LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 253
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Имам писмо от Събине относно моя молба за изпращане на ваучер по мейла за отказан продукт от 06.01-колета вече получих,но не мога да го разчета-моля за помощ!!!!
Document sans nom  
  Rappel de votre numéro de dossier : 1800468-1264791650    

Bonjour Mme Petrova PETRANKA,

Hi,

The refund is not issued yet. Thank you for waiting a few days.

Best regards.

>
> Hello,
> I just saw in my refunds page in my account that you have received the cheque and have issued a voucher for the ammount of 3 euro. Could you please send me the number of this voucher in an answer to this e-mail, so I can use it immediately, wihout waiting it to arrive it in a letter in the post office?
> Thanks in advance!
> Regards

Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 286
  • Шумен
The same myself с кодовете 29/20 евро. Аз пробвах с този  45071 и стана.

# 287
pepina1965, казва, че все още не е издаден ваучера и трябва да изчакаш няколко дни,

# 288
Момичета някъде в Бг виждали ли сте такава табуретка?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324157403&doc … 1&Mode=Update
Върти ми се сякаш, че бях гледала в Евроленд, но не съм сигурна. Ако някой се сети и за цена ще съм много благодарна.  Hug
Дамм....точно в Евроланд....и беше 12лв.../моята е с човече с усмивки../Става за прибиране на играчки Peace

Момичета, в Редута чета че базата е от MDF - става ли за сядане? Искам да си взема мини табуретка с ракла за в антрето - да сендеш и да се обуеш
 Аз също я имам.Купувана е от тук преди месец за 6 лв.Не знам каква е базата(със сигурност нашата не е MDF),но става за сядане и то не само за деца. Нашата е с Мики Маус и вътре слагам играчки.   Peace

# 289
  • Пловдив
Много моля ако някой е пускал писмо за 2 пъти изтеглена сума нека да го драсне на лични.   Praynig
Този път са се поуляли ларедутите от 13.01.имам 2 поръчки и двете са ги дублирали в парите
Благодаря предварително

и аз се присъединявам кък тази молба ,че днес като си проверих сметката се оказа че съм на - 3лв а довчера имах около 30 лв в картата - Виза на ПИБ. За пръв път ми се случва таквоз чудо  ooooh!

# 290
  • ПЛОВДИВ
ако някой може да хване логиката на тия франсета................ newsm78
преди малко влизам в банкирането от 5 од 11.01 всички поръчки са с изтеглени парите. Wink
след това имам още към 7-8 поръчки на които са само блокирани .
но са ми изтеглили парите за поръчката от 26 .01(последната направена)
ходи ги разбери коя кога ще дойдее  smile3507

# 291
  • Испания
pepina1965, казва, че все още не е издаден ваучера и трябва да изчакаш няколко дни,

Много ти благодаря,чакам от 19,01-още ще почакам... предполагам, че ще го пратят по мейла ми както им писах,нали,или да го чакам по пощата...

# 292
Искам да питам дали някой успя да поръча едни дънкови панталонки от момичешкия червен сектор за 1Е? Дали бяха същите като тези? Интересува ме реф.номерче да ги следя, че преди ги бяхте коментирали и бяхте казали, че са хубави... Аз чета!!!   bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-fille-denim.aspx?pr … &numberpage=1

Също и да похваля едни детски блузки, с къс и дълъг ръкав за 1,60Е. Пускат ги в момчешкия сектор, получих ги, хубави са. Днес имаше за 3 годишни. Тяхното номерче е 5510295 ако някой го интересува.

# 293
  • София-Младост
Хайде в новата и аз с получена поръчка от 07.01.
Блузката Фреди от 4 евро...страхотна
7/8 спортно долнище пак на Фреди, много готино, много меко и приятно.
Колан Пума, който толкова много чаках...абе при коланите номерацията да не е като при сутиените...спомням си че за дължина пишеше беше 85 см, веднага ог метнах в кошницата, защото и на моя колан пише същото...обаче този и доста по-малък , някъде с около 15см. Пише номер S каквото и да значи това. Иначе не елош, ако детето иска да го ползва, ако не ще го продам вероятно.
Червената чана, по-скоро чантище подарък и това е. АЗ с тези намаления приключих.
 Simple Smile
Ето го колана изнамерих го
А и в пощата на Младост 4 Кр.Хайджийска май беше има пакетче.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:24 от Ала-Бала

# 294
някой писал ли е на франсетата да им изпратят отказ от претенции към суми
от картовия отдел на Пощенска отказват само срещу разпечатки на Пейпал да ни разблокират сумите
та, да сме искали писмо от търговеца, че няма претенции към блокираните суми и те щели да ги разблокират
много крива банка, ей  Tired

# 295
получих поръчка от 7.01. Simple Smile ...............
панталона на RipGirl - според мен е уголемен /38 номер е - малко плувам в него/..............
И аз получих поръчка от 7.01 клон 10 Варна, панталона 38 и при мен е така, плувам леко в него... клинче на Фреди харесва ми, става за спорт, 2 калъфки за дълги кръгли възглавници, не знам какво ще ги правя  Rolling Eyes и отново подарък завивка, за нея се сетих какво да я правя, понеже имат панделки, ще ги вържа за задната седалка на колата и така ще си возя кучето  tooth
скромно албумче--> http://picasaweb.google.bg/dechkova/qeqKIF#

# 296
  • София
може ли снимки на тези плузи но розова с надпис и зелена едноцветна   http://milenkata55.snimka.bg/other/laredout.469242    Praynig

# 297
  • София
Да , получих ги миналата седмица, страхотни са. И си отговарят на номера!
Днес взех поръчка от 7-ми, в 1784 имаше още 5-6 пакета, запомних само името Живка.

# 298
Тази идея за кучето и колата ми харесва Wink така и така са ти без пари Stuck Out Tongue Аз все още чакам поръчка от 10.01  до София

# 299
  • Балчик
и отново подарък завивка, за тях се сетих какво да ги правя, понеже имат панделки, ще ги вържа за задната седалка на колата и така ще си возя кучето  tooth

ОО, че хубава идея- не се бях сетила затова. И аз така ще возя моя добитък. Laughing Особено сега, когато започна да се скубе.

Общи условия

Активация на акаунт