrno moje da trqbva pove4e vreme ot 4 dni no ni6to ne gubq da opitam

# 343
Мисля,че модата е виновна хахах.Заради тези тесни дънки и глупости направо... Laughing .Почнах и ексфолиране с кафе,четох че е много хубаво Simple Smile

# 344
аз се мажа със новото кремче от вчера и със скин докторс.

Общи условия

Активация на акаунт