LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 285
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 705
  • София
..... Някой пробвал ли се е с писмо до редутците по проблема -да спомене с 2 думи как се действа,че двойно блокирани няколко пъти по 50 по 100лв са ми в повече!  ooooh! .........
Аз им писах / на всички мейли, които получих от момичетата/  Отговорено ми беше само от Сабине и то някаква глупост. Писмото беше подготвено от Моята банка с прикачен файл на блокираните суми. Те трябваше да кажат, кои суми може да се освободят вече. Така че при мен нищо не се получи.

# 706
Може ли някой да ми даде телефона на митница Пловдив на Ив.Вазов ?????

# 707
  • Варна
Днес взех една малка поръчка от 7.01 - черния анцунг на Лото XL размер (ръст 186)  и суичера на Найка (сиво и лилаво). Притежателят им не ги е мерил, анцунгът ще му е ОК, но сиучерът ще е голям. Поръчала съм XL, на опаковката пише XL, а на етикета на самия суичер "XXL". Та ако има някой за размяна бих искала да го разменя за по-малък номер.
Кажи нещо повече за анцука? Готин ли е? Даже снимки ако може  baby_neutral

Анцунгът е много хубав, с подплата, но не е много дебел. Снимки и размери ще дам по-късно, че остана в спалнята, а малката спи.  Grinning

# 708
Да ви кажа, че днес си взех поръчка от 19.01.
Колет,2.5кг,от Бургас,кожено яке което взех за 44евро,сега е около 100евро,много е хубаво имам го от летните намаления в друг цвят,другите са дребни неща.

Поръчката ми е от 19.01, имам отказан артикул на 21.01 и тогава е тръгнал колета насам.

# 709
  • БУРГАС
Напълно си права, който иска от ларедута на ниска цена да седи по цял ден и нощ да дебне.Аз съм съгласна да дам примерно 30лв за геокса и да се разхождам през деня а вечер да си спя в леглото.Как не ги е срам това са да не казвам какви хора....

# 710
622544

# 711
Да споделя по повод дублираните суми днес отидох до банката и помолих за извлечение за един месец. Теглените пари от Ларедут са в безобразен ред и дати. Нищо не мога да разбера или засека. Теглени са на една дата 1.39 лв на друга дата 20.03 лв нямам такива поръчки нито като суми нито като дати и на веднъж имам теглени 456 лв. Има и 4 блокирани суми две от които са едни и същи като стойност а като дати различни, картат ми е в ПИБ направих си онлайн преглед днес. Също така да споделя, че миналата седмица имах 48 лв наличност по картата които похарчих, днес наличността е 161 лв ? newsm78 изумих се.
Как да ги следя и по какво да ги засичма като имам 15 поръчки и единствено мога по общия брой на сумата която съм похарчила общо за двата акаунта, на които плащам с тази карта ? Ако някой има предложение как може да се разбере по друг начин ? Питах и за оспорване на транзакцията, потвърдиха че това е начина но като нямам точни суми какво да оспоря ?  Sad В крайна сметка имам разминаване между сумата която съм похарчила и сумата която ми е осчетоводена и блокирана  Confused

# 712
622544
Благодаря много

# 713
  • Пловдив
spam2 Малко встрани от темата искам да изразя разочарованието си от Продавалника,защото имах размяна на коментари с модераторите - незнам какви са всички тези нови изисквания,но ми правят забележки,че продавам дънки,които в сайта при закупуването струваха 5евро на цена 12лв.За протокола - поръчки правя при друго момиче,не ползвам никакви кодове за безплатна доставка,нямам подаръци.Обаче явно към всички се подхожда като към желаещи да печелят.Аз си седя вкъщи и само цъкам по клавиатурата,а другото момиче пали колата,мръзне по пощи и митници,че и за поддръжката на картата и теглят годишна такса.Всичко това е време и средства,затова и не правя на въпрос,че ако иска може да ползва кодове или да си взема подаръците - заслужила си ги е,а аз съм доволна,не се занимавам с банки,такси,блокиране на суми,разхождане по 10пъти до митница и всички други екстри.До момента,в който се оказва,че не мога да публикувам нещата в Продавалника на реално заплатената от мен цена ,защото се оказвам от желаещите престъпно да се облагодетелстват.Ами това,че детските космонавти миналата зима бяха 9евро мисля,а сега имаше за 1евро или лятото,когато тениската Пума на мъжо я купих за 10евро,а после я намалиха на 4евро.И ако не му стане  и реша да я продавам - О,ужас,каква меркантилна к...а съм.И защо тогава да поръчвам неща,които нито съм видяла реална снимка,нито мога да пипна материята,нито съм сигурна,че размера отговаря.Сигурно така ще е по-добре и за потребителите на Продавалника,на които наготово им се предлагат реални снимки и размери,описание на материята и обяснения за каквото и да попитат - няма да си купят нова тениска Пума за 22лв,защото няма да знаят дали съм платила за нея 4евро или 10евро,или както стана с Адидас блузката на приятелка - въпросната с дълъг ръкав за 4евро,дето изчезва и се повява със светкавична бързина и която тя купи миналата зима на намаленията за 13евро.Защо постоянно гледаме не на нас да ни е добре,а на Вуте да му е зле?!И ако на някой не му е харесало,че цената на маратонки Адидас в Продавалника са 50лв (нямам такива маратонки-давам много коментиран напоследък пример) - да не си ги купува,защото човека който ги е поръчал не е спал незнайно колко нощи да ги дебне,направил е незнайно колко поръчки с или без кодове и както сподели наскоро друго Ларедутка - поръчани са 5неща,а идват 2 и то с доставка 7евро и тогава единичната цена много се променя.И ако Продавалника е наистина сайт за взаимопомощ - да,тези хора ви помагат да си купите маратонките за 50лв,а не за 100,помагат ви да си стоите на топло вкъщи,а не да се разправяте с истерясали лелички по пощи и митници,помагат ви да спите спокойно нощем и да не се терзаете дали маратонките са със стелка 23 или 25см.

подкрепям всяка една казана дума от теб , и с двете си ръце  smile3501

# 714
# 715
много лъскави тия завивки от кода за БД стават ли за нещо

Кои по-точно?

Не са нищо специално, според мен стават за пред телевизора или да се наметнеш за малко с тях, не топлят, лигави са и тънки, но са без пари все пак... Предполагам, че през лятото ще ми влязат в употреба Hug

# 716
  • Sofia
Който има двойно блокирани суми и е с карта на ЦКБ да звъни на 9266523, аз подгрях сега девойката с 40 минутен разговор и влезна в час след като си повторихме н на брой пъти едни и същи неща няколко пъти.
Оказва се, че от Ларедут са си изтеглили пари от новата блокировка, която са направили, а старата си остава, така че накарайте ги да погледнат старите блокировки, защото упорито твърдят, че всичко е ок и проблем няма, е в края на разговора го видяха проблема.

# 717
  • Велико Търново
много лъскави тия завивки от кода за БД стават ли за нещо

За какво искаш да стават?

# 718
  • Варна
jerry по принцип съм съгласна с теб. Не мога да проумея как ти правят забележка за дънки 12лв  Rolling Eyes На всеки му се е случвало да се набута с някоя дрешка. За колкото иска, за толкова да я продава, ако цената е висока, никой няма да я купи, нали? Пазар е това.

Но от друга страна не одобрявам масовото купуване по 3-4 бройки от нещо с идеята да се продават после (с печалба естествено).  Naughty

за прослувутите завивки предлагам да обявим конкурс за най-оригинално приложение.  Laughing Тук едно момиче предложи за подлагане в колата като си вози кучето. За пикници например също може да се използват. Аз още не съм ги получила, ще се включа  по-късно с предложения.  Joy

# 719
  • София
...
Как да ги следя и по какво да ги засичма като имам 15 поръчки и единствено мога по общия брой на сумата която съм похарчила общо за двата акаунта, на които плащам с тази карта ? Ако някой има предложение как може да се разбере по друг начин ? Питах и за оспорване на транзакцията, потвърдиха че това е начина но като нямам точни суми какво да оспоря ?  Sad В крайна сметка имам разминаване между сумата която съм похарчила и сумата която ми е осчетоводена и блокирана  Confused

Можеш да си следиш нещата, като си направиш един файл в ексел, в който да си записваш всяка една направена поръчка, дата, сума в евро и сума в лева, сумарно, поотделно, акаунт и каквото още си поискаш.

Аз лично така процедирам от най-първата си поръчка в ЛаРедута. И аз съм в ПИБ. Сумите, които излизат от картата ми са с отклонение максимум +/- 5 ст. от сумите, които аз съм си сметнала във файла (при положение, че нямам нефактурирани стоки, разбира се). Смея да твърдя, че французите си теглят парите в 99% от случаите строго по реда на правенето на поръчките. Единствено разминаване има, ако някой по-нова поръчка е на по-малка сума и я обработват/изпращат по-рано. Но като си отбелязвам сумите и си чеквам изтегленото - проблем никакъв! Пазарувам вече втора година.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт