Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 338
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Da v nedelq sym  Praynig Браво на Ина-   bouquet

# 256
buba_lina ,eti_88 ,благодаря ви! Hug
eti_88 ,успех,мила! Peace
и аз съм фенка на блога на бтазилка..с нея постите са чудесни,леки и вкусни!

# 257
  • под дъгата
Ехоооо,къде се изпокрихте Thinking трети ден никой няма Sad Ети,айде бе мацко,няма ли да почерпиш нещо за изпита  Laughing

# 258
чАКАМ резултат, а да ви кажа 4е аз спрях постите от днес  и като миналия път просто съм като парцал и може би последната седмица пак 6те постя . Успех на всички до края , ще ви наглеждам  Hug

# 259
А аз май напълнях от тези пости. Като прегладнея след работа си купувам сушени плодове- смокини, фурми, кайсии , взех и хляб да похапвам/ а иначе през другото време избягвам/

Но се чувствам макар и леко напълняла/ 1-2 кг/ по-енергична, по- жизнена и по-спокойна.Дано не излезе като надменност и  гордост, но се чувствам и малко по-добра.

# 260
  • под дъгата
Нали се опитваме да изчистим тялото си от храната, да изчистим и душите си - от нечистите мисли, от завист, от злоба и от всичко лошо-нали това целим с постите Светкавица?Да бъдем по-добри и се научим да прощаваме и да обичаме.Така че 1-2кг не са болка за умиране,след като имаш усещането,че си
Цитат
по-енергична, по- жизнена и по-спокойна
Това е по- важно! Hug
Ети,ще те очкваме последната седмица Hug ,а междувременно-не съм забравила за изпита Wink

# 261
И аз ама Доцента май ни е забравил  Rolling Eyes

# 262
Нали се опитваме да изчистим тялото си от храната, да изчистим и душите си - от нечистите мисли, от завист, от злоба и от всичко лошо-

Точно затова съм доволна, че тази година постя през цялото време до Великден Hug

# 263
  • София
Хей, момичета, как сте? Още малко остана  Simple Smile Нали не сте се предали на финала?

# 264
Мен ме крепи мисълта за детокса в неделя. Той ще внесе малко разнообразие в картофено-бобено-оризовото ми ежедневие

# 265
  • под дъгата
Аз съм мнооого добре-свежарка го раздавам все още LaughingИнак към края на постите все умалявам-физически,но сега...държа се!Готвя се за рибка в четвъртък,а после и в неделя.След Цветница смятам да изкарам строг пост цяла седмица,но...да видим как ще се чувствам.
G.D.-и аз чакам детокса,ама неделя ще го пропусна-не мога да прежаля рибката

# 266
Вчера майка ми направила някаква лимонадена торта, постна. Не беше чудо и приказ, но достатъчно вкусна.Добре се чуствам с постите, но и аз с нетърпение чакам да хапна рибка в четвъртък .

# 267
 Hug Здравейте- взех изпита с 5  Peace Другата седмица пак съм с вас  Heart Eyes

# 268
Браво на двете ни студентки!  bouquet

Момичета, утре сме на рибка, нали? Тези пости, дали защото бяха необичайно рано сякаш минаха много бързо и леко.Е, малко ми омръзна- ориз, картофи, зеле, ориз, картофи, зеле, но аз и през другото време не ям кой знае какво.

Другата седмица напълно ли се изключва олиото от менюто, моля, който знае да каже!

# 269
Да, от понеделник - без олио, в събота след 24 часа  през ноща - всичко се яде вече. Който исла да се причести, на  Цветница след литургията е много подходящ момент - аз съм го споделяла и по-рано. А утре можете да се изповядате - пак след литургия( то сега до Великден има всеки ден литургии)

Общи условия

Активация на акаунт