LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 334
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Но от друга страна не одобрявам масовото купуване по 3-4 бройки от нещо с идеята да се продават после (с печалба естествено).  Naughty
И що си мислиш че става така? Искаш ли да ти извадя сега всичките фактури на които щом съм поръчала по 2 броя от нещо едното задължително ми го отказват, ако искаш поне 30 примера ще ти извадя. И пускам по няколко поръчки за да мога да пусна нещата на няколко човека. Така че ако някой успява да пусне по 2 поръчки заради едни маратонки повече едва ли ще ги продаде после в продавалника ако му стават или може да ги даде на някой роднина или познат.
jerry    е много права   bouquet

# 721
  • Варна
Но от друга страна не одобрявам масовото купуване по 3-4 бройки от нещо с идеята да се продават после (с печалба естествено).  Naughty
И що си мислиш че става така? Искаш ли да ти извадя сега всичките фактури на които щом съм поръчала по 2 броя от нещо едното задължително ми го отказват, ако искаш поне 30 примера ще ти извадя. И пускам по няколко поръчки за да мога да пусна нещата на няколко човека. Така че ако някой успява да пусне по 2 поръчки заради едни маратонки повече едва ли ще ги продаде после в продавалника ако му стават или може да ги даде на някой роднина или познат.
jerry    е много права   bouquet

450 знам, че поръчваш за други момичета, нямах теб предвид.    bouquet

# 722
хубаво де права -крива не схващам защо да ни казват на какви цени да ги продаваме, нали и там се продават и други неща-не от редута имам впредвид-за тях как разбират за колко сме си ги купили

# 723
  • София
хубаво де права -крива не схващам защо да ни казват на какви цени да ги продаваме, нали и там се продават и други неща-не от редута имам впредвид-за тях как разбират за колко сме си ги купили

И аз така мисля. В крайна сметка никой не кара никого да купува насила. Всеки си прави сметката за какво колко е съгласен да даде.  Peace

Нима в магазина питате продавача каква надценка е сложил върху стоката си? Или вярвате, че я продава на цената, на която я е купил?  Innocent Съгласни сте с цената - купувате. Не сте съгласни - отивате в съседния магазин. Нали така? Защо тук някой трябва да ми гледа в канчето - колко слагам и колко вадя?  Rolling Eyes Не смятам, че съм длъжна да се отчитам пред когото и да било.

# 724
Продавалникът си има цел и правила все пак. Като е казано, че е е за взаимопомощ, това не значи, че кожодерството е помощ. Не съм регистрирана там, но като гледам линкове в тази тема и как продават мараторки от 12 евро за 85 лв... и обяви в акуро "продавам много хубави чаршафи, поръчани са от Франция и сега пътуват към бг"... това е вече търговия, а не взаимопомощ.

# 725
За да съм абсолютно коректна ще кажа,че повода за цялата тази кореспонденция стана заради акаунта на приятелка,понеже влиза от моя компютър (откога 1компютър означава 1потребител?!?) и блузката и на Адидас за 13евро,за която вече писах.Има само 2 обяви (другата за бански за 7-8лв),но това явно няма значение,защото е изобличена като явна печалбарка и доколкото разбрах акаунта ще бъде закрит.На моя обява беше отправен коментара за дънките за 12лв,явно и аз съм от тези,дето нагло се облагодетелстват с цели ....2лв!?!  Mr. Green И ако има правила и сайта е за взаимопомощ къде в случая е обективността спрямо нея и длъжна ли е да продава на загуба,само защото редутците са решили още повече да намалят въпросния артикул.И ако в някой магазин в Бг си купиш оригинална нова Адидас с етикет за 20 и нещо лв- здраве му кажи  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 17:15 от jerry

# 726
  • София
с две думи нашия Продавалник стана франчайзинг на Ла редут - пълни глупости.
който иска да купи нещо, и ако му харесва ще си го вземе независимо от цената, според възможностите разбира се.
Все пак сме пазарни икономика и не смятам, че някой може да си позволя да ми определя цена на нещото, което ще продавам според някакви неясни критерии.

# 727
  • Пловдив
Адрес за контакт с LaRedoute и шаблони на писма
Писмо за два пъти блокирана сума:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Falturl.com%2Fncdh&a … c73fed3164d16d043

Специални благодарности на Unicorn   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 18:58 от Villy_st

# 728
  • Временно
Само тези,които са към ПИБ ли имат проблеми с двойно блокирани суми?
Че аз както съм на доверие в това отношение,май ще трябва да си пусна една справка..

# 729
Моля ви, недейте да намесвате Продавалника в темата. Всеки може да прочете УСЛОВИЯТА на сайта и там ще намери отговор на въпросите си.
Трябва ли да казвам, че тук една на друга си заменяме неща на реална цена и си ги продавате , за да си избиете парите, които сте вложили, но там редица хора препродават абсолютно тенденциозно закупени стоки в количества, и на ниските цени от 5-7 януари, за да ги продават сега на завишени цени. Няма по-сладко от това да си купиш комплекти с чаршафи, и продавайки още толкова, твоите да ти излезнат безплатни. Но това не е разрешено точно в този сайт за обяви. И толквоа, няма какво да се коментира повече!
Някоя, която продава 2 блузи, 3 бански костюма, ама си купила XXXXS, само защото са 1 Е, и после им иска 10 лв. Е, да ме прощавате, ама не е редно. С никого не искам да споря, аз затова си пазя фактурките - имам си черно на бяло за кое колко съм платила. Всяка може  за да е коректна да си копне фактурата и да докаче, че е дала за едни дънки от 1 Е, примерно, доставка от 7 Е = 8 Е* 2= 16 лв. Ама не да разправя как били 16 лв, и да не може да докаже, че не е дала максимум 3 лв за тях.

Това е от мен по темата Продавалник, че си е спам все пак.

А сега по темата, и пак не съвсем - всеки ден си гледам Рембурсмента ли както се води и въздъхвам с облекчение, че няма нищо написано. Засега де, чук-чук-чук! Praynig

450, тебе те знаем  Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 17:29 от Чаено момиче

# 730
и с пощенска сме така  Simple Smile

# 731
Продавалникът си има цел и правила все пак. Като е казано, че е е за взаимопомощ, това не значи, че кожодерството е помощ. Не съм регистрирана там, но като гледам линкове в тази тема и как продават мараторки от 12 евро за 85 лв... и обяви в акуро "продавам много хубави чаршафи, поръчани са от Франция и сега пътуват към бг"... това е вече търговия, а не взаимопомощ.
На някой му пътуват чаршавчета, а аз дебна и призори и по обедно време поне 2-3 тоез на всеки член от семейството да купя  по едно и не успявам Wink
Как става пазарувам от лятото на 2009 но такъв купон не е било до сега.  Лошото е че тъкмо си платил и заспал спокойно и ето идва тъжната вест - не фактурирано а парите са дръпнати. Само някой да не ме казва че не е така .Проверила съм и от вчера ми и последната справка  правят ни на маймуни, но пък и ние не се отказваме.Аз и днес след обяд направих  поръчка и все още седи не фактурирано.Ако  отново ме прецакат с някой артикул поне няма да ме яд ползвах код за БД  #2gunfire
 И да ако ида в продавалника аз решавам колко и как !

# 732
Нужно ли е темата да се превръща в тема за Продавалника  ooooh!
Има правила, правилата трябва да се спазват.
На който не му изнася да си продава на друго място- примерно на Женския пазар.

# 733
Само тези,които са към ПИБ ли имат проблеми с двойно блокирани суми?
Че аз както съм на доверие в това отношение,май ще трябва да си пусна една справка..

Не само, поне така прочетох напред !
Аз съм с карта на ПИБ, също имах два пъти блокирана сума, при плащане през Пей Пал ! Повече няма да го ползвам за разплащане в ЛаРедут !

# 734
Моля ви, кажете ми какво означава това:

Article indisponible ne peut être livré à l'international

че не мога да да направя втора стъпка при приключване на поръчка.Изписва ми го на първа стъпка и не знам защо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт