LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 285
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 270
получих поръчка от 7.01. Simple Smile - ето тези спортни обувки, много са удобни от естествена кожа, отговарят си на номера
http://www.laredoute.fr/vente-joggers.aspx?productid=324145452&a … &numberpage=1
панталона на RipGirl - според мен е уголемен /38 номер е - малко плувам в него/; тениската на Фреди от 4 евро - харесва ми, и една туника от 1 евро, която е ужасна.

# 271
  • БУРГАС
Получих клина на Пъма изобщо не ми харесва, за тез пари може би на адидас за 7 щеше да е по добре.

# 272
Момичета знам че не е по темата но трябва да знам дали е от нашия комп или е от сайта. От два дни увеличителното + в горния десен ъгъл на снимките в сайта не ми действа, не ми показва и наличните номера. Моля Ви кажете при вас всичко наред ли е? И извинявайте за страничния въпрос.
да, и при мен е така, но само в мозилата. В експлоръра е както трябва Peace
При мен и с експлорера не става. Благодаря все пак. Проблема явно е при мен.

# 273
  • London, baby
Момичета, имам питане. Тези рокли отговарят ли си на номера?

Най-накрая и аз си получих поръчката от 6ти, няма ги дрехите да ги покажа, само кафявите балеринки, дето бяха от 3,22 евро са ми идеални-40 номер.

Интересуват ме балеринките-отговарят ли си на номера-и аз ги чакам

Момичетата ме посъветваха тогава +1 да си взема и така направих. Залепнаха ми.

# 274
  • Градска част
Момичета някъде в Бг виждали ли сте такава табуретка?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324157403&doc … 1&Mode=Update
Върти ми се сякаш, че бях гледала в Евроленд, но не съм сигурна. Ако някой се сети и за цена ще съм много благодарна.  Hug
Дамм....точно в Евроланд....и беше 12лв.../моята е с човече с усмивки../Става за прибиране на играчки Peace

# 275
  • София
Отново моля за оразмеряване - талия 74, ханш 106, гръдна обиколка 90, или ако има някой с подобни мерки да сподели каква номерация поръчва, че се триумя.  Praynig

Мисля, че е - 38/40

# 276
  • pomorie
получих поръчка от 7.01. Simple Smile - ето тези спортни обувки, много са удобни от естествена кожа, отговарят си на номера
http://www.laredoute.fr/vente-joggers.aspx?productid=324145452&a … &numberpage=1
панталона на RipGirl - според мен е уголемен /38 номер е - малко плувам в него/; тениската на Фреди от 4 евро - харесва ми, и една туника от 1 евро, която е ужасна.
за панталона още в първите дни на намалението няколко пъти писах че е уголемен имам го от миналата година в бяло сега си поръчах -1 розов и е ок  Peace ама не четете  smile3529 хаха

# 277
  • pomorie
Получих клина на Пъма изобщо не ми харесва, за тез пари може би на адидас за 7 щеше да е по добре.
кой е този на пумааа  newsm78 май съм изпусналаааааа

# 278
За Пловдив централна поща кой клон се води?? За всички виждам, че пишете, само за централен не, да не би да бъркам, не е ли 4000????
Вчера майка ми взе кашона с поръчката от 6.01 от там (без фактура).
Честно казано хич не съм очарована, кви са тия номерации кво е тва чудо имам чувството че етикетите ги лепат ей така к`ъвто имат под ръка- три различни мъжки блузи всичките съм поръчала все L размер - фанелката на Le Coq от 3 Е, бялата блуза на Найк от 6Е и още една на Enyce сива от 7Е...Е е как става така че всяка си е различна големина не мога да си обясня, като за последната си залагам главата ако не отговаря на XXL  #Cussing out ми бясна съм. Левисите са коментирани обаче и аз да кажа- още не съм виждала такава форма на крак, която да е подходяща за тях.
Отделно съм накупила една камара простотии по 1 Е, като най съм доволна от ресните пердета.

# 279
  • Шумен
Върти ми се сякаш, че бях гледала в Евроленд, но не съм сигурна. Ако някой се сети и за цена ще съм много благодарна.  Hug
Дамм....точно в Евроланд....и беше 12лв.../моята е с човече с усмивки../Става за прибиране на играчки Peace

А стават ли да се сяда на тях? Гледам, че на тази пише, че е от МДФ облечена с плат.  Незнам до колко кг. обаче би издържала.  newsm78

# 280
  • София
Здравейте, момичета!
Да попитам всички ли си получихте поръчките от големите намаления от 06.01?Ако са над 2кг на митницата в София ли трябва да се ходи?И ще получа ли известие?

# 281
  • Пловдив
Похвал!!! Много съм доволна newsm44 получих си първото пакетче от 07.01 Пловдив Клон 2 /пощата до ТЕТа/ имаше и други пакети и колети, не питах за имена, че бяха много  Embarassed Жената беше много мила... само като ме видя и вика " Дойде, дойде!". А аз  newsm08... Информира ме, че и колетите вече при тях ще идват... а аз "Знам, знам, ще се виждаме пак", а тя "Чакаш ли колет? Чакай да проверя дали има нещо за теб!!!" Много се зарадвах, че беше толкова отзивчива, ама нямаше нищо повече за мен  #Crazy Получих Фредитата: тениска, клинче и суитчер... много са хубавки  Sunglasses  Получих и червената чанта  Two Hearts  влюбих се в нея, мнооого ме кефи и ще си я нося, нищо че ще ме побере половината  Mr. Green

# 282
Върти ми се сякаш, че бях гледала в Евроленд, но не съм сигурна. Ако някой се сети и за цена ще съм много благодарна.  Hug

А стават ли да се сяда на тях? Гледам, че на тази пише, че е от МДФ облечена с плат.  Незнам до колко кг. обаче би издържала.  newsm78

А как я намалчте на 9 Е?

# 283
Здравейте, момичета!
Да попитам всички ли си получихте поръчките от големите намаления от 06.01?Ако са над 2кг на митницата в София ли трябва да се ходи?И ще получа ли известие?

Не всички са си получили поръчките от 6.01. Някои чакат от декември. На митница вече не се ходи  Peace

# 284
  • София

Момичета, в Редута чета че базата е от MDF - става ли за сядане? Искам да си взема мини табуретка с ракла за в антрето - да сендеш и да се обуеш

Общи условия

Активация на акаунт