LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 225
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 45
Нищо интересно не виждам днес  newsm78

# 46
  • Русе
Момичета, имам пусната поръчка н а 7.01 (една от многото),
на мейла имам потвърждение за нея, паричките ми са дръпнати, но в суиви-то я няма  Rolling Eyes
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем

Четох първия пост, но не видях отговора...

# 47
  • София
Добро утро, искам да попитам някой има ли това яке? Отговаря ли си размера?

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324143384& … &numberpage=1

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 09:56 от nellyli

# 48
  • Düsseldorf
Добро утро и благодарности за темата на Алекс!  Hug

Аз очаквах повече днес, нали тръгва последната седмица, в която преди намаляха най-много неща, а този път почти нищо ново...

Инак съм изумена от скоростта, с която се зареждаха страниците в Ларедута тази кутрин към 5, никога не е била толкова бърза! Но това не стана причина да пусна поръчка де....

# 49
  • близо до морето
Преди време четох отзиви за тази хавлия и имам блед спомен, че беше умалена. Моля, който я има да сподели впечатления! Благодаря предварително!   bouquet
Хавлията не е умалена просто модела и е такъв, според мен е по скоро за лятото. Но ако искаш да ти е като другите хавлии поръчай 1 номер по голяма.  Peace

# 50
Преди време четох отзиви за тази хавлия и имам блед спомен, че беше умалена. Моля, който я има да сподели впечатления! Благодаря предварително!   bouquet

Може би е умалена, но модела е  с къс ръкав и е до коленцата ,
за това така изглежда, имам за 2 години, мога да ти я премеря.
След малко... Mr. Green

Ръкав -34 см
дължина -54 см
под мишниците е 40 см

# 51
  • София, Дружба 2
Добро утро! Grinning
Моля за съвет, че и при мен се случи леко гафче. Пуснах поръчка, в която два продукта не са фактурирани и в сайта седят като Non factures над останалите продукти от поръчката, които са със статус En Preparacion. В потвърдителния мейл, който получих на електронната си поща, ги пише липсващите продукти и сумата е + тях. В този случай по-голямата сума с липсващите неща ли ще изтеглят иили ще си ги извадят предварително? Трябва ли изобщо да им пиша нещо за ваучер?............... или да чакам? newsm78

Благодаря предварително! Hug
Успешен ден на всички!  bouquet

# 52
  • близо до морето
Добро утро! Grinning
Моля за съвет, че и при мен се случи леко гафче. Пуснах поръчка, в която два продукта не са фактурирани и в сайта седят като Non factures над останалите продукти от поръчката, които са със статус En Preparacion. В потвърдителния мейл, който получих на електронната си поща, ги пише липсващите продукти и сумата е + тях. В този случай по-голямата сума с липсващите неща ли ще изтеглят иили ще си ги извадят предварително? Трябва ли изобщо да им пиша нещо за ваучер?............... или да чакам? newsm78

Благодаря предварително! Hug
Успешен ден на всички!  bouquet
От кога ти е поръчката? Ако е от снощи, тогава изобщо няма да си изтеглят парите за не фактурираните неща.

# 53
  • София, Дружба 2
От 01 февруари е. Да им пиша ли нещо в такъв случай?

# 54
  • София
Няма никакво значение от кога е поръчката. Щом не са ги фактурирали значи няма да ги изеглят.

# 55
  • Пловдив
Преди време четох отзиви за тази хавлия и имам блед спомен, че беше умалена. Моля, който я има да сподели впечатления! Благодаря предварително!   bouquet
Да,доста е умалена,ръкавите са 3/4 ,качулката също е доста малка,ето снимка и размери http://ivshu.snimka.bg/other/la-redoute.292549.11513090

# 56
  • София
Добро утро,

за краче с дължина 21-22 см кой номер маратонки трябва да се поръчат от тези?

# 57
  • Пловдив
Момичета, имам пусната поръчка н а 7.01 (една от многото),
на мейла имам потвърждение за нея, паричките ми са дръпнати, но в суиви-то я няма  Rolling Eyes
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем

Четох първия пост, но не видях отговора...

А търси ли я в Toutes mes comandes (в дясно бутонче ,като влезеш в суивито) В суивито се  отразяват само последната/те поръчки,които се събират на 1 страничка.  Peace

Алекс   bouquet

Димяни Честито   bouquet

# 58
И аз нищо съществено не виждам  newsm78

# 59
  • Варна
Тениска AWS със звезди http://www.laredoute.fr/vente-polo-imprime-etoiles.aspx?producti … &numberpage=1 /пуснах я преди малко 34/36, но веднага след това свърши, дано ми я фактурират  Praynig/

Кецове 2Е за момче реф.номер 7314248 38-ми номер.

П.П. фактурирали са ми всичко, а дано да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт