LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 232
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 30
kami06 дънките смятам да ги поръчам за дъщеря ми евентуално. Ханш 87см и талия 67 ще може ли да се побере в 156-ти размер?

според мен ще и станат но за най сигурно нека се включи някой който е с подобни мерки на дъщеря ти и да каже как са му 156

# 31
  • София
kami06 дънките смятам да ги поръчам за дъщеря ми евентуално. Ханш 87см и талия 67 ще може ли да се побере в 156-ти размер?

според мен ще и станат но за най сигурно нека се включи някой който е с подобни мерки на дъщеря ти и да каже как са му 156
да Peace

# 32
Може ли някой да каже горе-долу след колко време се получава отговор за ваучерите при отказан артикул или пък самия ваучер? Благодаря предварително!

# 33
  • София
Вчера си взех една поръчка от пощата на стария ми адрес - голямо мотане с тези пощаджийки, три се суетяха там и никаква работа не вършеха, супер бавно... Сега разбрах момичетата, които все се оплакват от пощите...
Та затова искам да похваля пощата в Младост-1784, нищо общо с това, което описах по-горе...

В пакета имаше бебешки дрешки 45 размер. Взех ги за едната кукла на дъщеря ми, бяха от едноевровите. Размерът им наистина е съвсем малък, за недоносено бебче, но и те не знам как биха ги обличали като ги държат в болницата до опредено наддаване в теглото... Много, много мънични дрешки...

# 34
Да се запиша и аз, вчера (02.02) взех поръчка от 07.01, всичко е супер! Peace

# 35
http://www.laredoute.fr/vente-lumi-mobile-musical-et-parlant.asp … &numberpage=2
Някой има ли такава играчка. Как се правят записи на гласове.

# 36
misi77 отгорварят ли си маратонките на номера, че поръчах на дъщеря ми черни с червено  bouquet

# 37
  • близо до морето
Благодаря за новата тема!  Алекс   bouquet
За жалост виждам че пак не се чете първия ти коментар.  Naughty
За дънките на Рип Гърл и аз си поръчах 156 и съм горе доло с тези мерки, надявам се да ми станат.  Rolling Eyes

# 38
  • София
Може ли някой да каже горе-долу след колко време се получава отговор за ваучерите при отказан артикул или пък самия ваучер? Благодаря предварително!

Божа работа, от една седмица им пиша да ми го изпратят на мейла и засега нищо....

# 39
Първо се чака за автоматично потвърждение. Ако не получите такова, пишете, докато ви потвърдят автоматично. След това вече чакате отговора по същество. Все забравям, но в рамките на 3 дни май идваше, авт. отговор и после след още толкова се получава съществения отговор. Хартиения ваучер иначе идва в рамките на месец...май...а може и по-скоро. Помня, че веднъж докато се наканя да пусна писмо за ваучера и той дойде по пощата.

# 40
Божа работа, от една седмица им пиша да ми го изпратят на мейла и засега нищо....
Ясно. Така си помислих и аз, но бях длъжна пред "сърцето мъжко юнашко, дето не трае", а си иска париците, да питам .
Цъфс, благодаря! Аз и автоматично нямам, но щом е до 3 дни, ще почакам, егати сроковете за онлайн комуникация - 3 дни, 1 седмица.  Joy

# 41
  • Враца
е на мен още ми е неактивен розовият бутов за поръчка Close
включвах, изключвах, рестартирах... нищо.
като ви гледам че правите поръчки и  яд ме хваща

какво да правя, има ли още някой да не успява да оправи проблема?

# 42
е на мен още ми е неактивен розовият бутов за поръчка Close
включвах, изключвах, рестартирах... нищо.
като ви гледам че правите поръчки и  яд ме хваща

какво да правя, има ли още някой да не успява да оправи проблема?
Pри мен е така с Мозилата, пускам поръчки през експлорера. Смени браузъра  Peace

# 43
http://www.laredoute.fr/vente-lumi-mobile-musical-et-parlant.asp … &numberpage=2
Някой има ли такава играчка. Как се правят записи на гласове.

Имам подобна, но по-малка, когато натиснеш синият бутон имаш 1-2 минути ,
в които говориш или пееш, записва те и после пускаш със червения бутон записаното,
предполагам е на същият принцип... Rolling Eyes

Има и намаление от 8 евро, така е написано по-долу в описанието...

Алекс, мерси.....  bouquet

# 44
  • Варна
Преди време четох отзиви за тази хавлия и имам блед спомен, че беше умалена. Моля, който я има да сподели впечатления! Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт