ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 661
  • 539
  •   1
Отговори
# 345
Соледад,забелязваш ли промяна от крема на скин докторс?Моя е на привършване и няма голяма разлика а мажа от повече от месец...дори напротив-почвиха ми се още доста по бедрата и четирибуквието..

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 10:22 от Dreamxys

# 346
Соледад,забелязваш ли промяна от крема на скин докторс?Моя е на привършване и няма голяма разлика а мажа от повече от месец...дори напротив-почвиха ми се още доста по бедрата и четирибуквието..
на мен нови не са се появили.даже като че ли са намалели.аз мажа със скин докторс също повече от месец само че имам още половин крем.незнам дали аз си въобразявам но смятам че са се посмалили стриите а и дупето ми се пооформи-постегна се.

# 347
Здравейте на всички, аз също имам стрии по цялото тяло и от бременноста и преди това, Пробвала съм разни кремове без всякакъв резултата.  Четох в една тема в бг мама за отслабване за някакво си мумио, това не е нито лекарство, нито билка и аз точно не знам какво е. Някой да го е пробвал. Пише че една капсулка се разтваря в лосион за тяло и след баня се мажеш с него и помагало, но не съм сигурна, а и той не мога да го намеря. Някой има ли отзиви по въпроса.

# 348
Здравейте на всички, аз също имам стрии по цялото тяло и от бременноста и преди това, Пробвала съм разни кремове без всякакъв резултата.  Четох в една тема в бг мама за отслабване за някакво си мумио, това не е нито лекарство, нито билка и аз точно не знам какво е. Някой да го е пробвал. Пише че една капсулка се разтваря в лосион за тяло и след баня се мажеш с него и помагало, но не съм сигурна, а и той не мога да го намеря. Някой има ли отзиви по въпроса.
аз за първи път чета за такова нещо.ако може да копираш статията или нещо такова за да се запознаем с това.

# 349
Това го прочетох от линка на диетата *Системата минус 60*, до колкото разбрах скраба с кафе е за целулит, а мумиото за стрии. Никъде другате в нета не открих мумио да се ползва за стрии.

Скраб с кафе
Оказва положително въздействие на няколко фронта:
- Подобрява изгарянето на мазнините (кофеинът е част от състава на почти всички средства за  отслабване),
- Има изглаждащ и изправящ ефект върху повърхността (т.е., помага да се отървете от целулита и помага за намаляване на стрии)
- Ексфолира най-горния слой на кожата, т.е. прави я по-мека и копринена
Купете или си направете достатъчно големи зрънца мляно кафе (приблизително толкова голям захар). Кафето трябва да е неразтворимо! Не варено!
Насапунисайте проблемните области с любимия си душ гел, а след това изсипете в ръцете си малко кафе (повече кафе- по-силен ефект, но не бъдете крайни) и трийте душ гела и  кафето в кожата с движение, което се използва за масаж. Гърдата е по-добре  да не се търка. Не е нужно да престоявате с кафето по тялото. Време на процедурата - отново - по Ваша лична преценка, средно по 10 минути. Вие не се нуждаете от първия ден да започне с 20 минути до следващия ден да проклинате тази процедура:) Без да се фанатизъм !!!:)
Тази процедура - това е вариант на масаж който с нищо не ви обременява, нищо лошо с кожата ви не се случва!

Процедура с мумио-след банята със скраб от кафе!
Има лечебен ефект, ускорява регенерацията на кожата. С негова помощ ще се отървем от стрии. Мумиото се продава в аптеките.
Не се купува готов крем с мумио-ние сами си го приготвяме вкъщи. Преди да вземете душ, сложете една или две таблетки (капсули, без черупки) мумио в съд с малко количество от обичайния си лосион за тяло(така докато се изкъпете мумиото ще се е разтворило). Може и любимия крем за тяло. В различни кремове мумиото се разтваря за различно време, може да се разтвори в рамките на 15 минути, може и за 2 часа. Преди да се намажете -разбъркайте докато се разтвори напълно мумиото в лосиона(крема) и се намажете както обикновено. Можете да използвате масажни движения за засилване на ефекта. Мумиото не е необходимо да се отмива!
Консистенцията на крема може да е различна, кремът може да бъде по-рядък или може да остане по-гъст. Мумиото не се разтваря в масло. Можете да разтворите мумиото в малко вода и да се намажете с него и след това да се намажете отгоре с крема. Приготвя се крем за един ден, максимум 2. Крема с мумио може да се прилага както на цялото тяло, така и единственото на мястата, където има стрии.

# 350
Това е доста интерестно! Значи в аптеките се продава?

# 351
никога не бях чувала,че мумио помага със стрии!знам че е за хемороиди или нещо такова,повдигане и т.н....кой знае.Потърсих в нета но не ми излиза нищо за мумио относно борба със стриите..

# 352
Аз също освен във форума на *Системата минус 60* не съм го срещала другаде да пише, че помага за стрии и за това се чудя дали да го пробвам. Предполагам че се продава в аптеките.
А да имате информация за мазилото Bio-oil, уж помагало при стрии, но не съм говорила с човек, който да го е изпробвал.

# 353
Здравейте момичета,
преди няколко седмици и аз прочетош за пилинга с кафе и крема с Мумио в темата "Системата минус 60" и реших да го пробвам.
Мажа се от седмица и стриите ми леко взеха да се зачервяват, което ме навежда на мисълта, че има някаква реакция.
В този сайт има схема за лечение и отзиви http://www.mumio.ru/rastyajki.html.

# 354
Лилия,за бели стрии ли говориш?

# 355
Да моите са бели и от доста години си ги отглеждам.

# 356
liliya_petrova , ти коя схема на лечение прилагаш или как нанасяш мумиото.

# 357
и аз се включвам към въпросите за мумиото.откъде може да се вземе каква му е цената?

# 358
На мен тези пустотии ми излязоха в деветия месец след 2 мааалко по-горещи бани.До края на 8-мия месец мазах  с едно бадемово олио за 4 лв. и нямах проблем, но тубичката свърши и реших, че щом не са ми излезли до сега няма смисъл да се харча за още от мазилото. Е, сгреших и сега си нося последствията по корема. Бяха дебели и сини. След раждането се мазах с витамин А от аптеката. Точно с две шишенца колкото капки за нос се свиха и избледняха. Не изчезнаха напълно, но и аз спрях да се мажа.Като се поопаричим "някога" може би ще купя още да видим.... Може и да се преборя с тях...

# 359
Добро утро момичета,
Мумиото го има в аптеките и е около 5-6 лв.
Ползвам схема 3. В чашка слагам от крема /в момента ползвам кокосов/ за тяло и стривам две таблетки. При всеки крем се разтваря за различно време.След като се разтвори втривам крема на проблемните места.

diva4kata поздравления за успехите с борбата. Преди време пробвах да се мажа с витамин А, но при мен не се получи. Отдавам го на факта че моите са от доста време.

За съжаление трябва да сме много упорити и търпеливи.

Общи условия

Активация на акаунт