LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 247
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
И аз получих днес последния колет от -06.01. Всичко е перфектно. Като цяло съм доволна от тези намаления. Миналата година се изкуших да купувам и евтини боклуци, сега подбирах внимателно.
Този път главно мъжки неща:
Маратонки Адидас за мъжо, перфектни, за около 28 евро, вече не ги виждам в сайта
Пуловер, мъжки, ХЛ, перфектен, много ми харесва
Сутчера Найк за 7 евро, ХЛ, също чудесен
За мен клинчето Фреди за 4 евро, екстра ми е.
За детето това пролетно якенце, размер 94, в зелено, чудесно е.
Изобщо не помня да съм го поръчвала, а много исках да му намеря пролетно яке. После го гледах това и се ядосвах, че няма 94, а то аз съм била купила вече ooooh!
Тениски за него, пак 94 размер, комплектчето синя с червена с къс и дълъг ръкав за 1.6 евро. Чудесни са, добре че взех 2 комплекта.

И естествено 4-тата поред олекотена завивка подарък Confused Някой ако иска за кучето да свирка, продавам я за 6лв Whistling
Иначе аз моята си я ползвам за пред телевизора, чудно топли Peace

# 436
  • София
Aз и вчера питах но не разбрах точно:
За бременлийските дрехи искам да си поръчам  но за лятото:roll: и в момента нося 38/40 Rolling Eyes същия номер няма ли да  е малък за лятото!

# 437
  • Все на втория етаж
Алекс , аз съм Ирена Александрова, предполагам, че не е до мен. Rolling Eyes

Розовия панталон Фреди, да се е появявал тези дни? Бих си взела и един 40 размер.

п.п. ♥Димяни ♥ , честито! Августинчето ще става батко Simple Smile Аз си взех следващия размер от бременните дрехи, купих си два ленени панталона от тук, последните три месеца само това носех и не мръднаха.

# 438
  • София
Иренка,мерси! Hug
Таакаа... значи за лятото да си поръчам 40/42 и за блузи и панталони? 

# 439
  • Пловдив
Змейче,да не би да пращаш файла като bitmap?  newsm78

Те ми отговарят, че изобщо не могат да отварят прикачени файлове, което ми е супер странно  newsm78

Файлът е .gif формат

аз я пратих в jpeg формат скенирана, миналата седмица, нямаше проблеми, още на следващия ден ми писаха, че са ми пратили ваучер с код.  

А без скенер може ли някак да го направя  Embarassed Ако някой се наеме да ми обясни на ЛС, ще съм много благодарна   bouquet

Димяни, няма да ти е малко - още не съм изпълнила бременните панталони 38  номер, него носех и преди това Peace И честито!!!

# 440
И естествено 4-тата поред олекотена завивка подарък Confused Някой ако иска за кучето да свирка, продавам я за 6лв Whistling
Иначе аз моята си я ползвам за пред телевизора, чудно топли Peace

Ах, ти 4-та. Аз получих 6-та  и чакам още 9 Laughing И раздадох на който сваря. Мъжът ми се бъзикаше да ги пазя за пикници и да хвърляме след това  Crazy но нещо не ме кефят и за себе си не смятам да задържам, само място да им търся! Иначе днес си получих и последната поръчка от 6-ти! Всичко е по мярка и съм мн доволна! Ставам все по-добра в улучването на номерацията! Този път няма нищо за размяна/продаване  Crazy
Едва днес са ми дръпнали парите от едната карта за поръчка от 14-ти  #Crazy 20 дни по-късно!!! Е гатиии скоростта!!![/color
]

# 441
  • София
змейковица,объркахте ме Simple Smile последно за лятото какво 38/40 което нося в момента или следващия номер  Crazy
ДАвайте идеи за дрешоля като за пупа  Laughing

# 442
  • Пловдив
Каквото носиш сега - достатъчно са уголемени бременските дрехи  Peace

# 443
  • София
Мерси!   bouquet
Но пък няма голям избор  Rolling Eyes

# 444
В пощенски клон 1618 има от днес нови кашони. Три адашки Кристини -  Лялева, Чернева и Грозева/Гроздева да бързат за там има и за тях. Hug Grinning
krisiki  newsm53   newsm51 Взех го светкавично!!! Laughing(от дата 07.01.-пуснат на 21.01-пристигнал на 03.02) Peace

Благодаря!

По-късно ще споделя съдържанието,което не е от коментираните неща,но все пак Wink

Ето ги  http://kcherneva.snimka.bg/other/la-redoute.469778

Незнайно как,но съм оцелила всички размери Thinking Ако някой иска подробности за нещо,да заповяда Hug

би ли ми казала отговарят ли си плетените балеринки че и аз поръчах такива,да не стане като с ливайските ooooh!

# 445
  • БГ

А без скенер може ли някак да го направя  Embarassed Ако някой се наеме да ми обясни на ЛС, ще съм много благодарна   bouquet

змейковица, пиши ми нали лични ще опитам да помогна. Може и без скенер предполагам
Можеш да направиш файла който искаш да им пратиш като снимка, качи го на някой обществен срвър и им прати само връзка към него. Пример - Picasa на гугъл. . Не би трябвало да им е проблем да я отворят.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 23:53 от ONE665

# 446
  • Бургас

hisa75, анцунга на АДИДАС заслужава ли си.. и аз го чакам. Ако е за ръст 174 ще те помоля за размерите

# 447

Кажи ми моля те къде да го намеря това яке http://hisa1975.snimka.bg/other/la-redoute.440872.15838620 ?

# 448
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

hisa75, анцунга на АДИДАС заслужава ли си.. и аз го чакам. Ако е за ръст 174 ще те помоля за размерите

Анцуга е супер. Взеха на дъщеря ми - не помня номера, но и е малко голям. На есен ще и стане.

# 449
Забелязвали ли сте наличен суичера Найк от 7 евро тези дни. Като го имаше не го взех на сина ми и сега много ме е яд и все по-хубав ми се струва!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 00:32 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт