Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 335
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • под дъгата
Светкавица-ето календар за постите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470516.msg14091811#msg14091811

# 271
Здравейте и от мен, аз на тези пости се включвам последните 3 седмици. Не можах да се организирам от началото но да ви кажа за сега се чувствам добре. Ще ви чета тук и така ще ми е по лесно.
Поздрави от мен  Simple Smile

# 272
  • под дъгата
 ooooh! ЕТИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 273
  • Popovo
Да, от понеделник - без олио, в събота след 24 часа  през ноща - всичко се яде вече. Който исла да се причести, на  Цветница след литургията е много подходящ момент - аз съм го споделяла и по-рано. А утре можете да се изповядате - пак след литургия( то сега до Великден има всеки ден литургии)

Само с една поправка. В събота срещу неделя, се яде чак след литургията.А това най-вероятно става към 3.00 - 4.00 часа сутринта. Peace

# 274
O, аз като викне попа "Христос воскресе" и чувам чупене на яйца.

# 275
  • Popovo
O, аз като викне попа "Христос воскресе" и чувам чупене на яйца.
  Преди и аз правех така.Чаках само да удари 12.00 часа и нападах яйцата и козунака. Mr. GreenНо миналата годиа ме светнаха, че чак след литургията се започва с яденето. Peace

# 276
  • под дъгата
И аз,и аз ooooh! Но преди,сега  Naughty

# 277
  • под дъгата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Върбова клонка за здраве, цветно настроение и много усмивки.
Хубав празник на всички, и най-вече на именниците!

# 278
Привет-мривет от една вече причестена постеща. Много бързо минаха тази година. Чудя се какво ще правя като свършат. Та други години едва сега са започвали...Предлагам още 40 дена пости  Laughing Laughing Laughing

# 279
  • под дъгата
На 31.05 започват Петрови пости Wink

# 280
Христос Воскресе!

Здраве и любов!
Благодаря ви, че бяхме заедно през постите Hug

# 281
Наистина въскресе.
Здраве, мир, спокойствие и светлина...

easter

# 282
пожелавам ви окъпан в светли помисли и сини надежди великден!

# 283
  • под дъгата
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам здраве и благополучие на всички вас и вашите семейства!Мир и спокойствие в сърцата и душите!Светли празници!

# 284
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Пожелавам мир и спокойствие на всички. Весели празници.

За съжаление другата тема са я затворили и даже няма как да честитя на хората, с които бяхме заедно толкова време. 

Общи условия

Активация на акаунт