Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 332
  • 301
  •   1
Отговори
# 300
Да се отчета в тази тема, че от началото на поста (4,5 седмици) съм с 3 килограма надолу. Наистина се храня с диетични храни и взимам билки за подпомагане на отслабването, но факт е, че от Коледните пости насам не бях успяла да отслабна. Обаче успях да задържа! От началото на поста, след първите дни забелязах, че започна да ми се пие много вода. После постепенно апетитът ми намаля, както става винаги като спазвам постите. От тази седмица не ми се яде изобщо олио и мазно. Основно карам на зеленчуци - сурови и готвени, някои плодове, малко сурови ядки и малко хляб от овесени и житни трици с ленено семе и сусам в него. На Богоявление едвам хапнах 100 г. риба и направо се отвратих от нея... Както е тръгнало, на разпети петък ще съм готова за еднодневно гладуване...

# 301
Само аз си пиша тук, но вече съм -6 за 6 седмици пости. Изкарах десетина дни на строг пост без олио, което доста помогна. Любопитното е, че след празничното похапване вчера (за деня: тлъст стек от сьомга, една пастърва на тефлон, голяма салата със зехтин, 0.5 кг. грозде, половин краставица, пресен лук и чесън, 5 филии пълнозърнест ръжен хляб /внос от Германия - 360 г./, орехи и 5-6 лъжички пчелен мед), днес отчетох - 300 г.
Няма ли някой друг да се отчете тук?

Общи условия

Активация на акаунт