LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 253
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета!Моля ви за малко помощ!Искам да си купя за мен някакъв анцунг,но или не знам къде да търся или и аз не знам какво,но тези които намирам са или само долнище или само горнище,аз аз искам комплект.Бихте ли ми препоръчали нещо!Благодаря ви!
Моля ви отговорете ми!

# 301
  • София
Много моля ако някой е пускал писмо за 2 пъти изтеглена сума нека да го драсне на лични.   Praynig
Този път са се поуляли ларедутите от 13.01.имам 2 поръчки и двете са ги дублирали в парите
Благодаря предварително

и аз се присъединявам кък тази молба ,че днес като си проверих сметката се оказа че съм на - 3лв а довчера имах около 30 лв в картата - Виза на ПИБ. За пръв път ми се случва таквоз чудо  ooooh!
Да не са ви ги освободили от ПИБ и сега да са ги изтеглили? Защото на мен точно това ми се случи!

# 302
  • Все на втория етаж
Довечера ще сложа снимки на поръчката от 6 , която взех вчера. Да ви питам обаче за кашоните с фактура ли ги получавате? Вчера изрично баща ми пита пощальонката, като го е взимал кашона, къде е фактурата и че си я иска, но тя му е казала че идват от митницата така и че там ги взимат. Rolling Eyes  Вие имате ли?

# 303
Довечера ще сложа снимки на поръчката от 6 , която взех вчера. Да ви питам обаче за кашоните с фактура ли ги получавате? Вчера изрично баща ми пита пощальонката, като го е взимал кашона, къде е фактурата и че си я иска, но тя му е казала че идват от митницата така и че там ги взимат. Rolling Eyes  Вие имате ли?

Не идват така от митницата. В клона ги взимат, удрят им печат и ги връщат.  Naughty  За справка : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466491.msg13978471#msg13978471  Peace

И на мен първия път ми ги бяха прибрали, но им обясних и си ги взех. При тях остава долната част, както до сега.  Peace

# 304
Здравейте момичета!Моля ви за малко помощ!Искам да си купя за мен някакъв анцунг,но или не знам къде да търся или и аз не знам какво,но тези които намирам са или само долнище или само горнище,аз аз искам комплект.Бихте ли ми препоръчали нещо!Благодаря ви!
Моля ви отговорете ми!
Погледни тук .Можеш и сама да си направиш комплект.
 http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-femme-vetement … mp;dimorder=&
http://www.laredoute.fr/achat-sport-vetements-femme-jogging-surv … mp;dimorder=&

# 305
    Иренка, със сигурност си ги вземат в пощата. Този номер, че ги вземат  в митницата в София се пробутваше доста време, но вече не минава. Преди и на тукашната митница казваха така. Обаче откакто получавам кашоните в нашата поща ги късат пред очите ми, защото така ги били инструктирали.
    Писах на адреса на бг пощи, ако се съберем повече да си изискаме фактурите и да пускаме жалби, няма да е зле.

Зи, що пък трябва да остава у тях въобще някаква част? Има хора, на които им трябват целите. На мен, досег не са ми трябвали, но въпроса е принципен.

# 306
  • София
В пощенски клон 1618 има от днес нови кашони. Три адашки Кристини -  Лялева, Чернева и Грозева/Гроздева да бързат за там има и за тях. Hug Grinning

# 307
pepina, можеш да комбинираш това и това!
От една марка и един екип са. Ще ти излезе към 60лв Simple Smile
Може това и това за 50лв.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:46 от Art0fRali

# 308
Поръчка от 6-ти вече е факт.Всичко ми харесва само тази блуза на Актив се оказа голяма гавра.Не само,че е палатка,но и на раменете е оръбена,опаково,вмвсто лицево,а от долу са пропуснали да я трупосат...все едно щерка ми е минала с ножицата(както си е рязано тъй си е оставено)Набутах се с цели 4Е ooooh! Laughing
етоигадния ръбидолу
другите неща стават Peace

# 309
О,не съм съгласна.вчера пуснах това екипче и ми се върза за 20 евро,което ще рече 40 лв Wink
става въпрос за първия вариант

# 310
# 311
Поръчка от 6-ти вече е факт.Всичко ми харесва само тази блуза на Актив се оказа голяма гавра.Не само,че е палатка,но и на раменете е оръбена,опаково,вмвсто лицево,а от долу са пропуснали да я трупосат...все едно щерка ми е минала с ножицата(както си е рязано тъй си е оставено)Набутах се с цели 4Е ooooh! Laughing
етоигадния ръбидолу
другите неща стават Peace

относно чаршафите ....с какво впечатление си  Thinking

# 312
  • София
Moля ако някой пуска поръчка сега да ми пише  Praynig

# 313
Здравейте!
Знам че много често е обсъждане темата, но нещо не мога да се ориентирам , за което се извинявам.
Не са ми пратили една блузка за 4,79 Е, но е фактуриране, сега какво трябва да направя.
Благодаря!
Някой може ли да ми помогне?

# 314
  • Пловдив
О,не съм съгласна.вчера пуснах това екипче и ми се върза за 20 евро,което ще рече 40 лв Wink
става въпрос за първия вариант

и аз днес поръчах първия вариант - пуснах го в 2 поръчки х 10 евро, даже допълвах хавлийки и + че чакам и 2 завивки подарък..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт