ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 624
  • 539
  •   1
Отговори
# 375
Аз им пратих запитване. Съчиних го с помоща на Google преводача, пък каквото излезе.

# 376
момичета се4га си взех мумиото за 4.80 от аптеката.сега кажете в какъв лосион за тяло да го разтворя-по-гъст или по-течен?и колоко от мумиото трябва да сложа?и само да се разтваря за по един път или може да се разтвори и човек да се маже с него?и последния ми въпрос е:като се намажа с него не трябва да го отмивам нали така?
извинете са многото въпроси но искам да знам какво точно трябва да направя.мерси на всички!

# 377
 soledad8686a първо пробвай с лосиона който си ползваш обикновено.Консистенцията на крема може да е различна, кремът може да бъде по-рядък или може да остане по-гъст. Аз прибавям две стрити на прах таблетки.Приготвям си крем за един ден, максимум 2 дни. След като се намажа не го отмивам.Не забравяй да правиш и пилинга с кафе.

# 378
soledad8686a първо пробвай с лосиона който си ползваш обикновено.Консистенцията на крема може да е различна, кремът може да бъде по-рядък или може да остане по-гъст. Аз прибавям две стрити на прах таблетки.Приготвям си крем за един ден, максимум 2 дни. След като се намажа не го отмивам.Не забравяй да правиш и пилинга с кафе.
и аз съм стрила 2 таблетки.направих горе-долу колкото днес 2 пъти да се намажа.няма да забравям кафето в никакъв случай.и таблетките ги сложих в един лосионз  за тяло който си ползвам та ще визим.

# 379
Здравейте, аз чакам да ми доставят мумио от БГ, и това най верочтно ще стане идната събота. А между временно някой може ли да ми обясни по подробно как си прави скраб от кафе и изобщо какъв начин за ексфолиране на тялото използвате, понебе това ми е малко непозната тема. А има ли нови отзиви за мумио. Чао за сега на всички и успех в борбата.

# 380
Записвам се и аз към борбата със стрийте!
Аз ще пробвам бабината рецепта Wink
1/2 чаша зехтин
1/4 чаша алое вера гел
4 капсули витамин Е /съдържанието на капсулата/
2 капсули витамин А /съдържанието на капсулата/

Сместа се слага в хладилника и се използва сутрин и вечер Simple Smile

Успех на всички!!!

# 381
аз вече 3ден се мажа с мумиото и се мия с кафе и на 1 от стриите точно по средата започна да се зачервява.

# 382
Аз ве4е втора кутия измазах и при мен няма никакво за4ервяване.Имам чувството, че се посвиват Simple Smile.ще взема и трета кутия пък ще видим Simple Smile

# 383
дано да имаме успех.че поне аз какво ли не съм опитвала. #Cussing out
само имам едно въпросче:като станат червени стриите какво се прави?всмисъл-тогава се маже с нещо за белези или продължавам с мумиото?

# 384
Добро утро,
дано тази седмица ни донесе положителни резултати.
soledad8686a и при мен зачервяването е както при теб /в средата/.За сега продължавам да се мажа въпреки зачервяването.Нямам идея после какво ще ги правим.Все ще измислим с какво да ги мацаме, нали сме добри в това Simple Smile.
bore_kk скраба с кафе го приготвям по следния начин:
в чашка слагам по-едро смляно кафе, към него прибавям душ гел и малко вода да стане като каша.После масажирам проблемните зони /около 10минути/.
Stella Winchester ще чакам отзиви от твоята рецепта.
Оня ден ровейки се в нета попаднах на една много странна рецепта с горчица.
Даже и снимков материал имаше.

# 385
liliya_petrova: Реших да добавя и хвойново масло Simple Smile
Някакви отзиви за него?
Някой в момента маже ли се? До колко време има резултати? Wink
Четох, че в най-лошият случай събира стрийте.
Успех на всички!

# 386
 Stella Winchester: Аз лично не съм  ползвала  хвойновото масло, но предполагам че ще има положителен ефект.
Правила съм вана с хвойна от която кожата ти става мека и гладка.

# 387
liliya_petrova при теб стриите много ли са червени?от колко време се мажеш?
питам защото аз 4ден се мажа-да има зачервяване но не е много.

# 388
и другото ми въпросче е дали всички бели стрии могат да се повлияят от мумиото или само някой?и до каква степен трябва да станат червени?

# 389
Аз се мажа от 2 месеца и моите са белички и никога не са били червени.При мен няма никакво зачервяване нито по средата, просто никъде.Забелязвам, че се посвиват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт