LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 242
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 15
  • pomorie
Здравейте!Аз също получих дългоочакваната поръчка от 6- ти с маратонките адидас от 12 евро..Честно казано не са нищо особено и не знам на 120 евро дали някой би ги купил. Май си е чист блъф с тази цена.Детските найк обаче са супер и си заслужават определено.
преди два дни ги гледах в магазина на адидас намалени на 116лв а найковете кафевите които взех бяха намалени на 180 от 230лв  #Crazy #Crazy #Crazy

# 16
Добро утро,, Алекс, мерси за темата.....

# 17
  • Варна
Може ли да ми кажете дали Дънките на Rip Curl са умалени или не? Някой дали има размери за ръст 156?

# 18
  • Казанлък of all places
Брех! 8.30 и само 17 поста!? И само 2 страници?!
Алекс,  bouquet

# 19
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324124423&am … &numberpage=6     роклята на лакроа е налична 42 и 44 успешна и спокойна последна седмица от намаленията, видяхте ли нещо ново аз нищо не виждам  newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря на АЛЕКС ЗА ТЕМАТА   bouquet  bouquet  bouquet    И ПРИЗОВАВАМ ЗА ПО МАЛКО СПАМ ИМА ЛИЧНИ И ТОВА ИМ Е ЦЕЛА ДА СЕ УТОЧНЯВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Ясмина      дънките соред мен си отговарят и стоят супер ако са точният номер разбира се но да вметна че нямат еластан и ако дънки с еластан 34 са ти леко широки то тези  156 трябва да са ти абсолютно точно да вметна че имат ластик за стягане на кръста типично за детските дрешки но е много удобно според мен цвета и кройката е супер 

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 08:39 от kami06

# 20
  • Ботевград
Добро утро и от мен!

Алекс, благодаря за новата тема, искрено се надявам да четем повече и да спамим по-малко.
Тази нощ ми беше най-успешната от намаленията  Flutter пуснах почти всичко, което исках и ми стоеше от началото на януари оградено в червено.

Чаено момиче - имам потвърждение на мейла за цялата сума, сега проверих в рембурса за този момент няма нищо  Praynig Дано си ги получа.
Пуснах и пингвините - само 1 бройка си пуснах, защото се страхувах да не ми откажат повече, а и да има за другите  Hug

Успешен пазар на всички, аз съм много доволна от покупките си в Редута, получих първата си поръчка от 6-ти.

# 21
# 22
  • Варна
kami06 дънките смятам да ги поръчам за дъщеря ми евентуално. Ханш 87см и талия 67 ще може ли да се побере в 156-ти размер?

# 23
 Найстина имаше пингвини като отвориха  аз не рискувах да взимам
Иначе статута на поръчките ми стой  не фактурирано  !!!
 Иначе имаше доста неща но смеш ли да взимаш - няма гаранция че щи ти ги фактурират
Взели са ми 5.46  за транспорт  и имам  едно манистено герданче за 1 евро само фактурирано.  Това направо е възмутително . Пишеше налично  като ги слагах в кошницата  Sad

# 24
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324157059&am … &numberpage=1   Тези маратонки получих вчера, в тъмно синьо, много са хубави, препоръчвам  Peace

# 25
  • София
Може ли да ми кажете дали Дънките на Rip Curl са умалени или не? Някой дали има размери за ръст 156?
Отговарят си,но са с ниска талия и нямат еластичност изобщо.

Алекс,благодаря за темата!!!   bouquet

# 26
Сноши писах, но да си прехвърля питането и в новата тема
Моля за малко помощ!
Днес получих ето тези спортни обувки за мъжа ми 44 номер в бяло
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-clean-stan.asp … &numberpage=1,
много са хубави естествена кожа, но се оказаха малки.
ще се опитам да ги продам, но не знам дали ще се получи
Какъв е срока да се върне продукт и какво да приложа като нямам долната част от фактурата?
Благодаря!

# 27
  • pomorie
ще помоля ако някой пуска поръчка да ми пусне потничето с качулка на адидас за 2 евро размер 38.... Praynig ще черпя по едно кафе  Praynig

# 28
Запис Hug
Алексче,мерси отново Hug

# 29
Добро утро ! Искам да ви попитам , отговарят ли номерата на тези обувки и някои виждал ли ги е как са , съмнява ме че са от изкуствена кожа. Благодаря и ползотворен ден на всички                                                                                                                                                                                                                                        http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324147042&documentid=346109&categoryid=23111674&ProdColor=1&pos=1_a_n&numberpa

Общи условия

Активация на акаунт