LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 305
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 675
  • там край морето...
Здравейте,
Получих писмо по пощата в плик за поръчка от 06.01. за която ми е блокирана сумата,но не е изтеглена....може ли някой да ми каже какво точно означава това и какво трябва да направя сега?
Моля Ви за помощ...благодаря предварително!

Nous avons du annuler l`envoi du colis 011 6025973.
En effet,nous ne faisons pas d`envoi contre-remboursement dans votre pays.

Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.

Au nom de la Redoute, je vous presente mes meilleurs voeux pour cette nouvelle annee.

Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,cher Monsieur,mes meilleures salutations.
И аз получих такова писмо вчера - за поръчка от 06.01.2010 - ще следя дали някой ще може да внесе разяснение

Нямаш ли гугъл транслатор????
Ние трябваше да отмените "изпращане на парцелите, 011 6025973.
Всъщност, ние не "г-изпрати възстановяване" против "във вашата страна.

Аз ви каня да подновите инструкции, свързани с плащането.

От името на редут, аз предлагам най-добри пожелания за новата година.

Аз съм твърдо на ваше разположение и искрено, скъпи господине, моите най-добри пожелания.

Да, имам Гугъл, това го видях - но какво означава да се подновят инструкциите по плащането? Исках да разбера дали някой от вас е получавал такова писмо и как е процедирал след това. За протокола - използвах бланката от първа страница и пратих запитване по имейла. И пак за протокола - сестра ми която говори френски - се обади там - и за мое още по-голямо учудване - те й разясниха че просто станал някакъв проблем с тази ми поръчка и искат от мен да я поръчам наново  Thinking На въпроса как може да стане това - те са обяснили че сайта си имал архив, от където можело да поръчам тези неща ,които са ми в поръчката , но вече ги няма в сайта!!! А сега де - вие ако можете да ми обясните - защото след много страници изчетени тук - никъде не срещнах някоя мама да каже че си е повторила поръчката - използвайки архив!!!

# 676

Странно го превежда преводача,сякаш има и часовник,незнам.

# 677
Здравейте, препоръчвам да си прегледате  newsm78 добре поръчките, които сте направили и да сравните с електронно банкиране, ако имате, ако не на място в банката за блокирани суми и да проверите за отказани артикули. Защото причини за дублиране може да има различни и да си имат обяснение - споделям от моя опит:
1) дебитна карта на Societe G. - редовно ми се дублират - проблема е в банката и след ходене до там се отстранява;
2) в момента на блокиране на сумата (пускане на поръчката сумата е една, а после при фактуриране е различна - поради липсващ артикул или заради това, че поръчката е разделена на две - в този случай са 2 суми, първоначалната остава блокирана и след време се освобождава автоматично); Доста имаха отказани артикули - може това да е причината за разликите.  Peace
3) скоро ми се случи - първоначално нямах блокирана сума, поръчката беше регистрирана, нямах отказан артикул и по-късно направо си изтеглиха сумата.
От декември имах 2 поръчки платени с Пейпал (от Ларедут) и нямах никакви проблеми.

# 678
  • pomorie
ако някой пуска поръчка моля да ми пусне два от термометрите  Praynig

# 679
  • Beyond the Frontiers
Това не е ли само допълнение към друга машинка  - поне аз така си я превеждам. Ако е само едното ще функционира ли?

# 680
Някъде в предишните теми беше споменато, че това е само сонда за термометър.

# 681
Охааа и аз имам поръчано, познайТЕ къде ще ми я сондира мъжа ми като дойде  Mr. Green

# 682
вчера си взех още 4 поръчки.Вече съм получила всичко от 6-ти,7-ми и 8-ми. GrinningЧакам още към 6 поръчки от по-далечни дати.
Не съм снимала поръчката от 8-ми ,че ще си я взема в събота(в приятелка е,на партия я пускахме Grinning).От другите неща,не ми харесва само блузата с бялата дантела- мекичка е и ми става,седи супер,но с тази дантела ми идва леко лелска. Laughing
Ето нещата,отново основно едноеврови:http://zorencetod.snimka.bg/other/pokupki.468294.17246530.Чантичките са много сладки,имат дръжки,но са прибрани в тях.Кафявата я исках за Геокса,защото ги даваха и двете неща цвят CAMEL,но са адски различни. Sad

И аз чакам една такава чантичка Grinning Само,че черна. Много ли са малки ?Пише 20см-20см,но все пак друго си е на живо LaughingМатерията докарва ли го на кожа или не съвсем Laughing Peace

# 683
  • pomorie
Охааа и аз имам поръчано, познайТЕ къде ще ми я сондира мъжа ми като дойде  Mr. Green
аз пък мисля че онази другата джаджа дето я имаше пак 1е в пръвите дни без екранчето то е сонда а това си е термометър

# 684
  • Балчик
janetta, изчисти си кутията на личните съобщения, ако искаш да ти отговоря на питането. Peace

# 685
  • София
    Janetta, може да са ти разделили някоя поръчка на 2 пакета и да са изтеглили само за този пакет, който е тръгнал. При мен се случи.
    А къде е Жана Дарк - липсва ми  Laughing

# 686
  • pomorie
http://www.laredoute.fr/vente-sonde-additionnelle-tx-29dth-it-po … &numberpage=1  и   http://www.laredoute.fr/vente-sonde-pour-station-meteo-speciale- … &numberpage=1   са подобни само че второто е за вода  newsm78  едва ли 33 евро ще са само за сонда  #Crazy #Crazy

# 687
    Janetta, може да са ти разделили някоя поръчка на 2 пакета и да са изтеглили само за този пакет, който е тръгнал. При мен се случи.

Дано да е така Praynig
Не се бях сетила за този вариант...

# 688
много лъскави тия завивки от кода за БД стават ли за нещо

# 689
много лъскави тия завивки от кода за БД стават ли за нещо

Кои по-точно?

Общи условия

Активация на акаунт