LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 319
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 615

Покрай тези разправии с банката не ми остава време да пазарувам даже.

То няма какво да се пазарува, днес нищо интересно не са пуснали.

# 616
  • На брега на морето
В момента налични балеринките Левис 38, 39 - 7244703
Потник Найк с качулка - 40 - 7271387

# 617
  • близо до морето
Днес си взех малък пакет с банския на Пума, страхотен е.  Party
Моля те кажи с какви мерки си и какъв номер си взе, че отдавна му се чудя! И не е ли дълбок? Така ми изглежда на снимката? Говоря за този, който е 14 евро някъде...
Да точно този от 13-14Е.Взех си 36, панталони и блузи нося 34/36.  Peace
П.П. Не е дълбок,  перфектен поне за мен.  Flutter

# 618
  • Бургас
Здравейте,
Получих писмо по пощата в плик за поръчка от 06.01. за която ми е блокирана сумата,но не е изтеглена....може ли някой да ми каже какво точно означава това и какво трябва да направя сега?
Моля Ви за помощ...благодаря предварително!

Nous avons du annuler l`envoi du colis 011 6025973.
En effet,nous ne faisons pas d`envoi contre-remboursement dans votre pays.

Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.

Au nom de la Redoute, je vous presente mes meilleurs voeux pour cette nouvelle annee.

Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,cher Monsieur,mes meilleures salutations.

# 619
И аз да се похваля с малко покупки от 07.01 два колета на куп  Mr. Green
http://varinia13.snimka.bg/hobby/laredoute.354582.17248957

# 620

Tunique col bénitier
Ref :7267118
34/36 номер

# 621
  • Пловдив
Момичета не съм ви чела , понеже сега нямам време само ще кажа че тези Ларедутци съвсем са се побъркали  - дръпнали са ми 2 пъти една и съща сума  не е самоблокирана , ами направо са си откраднали парите ми (за поръча от 6-ти януари става въпрос) - досега съм се разправяла с банката - потвърдиха че е така и ми казаха че трябва да подам молба за оспорване на транзакцията. Пиша ви всичко това за да знаете и хуаво да си отваряте очите за всички разплащания от картата ви , понеже аз ако не бях останала на минус изневиделица сигурно нямаше и да разбера за кражбата . Сега отивам да се разправям в банката - дано да си ми върнат парите  Praynig

# 622
По темата да се включа, аз съм с карта на ПИБ и нямам нищо теглено или блокирано двойно, всичко при тях е точно (засега  Praynig ).

Въпросът ми е този проблем само при дебитни карти ли се появява, или някои от вас плащат и с кредитна карта?

# 623
 Абе  как така  ще  взимат  2  пъти  от  картата парите. Има  ли  случай  на  дръпнати  пари  след  като е  доставена  поръчката.

# 624
Момичета не съм ви чела , понеже сега нямам време само ще кажа че тези Ларедутци съвсем са се побъркали  - дръпнали са ми 2 пъти една и съща сума  не е самоблокирана , ами направо са си откраднали парите ми (за поръча от 6-ти януари става въпрос) - досега съм се разправяла с банката - потвърдиха че е така и ми казаха че трябва да подам молба за оспорване на транзакцията. Пиша ви всичко това за да знаете и хуаво да си отваряте очите за всички разплащания от картата ви , понеже аз ако не бях останала на минус изневиделица сигурно нямаше и да разбера за кражбата . Сега отивам да се разправям в банката - дано да си ми върнат парите  Praynig
Добре дошла в клуба!

# 625
По темата да се включа, аз съм с карта на ПИБ и нямам нищо теглено или блокирано двойно, всичко при тях е точно (засега  Praynig ).

Въпросът ми е този проблем само при дебитни карти ли се появява, или някои от вас плащат и с кредитна карта?

И аз се интересувам дали пострадалите с двойно изтеглени суми са плащали с кредитна карта  Praynig

# 626
Моята е кредитна на ПИБ, пак казвам, че няма такова нещо при мен, но...ще следя зОрко да не дърпат неправомерно пари.

# 627

zinaida, на моя хал си...за съжаление...виж ми последните постове (като ми кликнеш името ще излязат). Аз получих второ потвърждение от ларедут че са ми получили мейла и уж сега го разглеждат  Close като (ако) отговорят ще ви цитирам обяснението им...ще чакам до утре и почвам да оспорвам с банката ..

# 628
Наличен е суичера Найк 7 евро 7497679

# 629

И аз се интересувам дали пострадалите с двойно изтеглени суми са плащали с кредитна карта  Praynig

На ПИБ съм с дебитна..

Общи условия

Активация на акаунт