LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 244
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 645
Ако е отбелязан във фактурата,а не е пратен-пишете писма Peace

Арлена,да не би някой да пазарува с твоята карта   Rolling Eyes

# 646
Ооооох мина и поредната зарибявка от франсетата. Кой успял, успял. Аз в бързината да не ми изчезнат появилите се артикули така се набарбальоках с едни тривки за 3,85 вместо с калъфка за 1,80.  hahaha То поне да бяха хубав цвят ами то сиво (в бързината това съм избрала).
Дано поне да нямам отказани артикули  baby_neutral
Направо сме луди за връзване с тези намаления. Що пари се потрошиха  Joy doh

Вече се моля да дойде 9 февруари и да се приключи с тази лудост. Laughing

# 647
Намен  удвоеното  плащане  ми  се  получи с кредитна  ПИБ

# 648
Аз току що установих, че и на мен ми се дублира една сума-веднъж блокирана и веднъж изтеглена. Специално в ДСК искат да им препратя мейл от Ларедут, че нямат претенции към сумата(това вече и други го споделиха). Казаха, че проблема бил между пейпал и ларедут, дъра - бъра, което на мен не ми се вярва. Вече казах, че съм имала същия проблем и без пейпал. Сядам да творя, че докато ми отговорят.... Mr. Green

# 649
Оффф, тия Франсета прекаляват  #Cussing out Сега са ми отказали артикул, от поръчка на 12.01, не стига,че е малка поръчката и чакам да дойде, а чак сега отказали, да не говорим ,че и тези от 7 и от 15 ги няма  #Cussing out

# 650
  • Пловдив
Имам въпрос - тези двойно изтеглени суми само при прлащания чрез Pay Pal ли се получават или и при плащане с карта. Моите плащания в Pay Pal си стоят pending от началото на намаленият. Като предпазна мярка днес си занулих картата регистрирана там. Лошото е че съм поръчвала и с кредитната карта на мъжът ми, направо, не през Pay Pal, дали трябва да очаквам и от там изненади?

# 651
   Крайно неприятно се получава напоследък с тези двойно изтеглени суми. Дано не им стане практика на ЛаРедут, защото ще изгубят много клиенти. И аз плащам с ПейПал, досега не съм имала проблем. Аз лично обаче засега ще се въздържа от поръчки, защото хич не ми харесват последните събития. Дано няма повече опарени!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 14:42 от ant

# 652
# 653
Ако е отбелязан във фактурата,а не е пратен-пишете писма Peace

Не е отбелязан във фактурата,но са ми изтеглени пари за него.

# 654
Аз като гледам в пейпал акаунта ми, там изобщо няма дублаж на сумата newsm78. Има само една транзакция за тази сума, която е със статус комплийтед. Другото го виждам в банкирането.

# 655
Оффф имам проблем момичете, моля ви помогнете ми. Значи имам поръчка от 24-ти миналия месец... В поръчката ползвах ваучер на ст/ст около 16Е, защото ми бяха отказали един маратонки на мъжа. Та поръчката ми беше за 28,62Е и минус ваучера става за 11,78Е... тази сума получих като потвърждение на имейла за поръчката, обаче днес си отварям Toutes mes commandes да си проследя сумите и виждам, че поръчката от тази дата там си се със сума 28,62Е ( т.е без приспаднат ваучер)  Shocked Така ли трябва да е и защо пак ще ми вземат пари,които уж ми дължат и уж искат да ми върнат. Потвърждението на имейла е с вярната сума, ама пък в сайта им стои тази без приспадане, не знам какво да мисля вече.... Кои пари ще дръпнат просто се чудя и се мая...
Сигурна съм че съм потвърдила ваучера с бутона, защото и на имейла като ми дойде поръчката ми е описано.
Моля ви някой с повече опит с ваучери да каже, че на мен ми беше за 1-ви път...

И да споделя, днес Сабине ми даде номера на нов ваучер, но ме помоли да не и пиша вече на личния имейл, на формата за запитване  Mr. Green

# 656

Получавам смс от банката за всяко едно пазаруване (активирах си такава услуга) - за тези суми нямам!

# 657
това са бикини с "отворено" дъно Peace

# 658
  • София
      Момичета, искам да подаря тези сандалки http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 5&Mode=Update     В момента бебето носи №18  , кой номер да вземя , за да ги носи лятото.
Мога само да ти кажа, че ги намалих на 6 евро докато действаха кодовете 20/29 Simple Smile, опитай и ти.

# 659
Момичета, помагайте!
От спортните панталоните за ръст 168 на кой номер отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт