ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 641
  • 539
  •   1
Отговори
# 360
много трудно се намира в аптеките това мумио. ако някой го е купил от София, моля да каже от коя аптека

# 361
Никой имали представа каква е разликата между тази опаковака :http://www.framar.bg/мумийо-капс.-50-pid30000105.htmlQQмумиоQQмумио и тази http://zdravoslovno.biz/НАТУРАЛНИ-БИЛКОВИ-ПРОДУКТИ/ШИЛАДЖИТ-БОЖЕ … /flypage.tpl.html.
В Русе се предлага само първия вариант и съответно ползвам него.
Ще съм благодарна на тези които попаднат на втория вариант да споделят инфо за него.

# 362
 v_t115  гледам го предлагат в сайта на Биозона http://biozona.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=586. Има и телефони за поръчки, може да ги прозваниш.
Дано да ти е от полза

# 363
А,какво?белите стрии ти се зачервяват?т.е. стават като пресни?

P.S. За съжаление не знам руски и не разбирам изцяло какво са си писали в дадения от теб линк.Гугъл транслейтър само ме обърква...

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 21:40 от Dreamxys

# 364
А,какво?белите стрии ти се зачервяват?т.е. стават като пресни?

P.S. За съжаление не знам руски и не разбирам изцяло какво са си писали в дадения от теб линк.Гугъл транслейтър само ме обърква...

и мен.дано някой преведе.а щом от бели стриите стават червени това признак за подобрение ли е?преди време в една друга тема едана жена се беше лишила от тези белези благодарение на галеник-редуктор и крем протви стрии и ампулите на лиерак а накрая когато станали като рани ги мазала със зерадерм.може и това да помогне.но струва много скъпо като цена на кремовете

# 365
Да,и аз бях чела тази тема.Ако Лилия обясни точно как изглеждат(дали стават като пресни т.н.) може да си дадем сметка дали работи като тези кремове.Мумиото за щастие не е толкова скъпо колкото тях Simple Smile

# 366
Да,и аз бях чела тази тема.Ако Лилия обясни точно как изглеждат(дали стават като пресни т.н.) може да си дадем сметка дали работи като тези кремове.Мумиото за щастие не е толкова скъпо колкото тях Simple Smile
да права си.да жената беше написала че след мазането с кремовете и ампулите стриите били станали като червени белези и ги е мазала със зерадерм-дефакто точно да заличи тези белези.но аз и писах преди месеци и още нямам отговор.май не влиза във форума.иначе да,мумиото е доста по-евтино защото тези кремове излизат към 200лв.

# 367
а това мумио в аптеките ли да го търся?

# 368
Здравейте,и аз вчера зарибена от всичко написано отскочих до най-близката аптека за мумио.Намерих на цена 5.40лв и още вчера вечерта го пробвах.Изсипах лосион за тяло в една кутийка колкото да си намажа цялото тяло,стрих една таблетка мумио вътре и влязах да се изкъпя.След това като погледнах мумиото все още изглеждаше на малки бучици вътре въпреки,че разбърках добре.Но това е само привидно защото като се разнесе по тялото веднага се размазва.Леко променя мириса на лосиона,но се търпи.Освен това лосиона стана някак по-гъст и много бързо изсъхваше по тялото.Наистина леко напомня на смола,но така като че ли има стягащ ефект върху кожата.Ще продължавам да се мажа и ще споделям резултати,но ако някой го е ползвал по-дълго време нека също сподели.

# 369
Здравейте,
за съжеление и аз с руския не сам много добре,  разбирам колкото да схвана смисала.
В общи линии има доволни и недоволни.Ето какво пише едно от момичетата там:

"Мне очень понравилось, действительно помогает. Я пользуюсь где-то три недели, растяжки становятся незаметными. Хотя им больше 2-х лет уже! Мне вообще ничего раньше не помогало((Думаю, месяца через 2 они совсем исчезнут. Я так рада, что нашла способ их убрать, просто везде мне твердили, что от них невозможно избавиться никак!"

- На мене много ми допадна, действително помага. Аз го ползвам от 3 седмици и стриите ми станаха по незабележими. Въпреки че са на повече от две години. На мене нищо не ми помагаше по-рано ( Мисля че след два месеца ще изчезнат съвсем). Аз съм щастлива че съм намерила начин
да се отърва от тях, въпреки че твърдят, че няма как да се избавим от тях.

Дано и при нас да има такъв ефект.
За момента моите стрии са се зачервили в средата по дължина, на места има червени точици. Според мен това зачервяване е признак за по-добро кръвоснабдяване. Аз се мажа от 12 дена и мисля, че още е твърде рано за някакви крайни заключения. Мисля да продължа с пилинга с кафе и мазането 3месеца.

# 370
elinna от кой вид си взе.
Разтварянето зависи от лосиона. Пробвах с Дав и се получава както при тебе. С кокосовия крем пък се втечнява и се разтваря изцяло.
Ти за какви стрии ще го ползваш?

# 371
elinna от кой вид си взе.
Разтварянето зависи от лосиона. Пробвах с Дав и се получава както при тебе. С кокосовия крем пък се втечнява и се разтваря изцяло.
Ти за какви стрии ще го ползваш?
Ами аз в аптеката намерих само това:

Имам страшно много стрии и то много стари.Затова реших,че няма смисъл да се мажа само тук и там,а направо цялото тяло.Видях ,че на руския сайт споменават,че използват някакво цяло мумио,може би непреработено и такова каквото се намира директно от природата,но незнам дали тук може да се намери такова.Затова остава само варианта с таблетките.А ти какво мумио ползваш и миеш ли го след известно време или го оставаш така?Аз нищо не мия,защото то напълно се разтваря в крема и не виждам смисъл...

# 372
 Благодаря Liliya Petrova  Hug

# 373
Ели и аз ползвам същото Мумио. След като се намажа не го отмивам.
Ели права си, те ползват непреработено и с него може ефекта да е по-добър. Аз смятам че след една обработка, било термична или химична си губи част от свойствата. Вчера гледах дали може да се поръча директно от сайта, но има опция само за: от 7 - 10 дни (до Москва), и  до 14 дни (Западен Сибир, Восток). Искам да питам за доставка до БГ, но писането на руски въоще не ми се отдава.Ти как си със руския?
Цената му не е много: (100 гр = 1170 руб + доставка 130 руб) , което в лева ще рече 66-67лв. за 100гр. при доставка 130рубли

# 374
Лили,и аз с руския съм същата работа като теб,чета и горе долу и разбирам,но не мога сама нищо да формулирам.Да вземем да потърсим в нета дали няма нещо по нашите сайтове...но пък аз залагам много и на таблетките,незнам защо.

Общи условия

Активация на акаунт