LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 192
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 065
Момичет, моля за помощ - искам да си пусна едни маратонки и да зползвам код 20/29, но аз стигам до извода, че явно подаръкът не е наличен в момента и не ме пуска да продължа /изписва ми, че някой артикул не се доставя извън франция, а имам познати, които вече си ги получиха/- още на първа стъпка ме връща! Някой имал ли е подобен проблем, има ли начин да се махне подаръкът и да продължа???

# 1 066
Не мога да разбера за какво намаление става въпрос,аз женските неща не съм ги гледал,но от мъжките,които съм видял не ми оставя сайта много добро впечатление като цяло е смешничък

# 1 067
  • София
да попитам за много коментираните маратонки, ето тези http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … &numberpage=1
някой получи ли ги вече Praynig, интересува ме колко см е стелката на 24 и 25 номер Rolling Eyes

Ние имаме  24 , стелката е 15,5 см от край до край., а очертанията за крачето са 14,6-7см.
Меря ги с ролетка

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 19:00 от nellyli

# 1 068
някой знае ли защо ми изписва това ----Article indisponible ne peut être livré à l'international  не ми разрешава да поръчам нищо с кодовете

# 1 069
  • София
Момичет, моля за помощ - искам да си пусна едни маратонки и да зползвам код 20/29, но аз стигам до извода, че явно подаръкът не е наличен в момента и не ме пуска да продължа /изписва ми, че някой артикул не се доставя извън франция, а имам познати, които вече си ги получиха/- още на първа стъпка ме връща! Някой имал ли е подобен проблем, има ли начин да се махне подаръкът и да продължа???
Виж края на миналата и началото на тази тема с кодовете има такива които са без подарък и хващат.
Въпросът ти е за там.

Бре, колко е тихо в темата  Mr. Green

# 1 070
Не мога да разбера за какво намаление става въпрос,аз женските неща не съм ги гледал,но от мъжките,които съм видял не ми оставя сайта много добро впечатление като цяло е смешничък
Ами смей си се тогава! Доста време ще ти трябва, докато разбереш какво всъщност се случва тук.

# 1 071
 new sm18 Айде още една поръчка ми е пристигнала в Русе (незнам от коя дата точно,но една по-ранна поръчка още не е дошла) Grinning С мокасинките Геокс,кафевите с панделката,роклята на Лакроа е отказана,както и едни прашки за 1евро,дето даже нямам спомен какви са.За Геокса четох мнения,че са уголемени и затова поръчах 36 при положение,че нося 37,после не съм видяла коментари дали някой ги е получил и как са,като ги взема другата седмица ще пиша и ще качвам снимки.А във варна още от 06,01, чакам якето на Найк  Rolling Eyes

П.П. Нещо съм изтървала клюката за собственика на Ларедут и какви са тез Залми и Линди  newsm78

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 19:40 от jerry

# 1 072
# 1 073
  • Стара Загора
Похвал. Днес си взех и втората порьчка от 6-ти, Асикса от 8Е, потвьрждавам, прекрасен и си отговаря на номвра и едни маратонки Пума от 22.25Е. Много хубави и сьщо си отговарят. (Мини   bouquet) Ето тези: http://samimami.snimka.bg/other/laredoute.228971.17271168.big

# 1 074
Цитат

За момиче  Peace

# 1 075
  • София

ами то си пише "  Enfant Fille 8-18 ans" в буквален превод дете момиче 8-18 години

# 1 076
  • София
Малко съм объркала имената (не е Залма, а Салма) Embarassed
Франсоа Анри-Пино, който е съпруг на актрисата Салма Хайек

http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81 … =f6d112cecab65d71

Има и дете от манекенката Линда Еванджелиста до скоро не признато публично, само сее грижил за него.

http://www.slava.bg/news/2960.html

това го коментирахме в летните или зимните намаления миналата година.

# 1 077
# 1 078
  • БГ

Ако съдим по третата картинка май за момче.

# 1 079
и едни прашки за 1евро,дето даже нямам спомен какви са.За Геокса четох мнения,че са уголемени и затова поръчах 36 при положение,че нося 37,

Геокси-те ги получих вчера. Според мен си отговарят на номера. Нося 38 и ми залепна същия номер.

Общи условия

Активация на акаунт