Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 367
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • под дъгата
Ето блога на Бразилка-наистина има страхотни неща http://brazilka.blogspot.com/

# 196
Здравейте момичета  Wink , от понеделник съм с вас, като ще се мъча и да отслабна и мисля да наблегна на зеленчуци и плодове, а вие как вървите с килограмите?

# 197
Здравейте и от мен! Да ви кажа какво правих за хапване днес. Постни кифлички с ким. Черпиха ме на едно място и много ми харесаха, та реших и аз да си направя. За рецептата не попитах, защото не ми бяха близки хора и ми беше неудобно, ама реших да импровизирам и станаха супер, Слава Богу! Сложих 500 гр. брашно около 50 мл. газирана вода, захар около 3 дупени лъжици, малко сол, доста ким, олио около 50 мл и мая половин кубче. Омесих меко тесто, втаса, направих го на гръгли питчици. Втаса  и ги опекох. Е много вкусни ми се видяха.  И другото което правих беше постна пица с гъби, маслини, кисели краставички, доматено пюре, чубрица и черен пипер. Само, че ги направих затворени пици, плънката да остане запечатана вътре. Сега има глезотийки за 2-3 дни.

# 198
 Wink Добро утро дружина и Честита Баба Марта, да сте живи и здрави, бели и червени, усмихнати, засмени!  Kissing Heart За закуска ядох банан и пих кафенце. Приятен и усмихнат ден на всички.

# 199
Честита Баба Марта!

Ако има сред вас момичета от Варна- в петък си купих от руския магазин овесени сладки със стафиди.  нямат никакви животински добавки, няма мляко, има маргарин вместо масло/ не че е много полезен, но все пак не е животински продукт/, дори и захар нямат, а някакъв подсладител.Мноооого вкусни!Но аз прекалих с количеството.Днес мисля да изкарам на кафе, вода и портокали.

# 200
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 201
Добър ден, хайде да изпием кафенцето си заедно  kaffeetrmker_2 Приятен ден, мъкар и толкова мрачен и дъждовен Confused

# 202
  • София
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм писала, голямо тичане беше при мен тези дни. Продължавам с постите, тази седмица отново без растителни мазнини. Учудващо, но тази година се справям много добре - не ми е прилошавало, не чувствам умора, даже напротив - действа ми много добре на настроението. А и някак всички около мен са много разбиращи - миналата седмица на две гостита ходих и на двете места се бяха постарали с постни изненади в моя чест. За тези от вас, които постят и с намерението да отслабнат, ще кажа - продължавайте, ефект има. Поне аз съм с два килограма надолу. А здраво похапвам тестени неща - хляб не, но особено тези дни, като не мога друго, омитам по два-три варени геврека дневно. Впрочем - ако чувствате, че ви липсват белтъчините, опитайте да си ги набавите с боб, леща, грах.  bouquet

# 203
  • под дъгата
Привеет Hug Не ми остава време тия дни да пиша!Честита баба Марта и от мен! Поздравче На зелена салатка съм тази вечер със картофки. Лека вечер  bouquet

# 204
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg

# 205
 bg и от мен. Само като видя БГ трикольора и ми става хубаво. За това го размахах и аз.

# 206
 Hug Честит празник и от мен!

# 207
rastitelno maslo moje li da se konsumira?

# 208
  • под дъгата
Цитат

Може
Честит празник момичета!

# 209
  • София

Ако спазваш каноничния пост, тази седмица не може растително масло. Следващата - да.

Общи условия

Активация на акаунт